- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
o bir erkek ileriyi gerçek anlamda düşünmesi ve gelecegini hazırlaması lazım evlendiginizde hayat onun omuzlarında olcak..ama senin bölebir mecburiyetin yok tamamen keyfi ister çalışırsın ister evinde oturursun ve ondan bukadar üstüne düşmüyosun belkide derslerin..ama o bunu başarmak zorunda..anlayış göstermek zorundasın bitmesin istiyorsan
ben de aslında çok üzerinde duruyordum
ama bu aralar ailevi sorunlarımıza odaklanıp kendimi unuttum.
o biraz kendime çeki düzen vermemi istiyor tıpkı kendinin yaptığı gibi.
akışına bıraktım.
bitmesini istemiyorum açıkçası.
ama olay çıkarmam hep böyle uslu dururum da diyemiyorum sabıkalarım mevcut bu anlamda.
zaman göstericek sanırım
onun huyunu sen daha iyibiliyosun..uslu durmasanda ona uslu birçocuk imajı vereceksin..
madem seniniyliğiniistiyosa bu isteklere cvp ver cnm.
hakkında hayırlısı olsun.
ara verseydiniz keşke biraz kafanızı toparlamaya birbirinizi özlemeye ihtiyacınız var çünkü oolumsuzluklar sizin içinizden birşeyler yapmanızı engellemiş (sevgiliniz için)buda size yansımış....birazcık ara birazcık uzaklık düzeltebilirdi...eğer düzelmesse zaten o ilişkiyi bitirmekte fayda var.ama sevgiliniz güzelce açıklama yapmış,üste çıkıp kendini haklıda gösterebilirdi nekadar anlayışsızsın diye vs.yokmu böyle örnekler eee var burda okuyoruz.böyle dolu tarafından bakın birazda hayatım haıyrlısı olsun
son durum ne ..?
barıştınız mı
son durum ne ..?
barıştınız mı
Canım tabi ki böyle bir nedenle ilişki bitmez, o ara verelim demiş bu biraz saçma ama öyle söylemesine de sen neden olmuşsun gibi geldi bana.
Çünkü çok şikayet etmişsin, alınmışsın.
Bak hayat kolay değil, atanamamış şuanda onun psikolojisini anlaman gerek ona destek olman gerek.
Mesela ben mezun olduktan 1 sene sonra girdim işe, o 1 seneyi bana sor kendimi yıllardır işsiz, işe yaramayan, hiçbirşey becerememiş bir insan gibi hissettim.
Çok yakın bir arkadaşım bana demişti ki ...mezun olmuşsun, diploman var güzel bir işe girersin eninde sonunda merak etme... bu söylediği söz beni acayip iyi hissettirdi.
Benim eşim de uzun süre iş ve para sıkıntısı yaşadı, ben de onu destek oldum.
Hatta ne olacak ben çalışırım geçinir gideriz, sen de acele etme biraz paramız olunca kendi iş yerini açarsın, üzülme demiştim.
Yani birlikte olduktan sonra inan bu tür sıkıntılar geçiyor.
Şimdi ikimizin de memnun olduğumuz işlerimiz var, evlendik, evmizi döşedik, hala birkaç eksiğimiz var onu tamamlıyoruz, ailelerimize bile destek oluyoruz.
Sen de böyle yap, onun sıkıntılarının geçeceğin eninde sonunda atanacağını, mutlu olacağınızı, fazla şeyler istemediğini, herşeyi birlikte başaracağınızı söyle.
Allah sağlık, sıhhat, mutluluk ve iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin. Amin.
canım bilmiyorum ki
dün akşam aradı konuştuk
sonra gece 1de yine aradı beni
ayrılık konuşması yapmadan önce akşam arardı zaten de gece ilk kez aradı uzun zaman sonra
acaba ara verdik de mi arıyo yoksa herşey eskisi gibi devam mı ediyo :44:
ikiniz için de zor bi dönem olsa gerek. ama inan karşılıklı konuluşunca ve sakin olununca halledilmeyeek birşye kalmıyor.
benim çok sevdiğim bir ablamın bir sözü var.
eğer yazıldıysa o adam sana ya bugün yarın öbür gün 3 yıl sonra 5 yıl sonra hiç fark etmez birbirinizi bulur kavuşursunuz.
ama yok eğer yazılmadıysa kendini yerlere de atsan, zarar görmeyelim diye sandıklara da kapatsan ellerinde uçup gider.
akışına bırakmalısın tatlım. umarım ben bu msjı yazanakadar herşey düzelmiş olur
üstüme gelme demek istemiş bence.
ayrıldığınız falan yok.
o şimdi kapana sıkışmış gib hissediyor bir de sen bastırınca dayanılmaz oluyordur
sevmeyen değer vermeyen adam böyle davranmaz,sana ihtiyacı var ve seviyor bence..
sende sakin,sabırlı davran
canım çok saol
'ara verelim ben seni yine ararım sen arama desen de ararım' dedi bana
bu nasıl bi ara vermeyse
etrafında çok sevilen biri öğrencileri sürekli arar sorar
ben de sinirlenirdim arada buna
onlar gibi benimle muhabbet mi edeceksin dedim
yani benim sevgilimin ara verme şekli de bi tuhaf
tabi o zaman benim beklentim kalmayacak o zaman niye aramadı sormadı demicem ne de olsa ara vermişiz mantık bu yönde sanırım.
ama dediğin çok doğru
benim haklı olduğumu beklentilerimin normal olduğunu üstüne basa basa söyledi
zaten sert çıksaydı bu kadar canım yanmazdı
peki ihtiyacı varsa sence onu arayıp sormam gerekir mi?
2 gündür o arıyo
ben günaydın bile yazmıyorum aramak şöyle dursun.
yoksa ona mı bırakmalıyım tamamen:26:
fazla abartmamak şartıyla böle yapman nomal bence. söylediklerini düşünmeli çünkü. ama sonunda mutlaka konuşmayı dene yenidenne güzel demiş.ben de buna inananlardanım
herşey kesinlikle olacağına varıyor canım ne kadar uğraşsakta didinsekte fayda etmiyor.
akışına bıraktım şimdi.o beni arıyor.ben mesaj da atmıyorum aramıyorum da bilmem doğru mu yapıyorum:44:
yorumun için teşekkür ederim
peki ihtiyacı varsa sence onu arayıp sormam gerekir mi?
2 gündür o arıyo
ben günaydın bile yazmıyorum aramak şöyle dursun.
yoksa ona mı bırakmalıyım tamamen:26:
olan olmuş tatlım sen bu adamı seviyorsan feedakarlık yaptıgın zaman değdigine inanıyorsan bigün geçsin olayın üstünden bir adım atın en azından beklentilerini söyle.ama tekrarlarsa aynı şeyleri sizdaha çk yıpranıcaksınız demedi deme yaniolur böyle inişler çıkışlar bitanem korkma herkezde oluyor
bence küs gibi davranma...sesini duymak istiyorsan ara ama ne kapris yaparak ne canım cicim yaparak...çalışmalarının nasıl gittiğinden bahsedebilirsin ya da havadan sudan gündelik şeylerden konuşabilirsin...sevgili olmak bence herdaim " canım, aşkım" vsvs tarzı konuşmalar yapmayı şart koşmaz...birbirinizin arkadaşı da olun...ara istiyorsan ama genelde onu dinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?