Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asicim canım benim sohbete davet etmişin canım kusura bakma işler bitmiyor deli olacam yaaa
ayrıca benden tatlı istemişin bitanem canın sağolsun sen yeterki iste.baklava yapmayacağım ama ablam revanimi çok seviyor birde milföy hamuruyla tatlı yapıcam inş.yanınada kurabiye tatlı ve tuzlu olarak.
inşallah ablam doyar bunlarla.eğer isterse birde içli köfte yapmayı düşünüyorum.
benim yoğurtlu patatesli makarnalı nohutlu ve etli çorbamıda seviyor onuda yaparum bacuma inşallah.
keşke herkes bu bayram gelebilse yanıma hepinizi görebilsem keşke neler yapardım neler
betül ablacım gözün aydın canım oğluşunla bol bol hasret giderirsin inşallah.kızikonda bayramda yanında olur inşallah
betus abla enisten ve kizina cok gecmis olsun.rabbim en kisa zamanda banada kizinada hayirli birer evlat versin aminnnnnn.
bugun kahvaltinizi ben hazirladim.hepinize afiyet oolsun canlarim.
![]()
canım çok güzel bir sofra. bugün ben geç kaldım. eeee malum oğluşum geldi. illa benim yatağıma yatacakmış. kendi odası var. olmasa hadi diyeceğim. o gelecek diyede temizlemiştim. hep kapalı tuttuğum için o oda temiz kalıyor. yok illa senin yatağın dedi. benim yatak sert. bel için öyle yapmıştım. zorlada olsa odasına yatırdım. bende yatağa 3 de yatabildim. eh tabii geç kalkabildim.
ooooooooooooooo selamm berfinsenaa nasılsınn canımm
merhaba kizlar nasilsiniz.berfinsena seher kusu neler yapiyonuz.ben temizligi bitirdim simdi oturup keyif yapiyorum
oh işleri bitiren bitirene. bende işlere evdekilerin uyanmasıyla koyulacağım. ama erkek milleti kalkmıyor. gürültü yapmayayım diye bekliyorum.
asii mavii sen nerdesin ki yurt dısıı yazıyoo amaa anlayamadımm