selam kızlar bende kahramanmaraştayım ama adanalıyım![]()
hoşgeldiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bende kahramanmaraştayım ama adanalıyım![]()
hahay dedim ben sana dimi.Çıtırsın diyom kokoşssun diyorum fıstık gibisin diyorumabartma bana diyordun.Onlarada çemkirseydin ya :):):)maşaaalllah sana çıtırım.Allah nazardan korusun.
sobelerken çıkmışsın cnm ya![]()
iyi geceler kızlar bugün görüşemedik yarına inşallah...
slm şekerimben şimdi seni daha bi merak etmeye başladım
güzel ve kokoşları severim ne zaman görüşeceğiz hatunlar bi karar verdinizmi
özelden hepinize tel yazıyorum akşam görüşmek üzere
![]()
kızlaaaarr ben bugün arabayı çarptım geneçok korktuk tırstık valla, kız arkadaşım vardı yanımda, kızın rengi gitti
refüje çıktık tosladık, bayağı zıpladık falan,sol ön far kırıldı gitti kaldı orda cam kırıkları
sağa çektik nefeslendik bi, esnaf falan geldi baktı , "geçmiş olsun apla" dediler
![]()
geçmiş olsun cnm Allah beterinden saklasın sana bişi olmasın gerisi nasıl olsa olur sen iyimisin?
merhabalar....
Allah korumuş ayşegülcüm.
kızlaaaarr ben bugün arabayı çarptım geneçok korktuk tırstık valla, kız arkadaşım vardı yanımda, kızın rengi gitti
refüje çıktık tosladık, bayağı zıpladık falan,sol ön far kırıldı gitti kaldı orda cam kırıkları
sağa çektik nefeslendik bi, esnaf falan geldi baktı , "geçmiş olsun apla" dediler
![]()
ACemi çıtıııııır.Hem refüjde ne işin vardı nasıl bir dönüş yaptın acaba :)Okula arabayla gidip gelme işini bence birsüreliğine unut :)yasin vermez herhal zaten adamcağızın güvenini zar zor kazanmıştın.Sana birşey olmadı ya ona şükret.Gelen mala gelsin.Büyük geçmiş olsun şekerim.Nazarımmı değdi ne.Gerçi kendime hayrım yok ama :)ALLAH korumuş canım.
ayrıca şimdi ayhan bey,n arkadaşı gelecek yemeğe eşi ve 4 çocuğuyla :) fırından sipariş ettiik artık alel acele birde pilav salata.Şimdi onalrı bekliyoruz.Hayidn sizede iyi akşamalr şimdilik.
kızzzlaaarrr kötüyüm elim kolum tutmuyor bugün dışarı çıktım eylülsena tın tın bitirdi beni başım dönüyor![]()
ay nolduuunasıl tın tın ??? naptı kızcağız
![]()
merhaba arkadaşlar, ben derya , k.maraşlıyım ama nevşehirde yaşıyorum maraşa da yılda 1 defa gidebiliyorum özlüyorum tabi, kapadokya da çok güzel buraya da alıştım ama maraşın yerini tutmuyor, bu arada ben berfinsena zeynep in ikokuldan sınıf arkadaşıyım .beni bu siteyle o tanıştırdı ,yeniyim yani onu çok seviyorum 25 yıldır zeynep i görmüyorum , bu yazın tekrar tanışacağız inşlh
küçük hanım sıkıldı ev gezmesinde beni yedi bitirdi , bide pastalar yumurta kokuyordu yemedim ama kokusu bitirdi , aç kalmaktan elim ayağım titredi , eve geldim yemeği zor yaptımama hala başım dönüyor
![]()
merhaba arkadaşlar, ben derya , k.maraşlıyım ama nevşehirde yaşıyorum maraşa da yılda 1 defa gidebiliyorum özlüyorum tabi, kapadokya da çok güzel buraya da alıştım ama maraşın yerini tutmuyor, bu arada ben berfinsena zeynep in ikokuldan sınıf arkadaşıyım .beni bu siteyle o tanıştırdı ,yeniyim yani onu çok seviyorum 25 yıldır zeynep i görmüyorum , bu yazın tekrar tanışacağız inşlh
canısı hoşgeldinsayfamıza inşallah daimi olursun arada uğra burayı seveceksin arkadaşlarım çok cana yakın , maraşa geldiğin zaman yüzyüzede tanışırsınız, bu arada arkadaşlar 25 yıldır görüşmüyorduk faceden buldum arkadaşımı 5 yıl aynı sırada oturduk hiç kavgamız olmadı sınıfta ikimiz tek başına bi cumhuriyettik
![]()
anaaaammm geçmişler olsun, o el ayak titremesi ne kötüdür bilirim...
uyuynca geçer umarım yarına, benim de yanımda hep bisküvi şeker bulunur zor anlar için![]()
teşekkürler canımm ay hiç böyle birşey olmazdı yanımda birşeyler vardı ama misafirliklte nasıl çıkartıp yiyeyim