Kahramanmaras///46

kızlar şu yazılarınızı nasıl büyütüyorsunuz. ayrıcada renkli hale getiriyorsunuz. bunu bilenler bana etraflıca bir anlatsın bakayım. minicik yazmak bana göre değil.

glmsegnese9zs0fw.jpg

merhaba canlarim nasilsiniz ben 2 gundur giremedim nete.leptobum bozuktu.gorusmeyeli nasilsiniz bakalim.herkeze iyi pazarlar diliyorum ve kocaman opuyorum hepiniziŞenizŞeniz

göksunlu var mı? kızlar bu tpicte merak ettim de sositososito

fffrg001si3.jpg

w1024.png

Herkese iyi akşamlarkaydirigubbakcemile3 Bugün biraz gözümü açıp iyi olunca akşama mamalar hazırladım, hadi afiyet olsunnnnnna.s.

Şeniz Selam arkadaşlar çoook teşekkür ederim:teytey: Dün forumda geziniyordum hamur işleri kısmında sütlü gayfe arkadaşımızın tarifini gördüm ve hemen denedim, size de tavsiye ederim hem çok kolay hem lezzetlikaydirigubbakcemile5

Yalnız elmalı turta tarifi bana aitsositososito

Hazır tart unu üzerindeki tarife göre hazırlayın 6 adet elmayı rendeden geçirip hafif ateşte 1 tatlı kaşığı tarçın ilave ederek arzunuz kadar şeker ilave ederek tavada pişirin Hazırladığınız hamuru tart tepsisine alıp üzerine ılık elmalı harcı iyice yayın bu harcın içine yıkanmış kuru üzüm ve ceviziçi de yakışıyor Fırına sürün 40 dk'da tatlınızda hazırkaydirigubbakcemile3

merhaba fistiklar nasilsiniz.ben bugun yorgunluktan oldum.islerim yeni bittide oturdum netin pc nin basina.

nightrosecugum harika gorunuyor yaptikllarin.hiim canim cekti valla.ellerine saglik canim

Back
X