• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

merhaba kızlar...

ne sıcak ya,bizim oralar nasıldır düşünemiyorum bile

cumartesi bir aksilik çıkmaz inşallah da görüşürüz.Zaten olmazsa bir daha bu ekip hiçbir zaman bir araya gelemez.

ben güne gideceğim biraz sonra,hadi bana afiyet olsun.

ayy kocişimden 1 saat ayrı kalamam :33::33::33: dışardan gelenlere uyucaz tabi biz buralı olarak :) inşallah buluşucaz önemli olan o...eşimle tüm günümüzün boş olduğu haftada bi gün oluyor, ya ctesi ya pazara denk geliyor, o yüsden yani :))) eşim de evcildir, evde benle vakit geçirmeyi sever :)
burçin afiyet olsun sana hadi bakalım :) çok fena ya sıcaklar...:(

günaydın kızlar...

buralarda çok sıcak kızlar yanıyor heryer... ben birazdan dişçiye gidicem heralde kurtulamıcam bu diş işlerinden

kızlar inşallah ayarlayabilirsiniz buluşabilirsiniz yoksa gerçekten bidaha zor...

saol ayşegülcüm dolgu yaptı haftayada kanal tedavisi olcakmış hayırlısı artık..

sizler nasılsınız görüşmeyeli..

ben iyiyim meliha, aynı işte, bu hafta başka okuldaydık seminer için, bitti şükür, gurbetlik zor oluyor :))))) haftaya kendi okulumuza devam edicez, ek ders ücreti yok deniyordu son hafta ama son durum nedir bilemiyorum... diş dolgusu yapılırken acıtıyor mu meliha? ya benim ayaklarım şişmeye başladı, napıcam var mıdır çözümü? :(((

yarın buluşuyoruz inşallah :)))

ayşegülcüm bende de yoldan geldikten sonra başladı ayağımda şişme yukarı kaldırıp yatıyorum biraz iyi geliyo seninde epey oldu hamileliğin normaldir heralde şişmesi.. cnm dolguyu yaparken uyuşturdu çok kötü olmuş dişim duramazdım zaten başka türlü dişçide şaşırdı bu kadar kötü çürüğü nasıl farketmedik diye ben de farketmemiştim ilk defa ağrıdı ve hemen gittim ne ara olmuş öyle bilmem dişçi hamilelik senin dişleri çok kötü etkiledi diyo hayırlısıyla bi atlatsaydık inşallah...

ne güzel yarın buluşmanıza çok sevindim foto isterim haaa mutlaka gönderin...

ya evet topuklarım dolgun dolgun olmuştu bugün ilk defa, ne güzel narin ince ayaklarım vardı :))) ben normalde dikkat ediyordum, yatarken yastık koyuyorum bacaklarımın arasına, otururken hep düz oturuyordum da belki de artık zamanı geldi, şişmesi normal...şimdi iyi, geçti... işte dişçiye ara sıra gitmek gerek diye bundan diyorlarmış, ağrımadan gitmiyoruz. kalsiyum rezervlerin az demek ki meliha, bebek sendekini de alınca sen kalsiyumsuz kaldın, dişlerden başladı, dikkat et ya, bu kemik erimesi durumları falan kadınlarda bu yüzden oluyor kalsiyum bebekler yüzünden azalıyor...
foto çekiliriz tabi :)

günaydın kızlar

melihacım resim çektik,kızlar artık bir şekilde gösterir sana.

sema ve ilknurla da tanıştık ne güzel.

merabalar.. bluştk çok iyi oldu,ilknur sürpriz oldu bize :) fotoları vaktim oldğunda braya koyabilrim ama fotomuz buraya konmasın diyen olursa başka çareler düşünürüz sorun değil :)

günaydın kızlar..

ayşegülcüm yaz aylarında ayak şişmesi artıyomuş belki ondandır... evet diş için sık sık kontrole gitmek lazım bende de gerçekten az heralde kalsiyum çok sıkıntı çektim hamilelikte...

kızlar ne güzel buluşmuşsunuz çok sevindim keşke bende orda olabilseydim çok merak ediyorum mutlaka bi şekilde bakmalıyım fotolara nasıl geçti neler yaptınız..

Tüm olumsuzluklara rağmen bu defa katılabildim :))Tanışabildik nihayet .Artık maraştan gitmeyi düşünmeyen yada gidemeyen biri olarak (ben)evsahipliği yapabilirim sanırım burçinde gitmiyor. burçinle :)) ev sahibi oluruz yeni buluşmalara.

hmm öyleymiş meliha evet, bend e araştırmıştım, vücut ssuz kaldığı için şişmeler oluyormuş, bol su içilmeli, hareketsiz kalmamalı ve sürekli oturmamalıymış. dikkat ediyorm biraz da şişeceği varsa şişiyor napalım, zaten en çok o bahsettiğim gün şişti, ondan sonra çok şişlik belli olmadı :)

evet ilknur kısa süre de olsa gelebildin, senle de tanıştık iyi oldu :) tabi yaparsınız ev sahipliği, bluşrsunuz da evlerinizde ne güzel olur, ikiniz brdasınız ne de olsa dediğin gibi :)

bir tek sen eksiktin meliha.nyse belki biz buluşuruz bir gün :)kızlarda bize bakar :) beni biliyorlar ama hep bir telaşeli halde :)sende sakin olacağım :)semaylada tanıştık ilknurlada.artık ilknuru burçine bıraktık :)

hmm öyleymiş meliha evet, bend e araştırmıştım, vücut ssuz kaldığı için şişmeler oluyormuş, bol su içilmeli, hareketsiz kalmamalı ve sürekli oturmamalıymış. dikkat ediyorm biraz da şişeceği varsa şişiyor napalım, zaten en çok o bahsettiğim gün şişti, ondan sonra çok şişlik belli olmadı :)

evet ilknur kısa süre de olsa gelebildin, senle de tanıştık iyi oldu :) tabi yaparsınız ev sahipliği, bluşrsunuz da evlerinizde ne güzel olur, ikiniz brdasınız ne de olsa dediğin gibi :)

Canım tam 1 saat ordaydım.siz kaç saat oturdunuz merak ettim şimdi :)).Bu arada maaşşalllah 23 ten eksik gösteriyosun fazlası yok.

Canım tam 1 saat ordaydım.siz kaç saat oturdunuz merak ettim şimdi :)).Bu arada maaşşalllah 23 ten eksik gösteriyosun fazlası yok.

1 saat yetmedi ama bize :( senden bi süre sonra sema kalktı, burçin,göknur ve ben de 5 gibi ayrıldık, yağmur bastırdı mahsur kaldık cafede, bekledik aşağıda azcık :) 23 ü anlayamadım ama ben :) teşekkür ederim, güzel bişey dediğini anladım :) sen de maşallah çok güzel ve fitsin, 2 çocuk annesi demez kimse :))

inşallah göknurcum bizde bigün buluşalım sakin sakin :))

eee kızlar nasılsınız görüşmeyeli herkezler iyimi??

Back
X