arkadaşım sen neyi üstüne alındım anlamadım ben, ben sana yazmadım onu farkındaysan,senle konuşan yok orda, sana hoşgeldin dedim bitti... miskokuluma yazdım, eşimden bahsediyordum, eşim sivaslı, miskokulum bunu biliyor, onu kastettim yani, sizin yemeğinize laf mı ettik allah allah... maraşın dondurmasından tut da dolmasını, vs yemeklerini ne kadar sevdiğimi arkadaşlar biliyor, bilip bilmeden alınma istersen. eşimin ailesi ve yaşadığı yer bahsin geçtiği yer.... ayrıca bize de ot yiyorsunuz inek gibi diyolar, ne yani, üzüleyim mi??? değiştirebilir miyim hayır, o zaman anca konuşur geyiğini yaparız, paylaşımda bulunuruz... bundan sonra iyi oku...ha anlamadıysan, sivri laf etmişsem sor ya da uygun şekilde uyar... "bazı" arkadaşlar gibi çocukça şeyler de yazma lütfen... diyeceksen "48ve58" de, burdaki herkes belli bi seviyedeki insanlar, öyle kelime oyunlarıyla gizem yaratmaya çalışma, kendin ol, net ol... benim yüzümden topiği de karalamaya kalkma, buraya istediğin zaman istediğin gibi yazabilirsin, kimsenin özel topiği değil, paylaşımlar hepimizin.