• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş tüp bebek deneyeneler

• Memnunum

OY: 3 100,0%
  • Değilim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
Çok şükür hamileyim şuan darısı tüm bekleyenlere🤗 Önce histeroskopi sonra transfer öneririm öyle bir durumun varsa hiç beklemeden doktorla konuş istersen
Yaa çok sevindim sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallah ❤️ Şu an reglim yarın Murat hocaya muayene olmadan, direk doktorumu değiştirip Abdullah hocaya mı muayene olayım

Yaa çok sevindim sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallah ❤️ Şu an reglim yarın Murat hocaya muayene olmadan, direk doktorumu değiştirip Abdullah hocaya mı muayene olayım
Yine sen bilirsin ama içine sinmiyorsa bence öyle yap sıfırdan başla inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır🐣

Teşekkür ederim evet ☺️
Önümüzdeki ay aşılama başlayacak benimki, eğer randevuyu Abdullah hocaya alırsam aşılamayı o mu yapar yoksa asistanlara mı bırakır.? Asistanlar yapsın istemiyorum çünkü. Bilgin var mı?

Önümüzdeki ay aşılama başlayacak benimki, eğer randevuyu Abdullah hocaya alırsam aşılamayı o mu yapar yoksa asistanlara mı bırakır.? Asistanlar yapsın istemiyorum çünkü. Bilgin var mı?
Aşılama konusunda bilgim yok ama asistana bırakacağını sanmıyorum yine sen konuşursun inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum o zaman🤗

Yine sen bilirsin ama içine sinmiyorsa bence öyle yap sıfırdan başla inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır🐣
Zaten 1 kere aşılama yaptık bir yıl içinde onun dışında sadece kist var diyip diyip yolladılar, en baştan başlamaz herhalde ikinci aşılamayı yapar değil mi? Birde senin problemin neydi. Bende amh 0,9 o yüzden tüp bebek önerdi. Acil bi şekilde dedi ama aşılama yaptı anlamadım

Zaten 1 kere aşılama yaptık bir yıl içinde onun dışında sadece kist var diyip diyip yolladılar, en baştan başlamaz herhalde ikinci aşılamayı yapar değil mi? Birde senin problemin neydi. Bende amh 0,9 o yüzden tüp bebek önerdi. Acil bi şekilde dedi ama aşılama yaptı anlamadım
Bugün amh testi istediler ve inanılmaz şekilde 1,06 çıktı çok şarşırdım asla yükselmez o hormon demişti doktor

Tüp bebek raporu için aşılama şartı var, ondandır canım

İnşallah kist ne zaman giderse ikinci aşılama yapılacak. Amh nasıl yükseldi çok şaşkınım hala

Back
X