- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
valla bacım sen de bi psikologa görün istersen cok yüksekten ucuyosun
Buradan bakınca eşinizin annesiyle yarışmak için aynı yemeği yapmış, fırsatını bulunca da kayınvalidenin yemeğini başkasına itelemiş gibi duruyorsunuz. Eşinizin sinirlenmesi normal değil mi?
Bunu ısrarla inkar etmeniz ve eşiniz dahil herkesi salak sanmanıza da diyecek bir şey bulamadım.
Sanırım bir tek kayınbabanız ve siz böyle düşünüyorsunuz. Eşiniz aynı şekilde düşünseydi bunu da belirtirdinizya kayinbabam da çok seviyor yemeğimi hatta onlara da götürdük işte güveç budur dedi kayinbabam. kendini ispatlama degil evdeki patlıcan biber ziyan olmasin diye yaptim
Herkes yazmış ama anlamamakta diretiyorsunuz siz.
Ertesi gün güveç yapıp kayınvalidelere göndermek demek " Anne ben senden daha güzel yapıyorum, ye de gör" demektir.Ki kayınpeder de öyle söylemiş.Adamcağız büyük ihtimal size iltifat olsun, oğlum yuvasında mutlu olsun die demiştir ama ikiniz de kayınvalideye saygısızlkk yapmışsınız. Kocam yemeklerimi özledi kısmı ise palavra..Özlediyse farklı yemek yapardınız. Birebir aynısını yapmak art niyetli.
Komşunuza gelirsek..Onu da anlatıp durmuşsunuz şöyle böyle die.Ama kalan yemeği vereceğinize hiç vermeseydiniz daha iyiydi.Çok ayıp gerçekten de.Hem komşuya ayıp hem de annesinin yemeğine elden çıksın muamelesi yaptığınız için eşinize ayıp.
O kadar emin olma :) Eşin ne kadar sinirlenmiş bak. Demek o tabağı yemek istiyordu.esimin önüne o yemeği koymak kesinlikle en mantıklı çözüm olurdu haklisiniz ama esim 1 2 lokma o yemekten alip benimkinden yerdi o yemek mutlaka çöp olurdu. ama size hak veriyorum. dediginiz daha mantıklı. hiç öyle dusunmedim
İşin sırrı fitne fucur hahahaKârı koca,kaynana ,görümce çok değişik bir ailesiniz. Sanırım hayatta tek başarınız yemek yapabilmek ki yüz kere söylemişsiniz aman da benim yemeklerim diye . Seyahat kısıtlaması varken nasıl memlekete gittiniz geldiniz , kocanız yemeklerinizi özlediyse çorba pilav yapsaydınız olan yemeğin yanına onlar sayılmıyor mu. Önceki konunuza bir göz attım da bu grup nasıl da böyle cuk diye birbirini bulmuş sübhanallah komşu da dahilYemeklere bir tutam fitne fücur katıyorsunuz sanırım işin sırrı orada
Şimdi herkeste konu sahibininki gibi bir adet koca , bir tutam kayınbaba, bir dal kaynana ve ayten olmadığı için biz o kadar mütiş lezzetli güveç hiçbir zaman yapamayacağız gene konu sahibi alacak bütün alkışlarıİşin sırrı fitne fucur hahahatum sırrı bozdun şimdi herkes güzel yemek yapacak. Kim diyecek ''iste güveç budur""
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?