Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba kızlar, neler yapıyorsunuz?
ben çok bunaldım bugünlerde, iş bi yandan, izin yaklaştıkça geriliyorum, her günü görümcelerden biri arayıp bişiyler istiyor, sanki para basıyoruz burda, çok gerildim çookkk
selam kızlar...
yarın kayınvalidem geliyor, malatyada ablamdaydı bi kaç gündür, buraya gelicek, daha beklemiyorduk ama neyse :) kalır artık bi süre...
günaydın kızlar...
herkezin geçmiş anneler günü kutlu olsun giremedim ne zmandır erkek kardeşim geldi izmirden orda üni okuyo onunla görüştük kaç gündür hep evde hiç duramadım sizler nasılsınız??
kızlar çok şükür yiğitteki kalp üfürümü hastalığa yüksek ateşe bağlı gelişmiş tekrar götürdük ve yok dedi doktor içim rahatladı ilknurcum gerçekten doktorların konuşma tarzı da insanı endişelendiriyo benim oğlum ilk doğduğunda poposunda kocaman bi morluk vardı ben çok korktum görünce heralde düştü çocuk doğumda falan dedim yada bi problem var dedim doktora sorduk geçer iki güne bişi yok dedi günlerce geçmedi tekrar aynı doktora götürdük ya bu hiç geçermi doğum lekesi dedi şaştık kaldık niye geçer diyip bizim kafamızı karıştırıyosa bazen sinir bozucu olabiliyolar yani...
meraba kızlar, neler yapıyorsunuz?
ben çok bunaldım bugünlerde, iş bi yandan, izin yaklaştıkça geriliyorum, her günü görümcelerden biri arayıp bişiyler istiyor, sanki para basıyoruz burda, çok gerildim çookkk
takmıyorum aslında, ama bizimkilerin yaptıklarına insan taş olsa orta yerinden çatlar gene de dayanamaz. düşün koskoca bir yıl boyunca aramayan insanlar, hepsi de tek tek arayıp bişiyler istiyor, utanmakta yok bunlarda, eşim de ayıp olur istediler almasak olmaz ki diyor ya en çokta ona kızıyorum, bunlar yüzünden hayatımızın en önemli faktörü bebek meselesi hep onlar yüzünden erteleniyor, para istemeleri de eksik olmuyor ki(
gel de takma![]()