Kahramanmaras///46

kuşuuuuuuuuuum teh3 bizim hemşomuz canom bir müddet görüşememiştik şimdi geri döndü tanırsan sende çok seveceksen bu gacuyuuuuu.ben onun mavişiyim

hadi şimdi ben kaçıyorum fazla oturamıyorum yine kulağımdan dolayı başım çok dönüyor.dün akşamdan beri ne çekiyorum allahtan ablam yanımda görüşürüz canlarım öptüm hepinizi

ben varım kuşum şimdilik kısa yazıyorum sonra bol bol sohbet ederiz
bazı sebeplerden dolayı uzak kaldım ama gümbür gümbür geri döndüm
kızlarrrrrrrrrrr uyanın
oklava geliyor haaa!!!!!!!!!
beni iyi tanırlar sende tanıyacaksın
çok mutluyum geri döndüm
uyuşuklar kalkın

ay ay ay tülin hanım hoşgeldin. vallahi çok sevindik. şükür kavuşturana. oğluşun iyi mi? sağlığı nasıl oldu. yazmıştın ama son durumlarını yazmadın. Oh be artık yalnız değilim. canım sen gel yeterki. gelişin gümbür gümbür olsun. biz herşeye razıyız. hepimiz seni çok özledik.

1demethuzun1yf9.gif

hadi şimdi ben kaçıyorum fazla oturamıyorum yine kulağımdan dolayı başım çok dönüyor.dün akşamdan beri ne çekiyorum allahtan ablam yanımda görüşürüz canlarım öptüm hepinizi

sanada geçmiş olsun canım. bir tavsiyem var. annem benim çocukların kulağı ağrıdığında yapardı. rakıyı buharla ısıt. bu pamuk üzerinde olursa daha iyi. o pamuğu ağrıyan kulağının arka tarafına koy. çok etkili oluyor. pamuğu hafifçe ıslaman yeterli.

g7014ic6.jpg

gemiolsun11nk2.gif

ablaaaaaaa kim yaaa tülin hanımm anlatsana biraz gelmeden dedikodusunu yapalımm birazz hııııııı

sen ben yokken bu topiğin ablasıydı o. hepimize sabah kahvaltıları hazırlardı. çok tatlı bir insan. bazı sebeplerden dolayı bizden uzun zamandır ayrıydı. bu sebepte oğluşu ile ilgiliydi. çok şükür oğluşu ameliyatla düzeldi. en azından biz öyle biliyoruz. çok fedakar bir anne o. çok sıkıntı çekti. şimdi bize döndüğüne çok sevindim. artık topiğimiz son sürat ilerler.
:Saruboceq::1hug::nazar:a.s.

yaa bu cep telefonlarını kim icat etmişti bee :utangac: ben o naa çokk duaa ettim bu sabahh biliyormusunuz. bu cepleri icat edenin ben varr yaaa..:oklava:......aptallığımaa doymıyım yarı uykulu numaraya bakmadan telefon mu açılır yaaa :mymeka:kuşş olduğumm nasılda belli dimii kızlarrrr :mymeka:....yaaaaa öffffffff benimm bayram tatili bitti :a015:işe başlıyorum yaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook ühüüüüüüü benn çalışmakk istemiytomm kızımla olmak istiyom banane yaaaa :oklava::oklava:

cumaya mı iş başı. bizim damatta cuma iş başı yapacak. o yüzden kızım bu bayram gelemedi. kurban kestikleri içinde önceden gelmeleri imkansızdı. velhasıl sadece oğluşumla vakit geçirdim.
ama yılbaşına kızikom gelecekmiş. bu arada damatta gelip dönecekmiş. dün arayıp söylediler. galiba haftaya damat burada olabilir.hihoyyyt:sm_cool:

merhaba canlarim nasilsiniz gorusmeyeli.ben bugun hic giremedim nete.yeni oturdum basina.misafirim vardi yine.misafir gitti bu kezde aksam telasi cikti.
Hmen mutfaga girdim yemegi yaptim.simdide oturuyorum.dinlenicem valla biraz.

seherkusu canuum senin meslegin ne tatlim.
kizina ins tekrar kavusursun.zaman dedigin nedirki goz acip kapayincaya kadar geciyor.

kusummm niye kebab yemiyosun tatlim.hiiiiiiiim valla ben kebaba bayilirimnaniknanik
antepte yasayinca kebapsiz yapamiyo insan

canim benim iskender kebabi yaptim.degisiklik olsun diye.keske yanimda olsanda beraber yesek valla ne guzel olurdu

güzel mama. bende isterim. ay et yemekten içim dışım et oldu. artık uzun süre yemem. hep et pişirdim bu ara. akşamada fırında patates köfte var. yanına şehriye pilavı. tarhana çorba. salata olarak brakoli var. yeter mi.cokacimcoook oğlan yarın gidecek. onu ete doyurayım diye uğraştım. tavuk istemiyor. hep ucuz diye onu yiyoruz diye duygu sömürüsü yaptı.:asigim::dilcikar:

oooo kimler gelmis kimler betus ablam mutlulukrecetem nasilsiniz bakeyim gorusmeyeli.oglun gittimi ablacim.

Back
X