- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
inşallah, telaşlanmadan karın tadını çıkartırsın :) ne iş yapıyordun özluur bu arada?İnşallah canım...İnsan kıskanıyor şuan yine İstanbul da kar yağışı başladı ama tek derdim akşam eve nasıl gidicem diye düşünmek...O yüzden umarım böyle kaygılarım olmadan Nişanlımla kardan adam yapar sonra kısmet olursa karlı bir günde beraber kahve içeriz![]()
olumsuzz bakıyolarr ama aileyee sözlümee bayılıyolarr ama hayallerındeki damatmıs :)
benımde hayalımdkı erkekk ama ugrasıoruz bakarımm yaa zaferleee sonuclandırcam olayı ben her ıkı tarafıda baglıcam ıns
ozlurr cum benımde devletee gecmem lazım evlenmeden işte özel sırkette calısıyorm bende evlenınce ıs hayatım bıtıcek ondan kpssye hazırlanıoyrum bı yandan ınss bakalım gecerımdeee kurtulurumm :) calısmadan duramam cunku ben![]()
e kendine uygun damadı blmuşsun, gerisi kendiliğinden gelir artık :))) ailenin sevmesi de güzel, bizimkiler de eşimi çok seviyorlar, aileyi de şöyle böyle :) sen kazanırsın bu zaferi hadi bakalım ....sen ne iş yapıyordun cnm, konu işten açılmışken, alında önceden söyledin herhalde ama unuttum
göknuuuuur nerelerdesiiiin, karda kaybolmş olmasın bu kız:44: