• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

sağol burçincim, çaresi ameliyat, biraz ilerlemiş hastalık, kür mür tedavi etmicek, ama ameliyattan sonra kürlere başlamayı düşünüyorum ben, eşime sormadım ama uygulamak ister o da diye düşünüyorum. dr dn geldim ben yine az önce, bende sorun yok, prolaktin azcık sınırdaymış, hap verdi, önemli bişey değilmiş, eşinin sorunu daha önemli dedi, isterseniz acele ediyorsanız sizi tüp bebeğe yönlendirelim dedi de yok dedim :) hem pahalı, hem önce doğal yolları deneyelim bakalım. siz ne dersiniz?

sen 1 yıl bekle yine de,hemen yaptırma tüp bebeği.Bir bakarsın oluvermiş.İnşallah.Olmazsa da 30'dan önce tüp bebeğin tutma şansı daha yüksek tabi.Hayırlısı.

ya ayşegül netten okumadınmı sen ya.ben bile araştırdım hemen :)meraklı melahat olarak:) bu tür bir tedaavide tüp bebek en son olacakmış.yoksa Allah korusun hem düşük yapma olasılığı çok fazlaymış hemde bebek down sendromlu bebek oluyormuş Allahım kimseyi böyle br imtihandan geçirmesin tabiki .bu ameliyat soonrası sprem kalitesi sonucundan sonra karar verilecekmiş.yani tüp bebek o aşamadan sonraymış.aman iyice bak işte:))))))))))gerçi dr daha doğru kararı verir dimi.ben okudum sadece :)hem pahalı mahalı :)pahalı tamam da mahalı ölesine yazdım :)böyle bir imkan olduktan sonra herşeye para veriyoruz.satacan arabanı yapacan bir bebek.15 binliralık arabaya bineceğine 7 binliralık arabaya bin olur biter allaallaaaaaa üzüldüğğün şeye bak :)önce moraal sonra para dimi kız çıtır.Allah sağlığımızı bozmasın yaş daha genç oda olur.normal bir yolu dene olmadı tüp bebek hemde ikizin olur.valla ikiz bebek için ben bile düşünüyorum tüplü bebeği :)))))))) bu bebek işini senin için yaza kadar rafa kaldırdık:)olmadı kışa tüp bebek .
alemsin göknur :))) güldürdün yine beni...dediğinizgibi tüp bebek en son aşama zaten, ameliyat sonuç vermezse ya da yaş geçiyorsa öyle öneriyorlar, yalnız dr zaten "acele ediyorsanız hemen olsun diyorsanız szi yönlendirebilirim antepte bi tanıdığım dr var " dedi. öneride bulundu yani, kabul etmedim de size de söyleyim fikrinizi alayım dedim :) gerçi tüp bebeğe git deseydiniz sizi yine dinlemezdim ama aklımdan hiç geçmiyor, sormuşum öyle :) tüp bebek aklımdan hayalimden geçmiyor şu an :))) ameliyattan sonraki 3 ay içinde kendini toplayacak spermler, inş iyi olur da doğal yolla olur...haklıın, rafa kaldırdık bebek işini :((((((
sağol ayşegül abla doktorda öyle diyo nasıl hissetmedin diye anlamadım gitti :))
iz kalmasın tek korkum o valla benimm :))
sende bi sorun var ama ne bilemiyorum :)))) şaka tabi, insanın içi üşüyünce dışı yansa da farketmiyor demek ki:) iz kalacak kadar derin yara şeklinde mi, inş o kadar değildir, iz kalsa da çok göz önü değil, sorun etme canım :) geçmiş olsun tekrar...
sen 1 yıl bekle yine de,hemen yaptırma tüp bebeği.Bir bakarsın oluvermiş.İnşallah.Olmazsa da 30'dan önce tüp bebeğin tutma şansı daha yüksek tabi.Hayırlısı.

evet cnm, tüp bebek diye bişey yok daha....hayırlısı gerçekten....

ayşegülcük karamsarlıktan çıkmışssın ne güzel oldu böyle.öğrencinin annesinin söylemleride içini rahatlatmış anlaşılan.wlla çok sevindim.ne yedniz akşam bakalım ben nohut yemeği bulgur pilavı yaptım.yanına yoğurt ve turp vardı :)nohuttan kaldı az bişey yarında aynısı:)

sanada geçmiş olsun canım .:)hissiz kız :)işe dalmışssın anlaşılan kendini unutmuşssun.kremini düzgün kullandıktan sonra geçer inşl.hem güneş alan bir ksıımda olmadığı için iyileşme şansın daha fazladır sanırım.geçmiş olsun tekrar.

hehee teşekkürr ederimm kullanıyorum bakalım geçer inş :) hissizim gerçekten demekki yanmış kavrulmuşum tık yok bende :1:
:1:

iyi akşamlar kızlar...

moraller iyidir inşallah.

yazılı haftası olunca uğraş dur,yarına bir sürü yazılım var,bir atlatsak.

merhaba kızlar... yasin dün ameliyat oldu, 1 gece hastande kaldık, bugün sabah da çıktık, ben de okula gitmedim bugün o yüzden... inş hayırlısı olur bizim için...
benim de okul işleri için 1 haftam var, kitaplar girilecek, davranış notları irilecek, 3. sınav,sınıf içi notlar... öff daha sınav hzırlıycam, son hafta e-okul kapatılıcak, e rapor alıp gitmeyi düşünüyoruz erkenden.... herkes iyi herhalde :)

ne çabuk oldu,sonuç iyi olur inşallah.Yapılacak çok iş var,kolay gelsin.

merhaba kızlar nasılsınız ... Ayşegülcüm çok geçmiş olsun tatlım...

ayşegülcüküüüm geçmiş olsun inşl hayırlısı olur hakkınızda.bir sorun yoktur sanırım.ay valla çok sevindim :)
işleriniz sıkıştı ama sona yaklaştınız.o daha bşr keyifli olu :)
dilek hanım görünmüyorsunuz hiç artık.unuttunuz bizi.arasıra slm ver yeterli bizim için.
bu saatte neden yazdım :)teyze kızı öğrenci sivasa yolcu ettik bu saate kadar kaldım yani.

ne çabuk oldu,sonuç iyi olur inşallah.Yapılacak çok iş var,kolay gelsin.
inşallah,sağol burçin...
merhaba kızlar nasılsınız ... Ayşegülcüm çok geçmiş olsun tatlım...
sağol dilekcim, teşekkürler....
ayşegülcüküüüm geçmiş olsun inşl hayırlısı olur hakkınızda.bir sorun yoktur sanırım.ay valla çok sevindim :)
işleriniz sıkıştı ama sona yaklaştınız.o daha bşr keyifli olu :)
dilek hanım görünmüyorsunuz hiç artık.unuttunuz bizi.arasıra slm ver yeterli bizim için.
bu saatte neden yazdım :)teyze kızı öğrenci sivasa yolcu ettik bu saate kadar kaldım yani.

sağolasın göknurcum, inşallah iyi olur evet :) hem de nasıl yaklaştık sona valla :)2 haftacık kaldı, benim son hafta rapor alıcamı hesaplarsak 1 haftacık kaldı bana :))) dilek'e soru sormıycam hiç, aylar sona uğrayacağı için buraya cvp vermesi söz konusu olmayacaktır :) zaman aşımına uğrar :)
sivasta okuyor demek hmmm :)

slm kızlar nasılsınız epeydir giremedim benim bilgisayar bozuldu nerdeyse 20 gün bilgisayarsız kaldım diye üzülürken oğlum babasına anneme bilgisayar alalım demiş kumbarasındakilerle bana sürpriz yaptı yeni bakabiliyorum yazdıklarınıza o yüzden (gerçi hiç farkedilmemiş yokluğum hiç soran olmamış bu kız nerde diye ama olsun :85: )

biraz okudum ayşegülcüm geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda faydasını görür eşin ameliyatın hayırlı haberlerde görürüz seni inşallah

pantera sanada geçmiş olsun ufo mağduru olmuşsun..

göknurcum ve burçincim sizde iyisinizdir inşallah...

slm kızlar nasılsınız epeydir giremedim benim bilgisayar bozuldu nerdeyse 20 gün bilgisayarsız kaldım diye üzülürken oğlum babasına anneme bilgisayar alalım demiş kumbarasındakilerle bana sürpriz yaptı yeni bakabiliyorum yazdıklarınıza o yüzden (gerçi hiç farkedilmemiş yokluğum hiç soran olmamış bu kız nerde diye ama olsun :85: )

biraz okudum ayşegülcüm geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda faydasını görür eşin ameliyatın hayırlı haberlerde görürüz seni inşallah

hoşgeldin ablacımmm sen nasılsın iyimisinn ne güzel inş bizde ilerde böyle coluk cocugunn süprizlerini görebiliriz vallaa :26:
aynen ufo magduru oldumm iş yerinde krem kullanıyorum işte geçer gider oda inş allah daha beter seylerden saklasın hepimizi :16::16:

naparsınız bakalım :)ben bugün azcık yoruldum.konyada fena bir rüzgar vardı.gerçi maraşın rüzgarı hiç bitmezde :)burda çoluk çocuk hasta hep.karda yapmayınca hasta oluyr garibanar :)yeğnim hasta 10 tane iğnesi var.:)dr neyin var bakalım delikanlı dedi.oda bacaklarım çok ağrıyoooo diyor drye :) daha 5 yaşında.başkada dedikodu yok bende.
melihacık biz artık sormauyoruz :)bak çıtırda demiş.genelde burçin ben ve ayşegülcük topiğin demirbaşı :)sende pek sık giremeyoyrsun.ondan sormamışızdır :)

hayırlı olsun bilgisayarın.Bizler de iyiyiz canım,sağol.

naparsınız bakalım :)ben bugün azcık yoruldum.konyada fena bir rüzgar vardı.gerçi maraşın rüzgarı hiç bitmezde :)burda çoluk çocuk hasta hep.karda yapmayınca hasta oluyr garibanar :)yeğnim hasta 10 tane iğnesi var.:)dr neyin var bakalım delikanlı dedi.oda bacaklarım çok ağrıyoooo diyor drye :) daha 5 yaşında.başkada dedikodu yok bende.
melihacık biz artık sormauyoruz :)bak çıtırda demiş.genelde burçin ben ve ayşegülcük topiğin demirbaşı :)sende pek sık giremeyoyrsun.ondan sormamışızdır :)

geçmiş olsun yeğenine.Maraş birkaç gündür feci soğuk.Konya'nın da ayazını az yemedim,bilirim ne soğuktur.Ah yeniden gidebilsem oralara :(

çok sağol melihacım, inş hayrını görürüz dediğin gibi :) göknurun da dediği gibi sürekli giren 3 kişiyiz, diğerleri haftada 1 ya da daha uzun süre içinde yazıyorlar, sen de her gün girmediğin için bana değişik gelmemişti açıkçası, kusura bakma cnm :) yanlış anlama sakın tabi ki, sen de bizdensin burda, seni heeeep görmek isteriz, özletme kendini :) arada bir giremiyorsun,misafirlerin çok oluyor, e çocuk da var, normaldir...:3:

Back
X