hamilesin lafını doktordan duymak da başka oluyor,rahatladım valla.Diğer değerlerim de iyiymiş şükür.Darısı sema,göknur ve dilek'e inşallah.
gözünaydın canım, hadi hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesin lafını doktordan duymak da başka oluyor,rahatladım valla.Diğer değerlerim de iyiymiş şükür.Darısı sema,göknur ve dilek'e inşallah.
kızlar nasılsınız ben dün doktora gittim kese 4 kat büyümüş 2 cm olmuş ama kalp atışalrını duyamadık neyse artık 2 hafta sonra gidince duyarız inşallah yanlız ben çok kötüyüm miğde bulantısı beni mahfetti sabah akşam tuvaletten beri gelemiyorum hiç bişi yiyemiyorum nolcak böyle nereye kadar gidecek ah ah
ayşegülcüm kızın hayırlı sağlıklı olur inşallah sağlıkla kucağınada alırsın bende burçin gibi çok severim cicili bicili kız çocuklarını rabbim olmayana versin bizim gibi
burçincim oh ne güzel doktora da gitmişsin bende gidene kadar emin olamamıştım niyeyse insan doktorda görsün istiyo neyse sevindim tekrar cnm gözün aydın...
göknurcum burçine katılıyorum valla öyle tek koli olmaz bizde isteriz sen şimdi sarı turuncu bişiler hazırlamaya başla cinsiyeti belli olunca renk değişimi olur inşallah bak bizde senin bebişe yaparız boş durmayız kız
semacım rabbim nelere kadir bi bakmışsın sende hamileyim diye bağırıyosun inşallah o günleride görürüz
sibelcim sen nasılsın cnm??
,kızlar nasılsınız ben dün doktora gittim kese 4 kat büyümüş 2 cm olmuş ama kalp atışalrını duyamadık neyse artık 2 hafta sonra gidince duyarız inşallah yanlız ben çok kötüyüm miğde bulantısı beni mahfetti sabah akşam tuvaletten beri gelemiyorum hiç bişi yiyemiyorum nolcak böyle nereye kadar gidecek ah ah
ayşegülcüm kızın hayırlı sağlıklı olur inşallah sağlıkla kucağınada alırsın bende burçin gibi çok severim cicili bicili kız çocuklarını rabbim olmayana versin bizim gibi
burçincim oh ne güzel doktora da gitmişsin bende gidene kadar emin olamamıştım niyeyse insan doktorda görsün istiyo neyse sevindim tekrar cnm gözün aydın...
göknurcum burçine katılıyorum valla öyle tek koli olmaz bizde isteriz sen şimdi sarı turuncu bişiler hazırlamaya başla cinsiyeti belli olunca renk değişimi olur inşallah bak bizde senin bebişe yaparız boş durmayız kız
semacım rabbim nelere kadir bi bakmışsın sende hamileyim diye bağırıyosun inşallah o günleride görürüz
sibelcim sen nasılsın cnm??
melihacım, senin de yolunda gitmesine sevindim, büyümüş kesecik :) bulantıların umarım uzun sürmez.benim bulantım geçti ama halsizliğim hala devam,her öğleden sonra okul dönüşü bi uyku basıyor beni, tutamıyorum kendimi, normalde gündüz uykusu hiiiç sevmezdim
göknurcum, çok teşekkürler tekrar :) koli değil, bi pembe patik yeter bize teyzesi :))) evet bi kaç ilde güvendiğimiz dostlarımız var, açıkta kalmayız evelallah :)
burçincim, ilaç konusunu sen bilirsin artık, ben ne diyim :) sorun olmasın da atak falan durumları...
sibelcim merabalar, benim bulantılar geçmişti, artık göbişim çıktı, kotlarımı giydiğimde sıkışıyoum göbişim fırlıyor ama bol üstlerle tamamlamaya çalışıyorum...:) senin nasıl gidiyor?
ayyy göbeğinmi çıktıııçook şekerrr yaa
ben paso çalışıyorummm çeyiz vs telaşı şimdilikk mayısı bekliyoruzz bakalım benimkinin tayin durumu var ona göre ne yapcağımız neler olcağı netleşicek vs. bekliyoruzz şimdilikk ablacımm![]()
o kadar çok çıkmadı canım :) çok yemişim de kilo almışım gibi duruyor, sinir bozucu şimdilik, az daha büyüse sorun yok da:)
ayy tatlı telaş mı desem ne desem, ben hiç sevmedim o dönemi, sıkıcı bunaltıcıydı, inş senin eğlence geçiyordur :) off bizim de taşınma telaşımız var, gözüm korkuyor valla((
hehe büyücek illakii şimdi tam kaç ay olduki ayşegül abla ? hiçtee tatlı değil vallaa tayin durumu yoktuu inş yinee çıkmazzz ama mayısta belli olcak bakalım burukluk oluştu birden saten şimdiden gitmek istemiorum sanki boludaan gibi tuhafım yanii :26: sizinde kötü zamana denk gelmiş sanki ya sen hamilesinn falan kesin yazın gidicekmsiniz maraştan ablacım ?:26: