• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

hahay dedim ben sana dimi.Çıtırsın diyom kokoşssun diyorum fıstık gibisin diyorum :nazar::nazar::nazar: abartma bana diyordun.Onlarada çemkirseydin ya :):):)maşaaalllah sana çıtırım.Allah nazardan korusun.

tabi ki abartma göknurcuk pıtırcık :19: ben yine de aynı şeyi söylüyorum şekerim, çıtır kelimesini kabullenirim ama ona sözüm yok :8: kokoş değilim kııızzzzzz :9:

sobelerken çıkmışsın cnm ya :1::1:
iyi geceler kızlar bugün görüşemedik yarına inşallah...

evet melihacım seninle görüşemiyoruz hiç bugünlerde, iyisin inş, kendini daha iyi hissediyo musun?
nasıl vakit geçiriyorsun evde, neler yapıyorsun anlat bakalım :34::16:

slm şekerim:71: ben şimdi seni daha bi merak etmeye başladım:16: güzel ve kokoşları severim ne zaman görüşeceğiz hatunlar bi karar verdinizmi:4::4: özelden hepinize tel yazıyorum akşam görüşmek üzere:34::24::21:

ayy sen bakma göknurcuka, o abartır :9: kokoş değilim yaw :31: insanlara neden öyle geliyo biliyo musun, ben küçük gösteriyorum bayağı , ondan çıtır diyolar :9: 27 yaşımı bitiriyorum ama gören 17 sanıyor :44: ben bu durumdan bazen memnun olmasam da herkes iyi olduğunu söyleyince hoşuma gidiyor, yoksa beni görünce hüsrana uğrayabilirsin şekerim :9::9::9:
msn varsa ekleybiliriz aslında, bizim msn lerimiz var ordan da görüşüyoruz :34:

kızlaaaarr ben bugün arabayı çarptım gene :53: çok korktuk tırstık valla, kız arkadaşım vardı yanımda, kızın rengi gitti :23: refüje çıktık tosladık, bayağı zıpladık falan,sol ön far kırıldı gitti kaldı orda cam kırıkları :53: sağa çektik nefeslendik bi, esnaf falan geldi baktı , "geçmiş olsun apla" dediler :51:

kızlaaaarr ben bugün arabayı çarptım gene :53: çok korktuk tırstık valla, kız arkadaşım vardı yanımda, kızın rengi gitti :23: refüje çıktık tosladık, bayağı zıpladık falan,sol ön far kırıldı gitti kaldı orda cam kırıkları :53: sağa çektik nefeslendik bi, esnaf falan geldi baktı , "geçmiş olsun apla" dediler :51:

geçmiş olsun cnm Allah beterinden saklasın sana bişi olmasın gerisi nasıl olsa olur sen iyimisin?

merhabalar....

Allah korumuş ayşegülcüm.

zeynepcim sen ne zaman müsait olursan ,malum misafirleden başını alamıyorsun.

ACemi çıtıııııır.Hem refüjde ne işin vardı nasıl bir dönüş yaptın acaba :)Okula arabayla gidip gelme işini bence birsüreliğine unut :)yasin vermez herhal zaten adamcağızın güvenini zar zor kazanmıştın.Sana birşey olmadı ya ona şükret.Gelen mala gelsin.Büyük geçmiş olsun şekerim.Nazarımmı değdi ne.Gerçi kendime hayrım yok ama :):nazar::nazar:ALLAH korumuş canım.

meliha cidden denk gelmiyoruz seninle artık.Vakitli gel :)Zeynepcik biz sana uyacaz artık malum yoğun olan sensin:)sen ne zaman müsaitsen artık ozaman görüşürüz inş.

ayrıca şimdi ayhan bey,n arkadaşı gelecek yemeğe eşi ve 4 çocuğuyla :) fırından sipariş ettiik artık alel acele birde pilav salata.Şimdi onalrı bekliyoruz.Hayidn sizede iyi akşamalr şimdilik.

ACemi çıtıııııır.Hem refüjde ne işin vardı nasıl bir dönüş yaptın acaba :)Okula arabayla gidip gelme işini bence birsüreliğine unut :)yasin vermez herhal zaten adamcağızın güvenini zar zor kazanmıştın.Sana birşey olmadı ya ona şükret.Gelen mala gelsin.Büyük geçmiş olsun şekerim.Nazarımmı değdi ne.Gerçi kendime hayrım yok ama :):nazar::nazar:ALLAH korumuş canım.

he heee:9: ya viraj çok keskin değildi, yamaca doğru çıkılıyordu virajı dönerken,sorun orda değil aslında, sorun benim klimayla uğraşırken direksiyonu unutmuş olmam :10: zaten sol şeritte gidiyordum, sağ taraf tırtıklı da yolun, e solda zaten refüj, virajı da alyim derken refüje haliyle yaklaşıyorsun, öyle oldu işte, yarım metrecik kaymışım:55::52: teşekkürler tatlım,öenmli bişey yok işte bi sisfarının camı kırılmış, onu da eşim önemsemedi, "ben de gerçekten kaza yaptın sandım" dedi, salladı yani olayı :) dikkatsizliğim benim tamamen, önüme de arada bakmam gerekiyordu klimayla uğraşırken.

ayrıca şimdi ayhan bey,n arkadaşı gelecek yemeğe eşi ve 4 çocuğuyla :) fırından sipariş ettiik artık alel acele birde pilav salata.Şimdi onalrı bekliyoruz.Hayidn sizede iyi akşamalr şimdilik.

kolay gelsin bakalım canım, iyi yapmışsınız :34:

merhaba arkadaşlar, ben derya , k.maraşlıyım ama nevşehirde yaşıyorum maraşa da yılda 1 defa gidebiliyorum özlüyorum tabi, kapadokya da çok güzel buraya da alıştım ama maraşın yerini tutmuyor, bu arada ben berfinsena zeynep in ikokuldan sınıf arkadaşıyım .beni bu siteyle o tanıştırdı ,yeniyim yani onu çok seviyorum 25 yıldır zeynep i görmüyorum , bu yazın tekrar tanışacağız inşlh

merhaba arkadaşlar, ben derya , k.maraşlıyım ama nevşehirde yaşıyorum maraşa da yılda 1 defa gidebiliyorum özlüyorum tabi, kapadokya da çok güzel buraya da alıştım ama maraşın yerini tutmuyor, bu arada ben berfinsena zeynep in ikokuldan sınıf arkadaşıyım .beni bu siteyle o tanıştırdı ,yeniyim yani onu çok seviyorum 25 yıldır zeynep i görmüyorum , bu yazın tekrar tanışacağız inşlh

canısı hoşgeldin:71::71: sayfamıza inşallah daimi olursun arada uğra burayı seveceksin arkadaşlarım çok cana yakın , maraşa geldiğin zaman yüzyüzede tanışırsınız, bu arada arkadaşlar 25 yıldır görüşmüyorduk faceden buldum arkadaşımı 5 yıl aynı sırada oturduk hiç kavgamız olmadı sınıfta ikimiz tek başına bi cumhuriyettik :4::4:

küçük hanım sıkıldı ev gezmesinde beni yedi bitirdi , bide pastalar yumurta kokuyordu yemedim ama kokusu bitirdi , aç kalmaktan elim ayağım titredi , eve geldim yemeği zor yaptım :60::60: ama hala başım dönüyor:50:

anaaaammm geçmişler olsun, o el ayak titremesi ne kötüdür bilirim... :53:
uyuynca geçer umarım yarına, benim de yanımda hep bisküvi şeker bulunur zor anlar için :34:

hoşgeldin deryatun :3:
demek ilkokul arkadaşın zeynep abla, ne güzelmiş, burdan bizle d etanışmış oldun, belki yaza bizle de tanışırsın.. bizler maraştayız bi süreliğine gelmiş kişileriz :34: nevşehir de güzeldir sanırım, burda benm nevşehirli arkadaşım var, maraşta ayıyor onlar da, ama maraşı hiç sevmediler gidecekler bu yaz sanırım tayin isteyip ...
memleket özlenir işte.. nereli olursan ol...

canısı hoşgeldin:71::71: sayfamıza inşallah daimi olursun arada uğra burayı seveceksin arkadaşlarım çok cana yakın , maraşa geldiğin zaman yüzyüzede tanışırsınız, bu arada arkadaşlar 25 yıldır görüşmüyorduk faceden buldum arkadaşımı 5 yıl aynı sırada oturduk hiç kavgamız olmadı sınıfta ikimiz tek başına bi cumhuriyettik :4::4:

waayy be 25 yıl dile kolay, sınıf arkadaşı ya unutulur mu hiç ilkokul arkadaşı :16:

teşekkürler canımm ay hiç böyle birşey olmazdı yanımda birşeyler vardı ama misafirliklte nasıl çıkartıp yiyeyim

orası öyle tabi, ama en azından eve gelene kadar yiyebilirsin, ya da tuvalete diye gidip 2 ısırık alırsın :9: ayy çok komik oldu

Back
X