- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göknurcum çok sağol moralin için... bakmaz mıyım,netteyim saat 4ten beri. napıcamı bilemedim.. hamile kalanlar var elbet ama hiç belli değil, çok korkuyorum, hiç beklemiyordum böyl bi sonuç. ameliyat çok basit mikroskobik bi ameliyatmış, aynı gün eve gönderiyorlarmış hastayı, o konuda sıkıntı yok, burda da olabilir , sorun sonrası, bu böyle de kalabilir, değişebilir de değişmeyebilir de diyor sonuçlar... kürlere bakıyordum ben de, sperm haraketliliği azmış eşimin,sayı iyi, sayının az olması sorun değil de kalitesiz olması sorunmuş... allahtan umut kesilmez dediğin gibi, napalım... sağol cnm tekrar, gerçekten diyecek bişey yok, ne denir ki, sabretmek ve zamanın geçmesine izin vermek tek yapılacak şey şu anda![]()
ama bak iyi bir cerrah olması şart diyor dr ısrarla.iyice araştırın aceleye getirmeyin.bak ben fıtıkdan ameliyat oldum acele ile hala toplayamadım kendimi.nekdar basit olursa olsun cerraha dikkat edin.gerçi sen işine dikkat eden bir insansın,araştırırsın mutlaka.dediğin gibi hamile kalanlar çok fazlaymış.iyileşme oranıda hiç fena değil be çıtır.başarılı bir işlemmiş.inşl sizde de öyle olur.sen beklemediğin bir sonuç olduğu için böyle oldun.zaman biraz geçssin olaacak inşl.bak burçinde bende az uğraşmadım bebek için.birde bizde sorun yokmuş biliyorsun o halde 1 yılı geçt hala olmyor bende daha hiç korunmadık üstelik :) :)öyle düşün ayşegülcüküüüüm.zaman herşeye yeter.yarın severiz bebeğimizi inşl.seneye bu iş tamam inşlllll.
kızlar, ben bittim....... eşimde varikosel varmış, o yüzden olmuyormuş hamilelik, ameliyat olması gerek, bi nevi erkek kısırlığıymış, sperm sayısı ve hareketliliği de az bu yüzden. çok kötü drumdayım gerçekten, bütün hayallerim yıkıldı, eşime hiç belli etmedim, o da çk üzgündü ama napalım... hamile kalınması çok zormuş ve en az 3 ay geçmesi gerekmiş ameliyatın sonucunu görmek için, ameliyat yüzde yüz de şanslı değil, çocuğu olmaya d bilirmiş, tüp bebeğe kadar yolu varmış...napıcam ben, çok moralim bozuk...![]()
göknurcum ya, okurken gülüyorum hep mesajlarını, çok sağol cnm çok iyi geldi yazdıkların :))) inş halledebilirim bunu, dün gerçekten kötüydüm ya, hatta bağırsaklarım bozuldu stresten, sanki hayatımın sınavına giriyormuşum gibi strsli, sıkıntılıydım... o yüzden hep kötü tarafından baktım olaya, hamilelik hiç lmayacakmış düşüncesi sardı beni, sadece ona odaklandım. eşim için daha zordur tabi haklısın...ameliyat için hiç bi fikrim yok henüz, eşimi de göremedim dün akşam,maçı vardı gece geldi ben uyumuştum, sabah da konuşamadık, etraflıca onu kırmadan konuşmaya çalışıcam...uykunu kaçırdığım için özür :) özel dersimi de iptal etmiştim bu hafta, öğrencimin annesine bahsettim ,o da dedi "benim eşimde de vardı hiç korkma, bak benim 3 çocğum var ". bu d iyi geldi bana umudum arttı :)aman be çıtır sen öyle üzüldüm diyince uykum falan kaçtı gidiyim bir kitap okuyum iskender pla od adlı kitabını almıştım.bir türlü başlayamamıştım.okuyumd uykum gelsin bari.iyi olacak ben eminim.ben bunu sana sonra nlatır güleriz beraber :)dediğin gibi değil ya hamile kalma şansı %70 leri buluyormuş.hiçte fena bir durum değil görüdüğün gibi.tablomuz iç açıcı.biz dua edelim birde ameliyat hoop bu iş bitti :)insan birden duyunca hoppala buda nerden çıktı diyor amaaa sonuca ualaşılmayacak ve %10 başarı gibi bir durumda söz konusu değil.olacak olacak sen dr araştırmaya devam.yakın olsak ben konya ankara canını okurum da işte uzağız.adana ve antep diyorum ısrarla hemde :)maraşlıların kendileri bile gitmezler kendi drlerine.sen bukadar üzüldün birde eşini düşün.erkek için daha hassas bir konu.üzülüp şekerini yükseltme sonra kendini suçlu bulur.yani tek kelimeyle çıtır bunuda halleedeeeeeer.
ayy ablacımm üzüldümm beklemedıgınız bişey çıkmışş amaa sıkmayın canınızı
herşeyin hayırlısı olsun adınızaa teknoloji tıp okadar geliştiki artık biçok şeyin çözümü var biliyosunuzz
inş en kısa zamanda hallolurr bebek haberlerınızı alırızzöpüyrmm sizi
![]()
kızlar, ben bittim....... eşimde varikosel varmış, o yüzden olmuyormuş hamilelik, ameliyat olması gerek, bi nevi erkek kısırlığıymış, sperm sayısı ve hareketliliği de az bu yüzden. çok kötü drumdayım gerçekten, bütün hayallerim yıkıldı, eşime hiç belli etmedim, o da çk üzgündü ama napalım... hamile kalınması çok zormuş ve en az 3 ay geçmesi gerekmiş ameliyatın sonucunu görmek için, ameliyat yüzde yüz de şanslı değil, çocuğu olmaya d bilirmiş, tüp bebeğe kadar yolu varmış...napıcam ben, çok moralim bozuk...![]()
bende dr a gitcem birazdan
işyerınde ufo sırtımı yaktı benimde
çok kötü şuan valla gidim bakıyım ne dicek :26::26:
aa nasıl hissetmedin cnm ya, sinirlerde sorun mu var acaba, neden bu hissizlik :))) geçmiş olsn... yanık da ne acır şimdi kıyafet değdikçe...inş kısa zamanda geçer...sürekli bilgisayr başındayım ben içerisi sıcak olmasına rağmen üşüyüroum sürekli
arkamdada ufo vardı işte bu ufo sol omzumu yakmış haşlamış resmen damarlarım fırlamış ya
doktora gitim işte sabahtan bukadar yanana kadar nasıl hissetmedin diyo bana hiçbi canın yanmadı diyo
vallahi hiç hisssetmedim bende soyunurken gördüm aynada krem verdide kullan dedi işte:26::26:
üzüldüm canım,ama çaresi var biliyorsun.Saraçoğlunun kürü vardı yanlış hatırlamıyorsam ve memnun kalanları okumuştum.Deneyin mutlaka.İnanıyorum ki ameliyat çok çok iyi geçecek,yeğenimizi seveceğiz seneye.Moralini yüksek tut,eşininkinin de öyle.Herzaman yanındayız.
sağol ayşegül abla doktorda öyle diyo nasıl hissetmedin diye anlamadım gitti :))
iz kalmasın tek korkum o valla benimm :))