Kahramanmaras///46

iyi canım ya benimki kurbana gitti.mezbanede sıra cokmuş ne zman gelirse işte.bayram iyi bayramcalığımı giydim bekliorum işte gesmelere ne zmn gşdersek bekliorum valla.ama annemlerden uzak olmakda canımı sıkmıyo deil hani.onlar hep beraber off ya su gurbetlik ne zor:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim hemsom ya uzme tatli canini kalpler bir olsun onemli olan bu.bende yalnizim bak.garip garip oturuyorumsenağlama

canım benim benim bayramda aynı seninki gibi geçiyor.eşim şimdi geldi kurbanı kestirmeye.bende arkadaşımla kahvaltı yaptım cicilerimi giyindim bekliyorum.

mrb canım hemşom benim.elden gelen bişi yokki sen dahada uzaksın.kıyamam ya.hadi bayramlaşalım bn büyüğüm sanırım.ben gözlerinden öperimsırnaşık şey

canim benim bende seni operim.ben 19 um ama 20 ye giricem aramizda bir yas var kiz.baklavayi yedinizmi bakeyim

kızıl meleğim benim eşim operatör canım vardiyalı çalışıyor yani bizimkilerin bayramı seyranı yok.bende evde dağın başında kös kös oturuyom işte

asicim güle güle canımmm iyi bayramlar inşallah sen çıkarırsın bayramın tadını bitanem.ben yarını bekliyorum sabırsızlıkla ablamlar gelecek

Canlarim kurban bayraminiz kutlu olsun..

Betül ablacim seninde dogum gününü kutlar ve ellerinden öperim, nice saglikli mutlu yillara ablacim

kızıl meleğim benim eşim operatör canım vardiyalı çalışıyor yani bizimkilerin bayramı seyranı yok.bende evde dağın başında kös kös oturuyom işte

anladım cnm.benmkide asker uzm çavuş biz gsiyoruz il il valla.ordan oraya.birine alışıyosun ve tayın çıkmış ayrılmak zorunda kalıosun.ve ben hala kocayı bekliorum.daha gelmedi ya:1no2:

Canlarim kurban bayraminiz kutlu olsun..

Betül ablacim seninde dogum gününü kutlar ve ellerinden öperim, nice saglikli mutlu yillara ablacim

canım seninde bayramın kutlu olsun.daha nice bayramlara inş.bu arada topikte okumuştum nişanlandın sanırım allahım bi ömür mutlu eder inş:Saruboceq:a.s.a.s.a.s.

canım seninde bayramın kutlu olsun.daha nice bayramlara inş.bu arada topikte okumuştum nişanlandın sanırım allahım bi ömür mutlu eder inş:Saruboceq:a.s.a.s.a.s.

sagol canim benim, evet iki gün önce istemeye geldiler ve yüzükler takildi.. Nisani subat mart gibi yapmayi düsünüyoruz bakalim artik kismet:utangac:

Back
X