- 19 Aralık 2020
- 144
- 30
- 18
- 30
Ücretli hastasınız o haldeAşılama mı tüp bebek mi siz ücretli hasta mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ücretli hastasınız o haldeAşılama mı tüp bebek mi siz ücretli hasta mısınız
Allahım çift çift versin inşallahTüp bebek ücretli
AminAllahım çift çift versin inşallah
Hayatınızın hatası olur.Bende tekrarlayan düşükler yaşadım bu ay tekrar hamilelik düşünüyorum bi çok kişi tüp bebek dene sağlıklı embriyo olur en azından diye araştırdım Zeynep bakacak diye bi dr varmış alanında çok iyimiş eşi de tıp fakültesinde o da tüp bebek konusunda iyi diyolar
Yanlışınız var raporsuz olup sigortanız olsa bile 6.500 çıkıyor ilaçlar dahil degilKsü tıp da tüp bebek için doc. Doktor murat bakacak var. Çok memnunum doktordan. Bilgi edindüniz mi gittiniz mi bilmiyorum ama. Öncelikle geçmişinize bakarlar diğer yöntemler bitmişse tüp bebek olur o da başka çocuğunuz var ise devlet karşılamıyor. Yok sa ilk se karşılıyor. Diye biliyorum. Şu an sanırım 1.250 li bişeyler duydum ben sigortalı olanlar için.
Yanlışınız var raporsuz olup sigortanız olsa bile 6.500 çıkıyor ilaçlar dahil
Evet ücretli hasta iseniz tüp bebekse 10 bini aşıyor. Ki gün gün ilaç fiyatları da değişiyor. Hastane ücretleri de. Haziran ortasında gittim en son birisi ödeme yapıyordu hastane ücreti 4 küsür duydum. Ben yapmadığım içşn net bişey söyleyemem ilaçları da zatwn sigortalı olsanızda devletin karşılamadıpı ilaçlar dan kullanıyorlardır o kadar çok tutuyosa. Zatwn ne kadar tututar diye sorduğunuzda net cevap alamazsınız. Çünkü kişinin durumuna göre değişiyor. İlk aşılamam 100 tl ücret öderken ikinci aşılama da iğne kullanıldı 400 ü buldu. MeselaYanlışınız var raporsuz olup sigortanız olsa bile 6.500 çıkıyor ilaçlar dahil degil
Hsg bana yapılmadı canım. Sanırım bazı yerler anestezi ile yapıyor. Eğer rahimde sorun varsa yapışıklıkmgibi anestezi olmadan zor oluyor diye duymuştum. Allahım en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı mini mini bebek versin inşallahMerhaba arkadaşlar 1 seneyi aşan süredir çocuk istiyoruz. 2 klomen denemesinden sonra hamile kalamadım. Doktor üniversite hastanesine yönlendirdi hsg için. Daha önce tecrübe eden var mı? Ağrılı işlem mi? Anestezi yapıyorlar mı? Ücretli mi? Önereceğiniz doktor var mı?
M Meleqimmelek7890 O ojinalsuArestifah U uzlet
Teşekkür ederim canım, maraşta mısın? Önerebileceğin bir doktor var mı?Hsg bana yapılmadı canım. Sanırım bazı yerler anestezi ile yapıyor. Eğer rahimde sorun varsa yapışıklıkmgibi anestezi olmadan zor oluyor diye duymuştum. Allahım en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı mini mini bebek versin inşallah![]()
Evet Maraştayım. Önder ercan a gidebilirsin özelde tüp bebekte yapıyormuş. Benim embriyolarım hazır olduğu için şuan Abdullah tok a gidiyorum tıp fakültesinde kendisi. Uzun aradan sonra tekrar başladım bende hayırlısı bakalımTeşekkür ederim canım, maraşta mısın? Önerebileceğin bir doktor var mı?
Bizde 1 senedir bebek düşünüyoruz ileri haraketi düşük bizde Önder beyde 1 normal aşılama yaptırdım olumsuz oldu Murat beyin kliniğinde mikro çipli olarak düşünüyodum doktoru araştırırken yazınıza denk geldim neden önermiyorsunuz acaba merak ettim birde sonuç aldınız mı siz acaba Önder beyi öneririm bu arada düşünenlere kendinden çok memnunum ama mikro çipli denemek istediğim için acaba mı diyorumMurat bakacak kesinlikle önermiyorum. Sosyal medyada fazla abartılmış onlarında fake olduğunu düşünüyorum. Aşırı ilgisiz ve cerrahi yeteneği olmayan bi doktor bana göre. Belki daha önceki senelerde iyidir o konuda bişey diyemem. Tabi kişiye göre değişkenlik gösterebilir
Baya gidiyormuş devlette de ya Allah yardımcımız olsun siz hangi doktora gidiyorsunuz sonuç alabildiniz mi4250 hastaneye ödedik ilaçlar içinde 6 gitti ne kadar gider daha bilmiyorum
Ücretli nasıl oluyor acaba devlet karşılamıyor mu öyle olunca bana özel için 8 bin denildi ilaçlarla oda 10 u bulur zaten aynı mantıkla denk geliyormuşEvet ücretli hasta iseniz tüp bebekse 10 bini aşıyor. Ki gün gün ilaç fiyatları da değişiyor. Hastane ücretleri de. Haziran ortasında gittim en son birisi ödeme yapıyordu hastane ücreti 4 küsür duydum. Ben yapmadığım içşn net bişey söyleyemem ilaçları da zatwn sigortalı olsanızda devletin karşılamadıpı ilaçlar dan kullanıyorlardır o kadar çok tutuyosa. Zatwn ne kadar tututar diye sorduğunuzda net cevap alamazsınız. Çünkü kişinin durumuna göre değişiyor. İlk aşılamam 100 tl ücret öderken ikinci aşılama da iğne kullanıldı 400 ü buldu. Mesela
Bende Murat beye gidiyorum fakat ilgisiz. Doktor değiştirebiliyor muyuz acaba, Abdullah beye gitmek istiyorumEvet Maraştayım. Önder ercan a gidebilirsin özelde tüp bebekte yapıyormuş. Benim embriyolarım hazır olduğu için şuan Abdullah tok a gidiyorum tıp fakültesinde kendisi. Uzun aradan sonra tekrar başladım bende hayırlısı bakalım
Bencede kesinlikle değiştir memnun kalmadıysan. Abdullah Hoca çok ilgili güleyüzlü bir doktor. Çok memnunum. Gebelik takibimi bile kendisine yaptırıyorum şuanBende Murat beye gidiyorum fakat ilgisiz. Doktor değiştirebiliyor muyuz acaba, Abdullah beye gitmek istiyorum
Siz naptınız sonuca ulaşabildiniz mi yazınızı yeni gördüm. İnşallah olumlu bir sonuç almışsınızdırBizde 1 senedir bebek düşünüyoruz ileri haraketi düşük bizde Önder beyde 1 normal aşılama yaptırdım olumsuz oldu Murat beyin kliniğinde mikro çipli olarak düşünüyodum doktoru araştırırken yazınıza denk geldim neden önermiyorsunuz acaba merak ettim birde sonuç aldınız mı siz acaba Önder beyi öneririm bu arada düşünenlere kendinden çok memnunum ama mikro çipli denemek istediğim için acaba mı diyorum
Doktoru nasıl değiştirebiliyoruz acaba? Tedirginim birazda. Ama 1 senedir bir arpa boyu yol alamadım Murat beyle, doktorunu Murat beyden Abdullah hocaya alan yakınınız oldu mu memnunlar mıBencede kesinlikle değiştir memnun kalmadıysan. Abdullah Hoca çok ilgili güleyüzlü bir doktor. Çok memnunum. Gebelik takibimi bile kendisine yaptırıyorum şuan![]()
Bende Murat hocadan Abdullah hocaya geçtim. İyi ki öyle yapmışım bende hiç ilerleyememiştim çünkü. Oradaki sekretere söylersiniz değiştirmek istediğinizDoktoru nasıl değiştirebiliyoruz acaba? Tedirginim birazda. Ama 1 senedir bir arpa boyu yol alamadım Murat beyle, doktorunu Murat beyden Abdullah hocaya alan yakınınız oldu mu memnunlar mı
Şu an nasıl bir ilerleme var mı acaba, 1 yıldı ilaç verip kist var deyip gönderiyorlar çok sıkıldım. Bir sürü zaman kaybım olduBende Murat hocadan Abdullah hocaya geçtim. İyi ki öyle yapmışım bende hiç ilerleyememiştim çünkü. Oradaki sekretere söylersiniz değiştirmek istediğiniz
Çok şükür hamileyim şuan darısı tüm bekleyenlereŞu an nasıl bir ilerleme var mı acaba, 1 yıldı ilaç verip kist var deyip gönderiyorlar çok sıkıldım. Bir sürü zaman kaybım oldu