kahretsin ki bitti!

ben aslında çok anlayışlıyım bu da onu çok iyi biliyo
bana da hak veriyo
ne desen haklısın ama benim kendimi garantiye almaktan başka çarem yok şu noktada onun yolu da bu sınavdan geçiyo diyo..
o da haklı.ben de.
kapris yapmadan,laf sokmadan duramıyorum
günde 1 kez görüşmek tatmin etmiyo beni.
eğer devam edecekse bu ilişki sanırım bunun yolu benim kendimi değiştirmemeden geçiyo
çünkü o çalışıyo,tam gaz..şu anda gömülmüştür kitapların içine.
desteğin için teşekkür ederim

iliskin bitmemis ara vermek istemis.. üstüne gitme kendi haline birak..
biraz senden zaman istemis kafasini toparlamak dogru kararlar vermek icin..
hepsi bu.. umarim hersey yoluna girer.. senin tek yapman gereken sey üstüne gitmemek biraz kendi haline birakmak
emin olki bu erkeklere cok iyi geliyor kendilerini toparladiktan sonra dahada ilgili dahada üstüne düsebiliyorlar.. (hic degilse bazi erkekler )

sen beni normal arkadaşların gibi arayıp geyik mi yapacaksın benle
bana ters bu ara verme diye bişey olamaz dedim
ama böyle de mutsuzsun o zaman bitsin tabuların benim dediğim şekle engel oluyo dedi
sana bırakıyorum ne istiyorsan onu yap dedim
hı şunu da söyledim ama zaman kpss ye hazırlanan evli çiftler bu dönemde boşansın,nişanlıysa yüzüğü atsın,sevgiliyse ayrıldın bu mudur dedim.
tık yok ben bunları söylerken.
sonra onun özel derse gitmesi gerekiyodu
konuşma burda bitti
devamında da dün ve bugün aradı zaten
yani demek istediğim ben ara vermek istemediğimi söyledim ona
ama sorarım.biz neyiz şimdi derim

Sende biraz benim gibisin :)
Bende agresifim, sevgilim az ilgilendigi zaman köpürüyorum, tartisma cikariyorum,
ilgi sevgi bekliyorum, ama onlar icinde zor, hem sinav stresi ist stresi okul stresi..
Daha dogrusu böyleydim ama artik bu hatayi yapmiyorum..
Siz birbirinizi seviyorsunuz belli, iiliskinizde bitmemis.
Keske biraz anlayisli davranmaya calissaydin da, "Bitmesini istemiyorum, sen benim arkamda ol bende senin arkanda olcam" diyebilseydin,
eminim bu onun icini rahatlatirdi biraz,
Ama onunda ara verelim demesi yanlis. Iliskide ara felan olmaz, cok sacma seyler bunlar..

Insallah hakkinda hayirlisi olur, ama bence ayrilmis gibi görünmüyorsunuz..

çok güzel özetlemişsin.
telefona tutunmuyo,bi köşeye atıyo aklı esince bakıyo sorun da bu tam olarak
iş önce geliyo dedi zaten açık açık ve bunu hep söyler
matematik branşı.özel dersleri olmasa n'apardı kimbilir
ailevi sorunları da mevcut
onu hem seviyorum hem de ona kıyamıyorum

Böyle zamanları atlatmazsanız yarın yaşanacka günlerin kıymeti olmaz.
zaten o günleri de göremezsiniz ilişkinizin sınavı bu süreç
atlatırsanız elele sağlamlaşır,kapris zamanı değil

çoğu zaman melek gibiyim aslında
destek olurum,dertleşiriz,teselli ederim
ama cinlerim tepeme çıkarsa da hiçbişeyi görmem
kapris konusunda da üzerime tanımıyorum işte o dönemler
hatalarımı biliyorum haklısın.

öyle yapıyorum aynen dediğin gibi davranıyorum şu an.
ne bi günaydın ne bi iyi geceler mesajı atıyorum
aramıyorum da..
cevap geç gelirse veya soğuk gelirse istediğim gibi gelmezse çıldırıyorum çünkü
böylesi çok çok daha iyi şimdilik.

o bana 'ara verelim' dediği anda ben kendimi kaybettim
çok sinirlendim,yediremedim kendime bunu
bu kadar basit mi
bana 'beni düşünme gün boyu' diyo
ara verince de ararmış
bu nasıl bi ara verme şekliyse
canım ben de ne olduğumuzu tam olarak anlayamadım.
'biz neyiz,n'aptık şimdi' diye sorasım var.o derece.
hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun.:26:

baştan sona okudum yazdıklarını..
söylemek istediklerimi az çok söylemiş arkadaşlar aslında...
hayat karşılıklı anlayışla güzeldir, ilişkiler birbirini anlayarak destek olarak gelişir güzelleşir...erkek arkadaşın çok açıkça ne istediğini söylemiş ve içinde bulunduğu durum inan hiç kolay, yaşamayanın kolay kolay anlayabileceği bir durum değil...benim eşim atanabilmek için bir ay odasından çıkmadan ders çalışmış ve şu an maalesef tansiyon problemi ile uğraşıyor...sadece o dönemde yaşadığı stres sıkıntı yüzünden...geçici bir dönem olduğunu düşünmelisin...sevgi o kadar kolay değil.."seviyorsa şöyle davranır" diyemeyiz...hayat bizim öyle istediğimiz gibi kapris yapabilme kendi istediğimiz gibi düşünme şansını vermiyor...
ben elimden geleni yaptım diyebilmek keşke daha anlayışlı olsaydım demekten daha çok mutlu eder insanı...bugün sen onu anlar destek olursun yarın zor bir zamanında o sana yardımcı olur elinden geleni yapar seni mutlu etmeye çalışır...şimdi biraz anlamaya çalışmalısın...fazlasıyla gergindir emin ol...gelecek kaygısı herkesi özelliklede bir erkeği gerçekten sıkıntıya sokar...öğretmenlerin neler yaşadıklarını mesleklerini yapabilmek için ne kadar didindiklerini biliyorum içinde olduğum için bire bir yaşıyorum...şimdi sen biraz kendine ve sevginize güvenip kendi haline bırakırsan emin ol gelişir güzelleşir...sonra da kendinle gurur duyarsın...
insanın doğasında önce almak vardır ama inan vermek almaktan daha çok mutlu eder insanı...sakin olup geçici bir dönem olduğunu kendi kendine tekrarla sürekli ve geçtiği zaman mutlulukla tadını çıkar...
dilerim bir an önce atlatır mutlu olursunuz...

canım ne güzel ifade etmişsin ne güzel yorumlamışsın.
çok teşekkür ederim.
kendimi gergin hissettiğim anda hata yapacağımı düşündüğüm dakikada yazdıklarını okuyacağım; kendime hakim olabilmeyi öğrenmek adına.
siz de çok mutlu olun

bende tam aynı şeyi dicektim evli olanlarda kpss süreinde aurı evde yaşayıp boşansınlar mı diye
dediğim gbi bi sürü sorun yaşıyoruz onun seni yanında isteyip senden güç alması gerekirken sana git diyor
bnce sen net bi şekilde konuş gerekirse bitirmek istediğini söyle
çocuk oyuncağı değil ki bu ara verelim ama bn seni ararım falan aradığında arkadaş gbi mi konuşucaksınız yani nasıl olucak o
herşey net olmalı gelişmeler iyi yönde olur inşallah

hiçbi şey bilmiorum
tek bildiğim onun da söylediği gibi bu sürecin 9 temmuza kadar böyle gideceği
yani sevgilimi ancak haftada 1 görebilicem günde 1 kere konuşucam bunlara hazırlıklı olmam gerekiyo eğer devam edecekse
o ben bunlara razı olduktan sonra zaten yanımda
iş bunlara tolerans gösterebilmekte:26:

seninle aynı fikirdeyim herşey bence de net olmalı.
şu an tek bildiğim onun hareketlerinin hep böyle gideceği
9 temmuza kyani sınav gününe kadar bu böyle
haftada ancak 1 saat görüşmeye,günde 1 kez konuşmaya tolerans göstermekte bitiyo iş
o zaten bunlara razı olduktan sonra niye bitirmek istesin
onun istediği bu
iş benim bu süreci bu şekilde yürütebilmem de:26:

kafam şu an çok karışık
benim de ales çalışmam gerekiyo
niye ben onun gibi olamıyorum
bugün o aradığında soru çözüyordum
çok şaşırdı
istiyo ki ben de sınava hazırlanayım onun gibi
geleceğimi düşünmüyormuşum
haklı.ve bu benim hiç hoşuma gitmiyo

yarım saat önce yine aradı
ne yapıyorsun diye
10-15 dakika kadar konuştuk yine hiçbir şey olmamış gibi.
yani illa göz dağı mı vermek gerekiyo
erkeğin karşısında kararlı mı durmalı illa
bu işin kuralı bu sanırım:44:

bu durumda en olur şeyi yapmış erk.arkdaşn..zaman ayıramıyo belliki istemeyerek zende sıkıştırmışsın baya..oda en makul yolu seçmiş ara vermek..
ya bekleyeceksin ara vererek ya bitireceksin tamamen yada ilişkiyi yürüteceksin biraz daha anlayışlı olarak.karar senin.

o bir erkek ileriyi gerçek anlamda düşünmesi ve gelecegini hazırlaması lazım evlendiginizde hayat onun omuzlarında olcak..ama senin bölebir mecburiyetin yok tamamen keyfi ister çalışırsın ister evinde oturursun ve ondan bukadar üstüne düşmüyosun belkide derslerin..ama o bunu başarmak zorunda..anlayış göstermek zorundasın bitmesin istiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…