- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Tamam olabilir de arkasina bir daha guvec yapio sicak yemegi değil aksamdan kalani bir zahmet isitip verirsen kocan direkt o yemekleri yaristirdigini anlayacaktir, anlamışta zaten.yahu kaymakamlarda zaten yedik kv sahurda yememiz icin bi tabak verdi. bizde yemedik komşuya işitip verdik
Yazdigim şeyle bayat yemeğin atilmasinin ne ilgisi var? Ben baskasina yazdim onu ve bayat lafi gecmiyor aksamdan kalma lafi geçmiyor. Bence sıkıntı yok 2 aksamda yerim 3 akşamda. Patavatsiz komsum israrla ister ya da sorarsa onada kalan yemeği verebilirim. Ben yiyorken ona vermemde ne kötülük olabilir ki? Bu sacma bir takilma noktasi.ısrarla gerçeklere gözünüzü kapatıyorsunuz. siz hiç akşamdan kalan yemeği ısıtip yemesiniz mi bayat deyip çöpe mi attiniz
dün degil evvelki bunun iftarına kv ye gittik orda güveç yedik ekstradan kv 1 tabak daha verdi sahurda yeyin diye yemedik dolapta kaldı. dün akşam icin de ben yaptim ama yas fırında. komşuya kv nin verdiğini isittim biz de kendi güvenimizi yedik. olay buBen mi bir şeyi kaçırıyorum?
Konuyu bugün açmışsınız, kavgayı dün etmişsiniz, eşiniz sizi sahura uyandırmamış. Ama güveci bugün yapmışsınız, komşuya kayınvalidenin güvecini bugün vermişsiniz.
Nasıl oluyor bu iş?
yeri gelir 3 günlük yemegi yiyoruz. kadına akşamdan kalan yemeği vermenin neresi kötülük. bu yazanlarda sanırsınız komşuyla kv ile sut liman
ortada yarış falan yok. kaynanam da eşime kızdı. karin doğrusunu yapmış dedi. yemek ziyamı olsaydi dediTamam olabilir de arkasina bir daha guvec yapio sicak yemegi değil aksamdan kalani bir zahmet isitip verirsen kocan direkt o yemekleri yaristirdigini anlayacaktir, anlamışta zaten.
sanırım insanlara fazla değer veriyorum. şuan msj yazdığım gibisiz sıkıntılısınız diye herkesin arası kötü değil. ha kötü bile olsa bir çizgi vardır. bence bunu aşmamak lazım.
dünden kalan güvercinin ya ina pilav cacık yapicam insallah. komşuya verseydim bana kalmazdiYazdigim şeyle bayat yemeğin atilmasinin ne ilgisi var? Ben baskasina yazdim onu ve bayat lafi gecmiyor aksamdan kalma lafi geçmiyor. Bence sıkıntı yok 2 aksamda yerim 3 akşamda. Patavatsiz komsum israrla ister ya da sorarsa onada kalan yemeği verebilirim. Ben yiyorken ona vermemde ne kötülük olabilir ki? Bu sacma bir takilma noktasi.
Aynen öyle.Ben yemesem oğlu yer sonuçta anne yemeği. Benim kayınvalidem bana neredeyse 6 7 çeşit yemek yapar gönderir sevinirim o hafta yemek yapmayacağım diye. Bazı yemekleri bana göre değil ama oğlu seviyor yesin ne var...
dün degil evvelki bunun iftarına kv ye gittik orda güveç yedik ekstradan kv 1 tabak daha verdi sahurda yeyin diye yemedik dolapta kaldı. dün akşam icin de ben yaptim ama yas fırında. komşuya kv nin verdiğini isittim biz de kendi güvenimizi yedik. olay bu
e oğlu yemiyorsa ben napabilirim Allah aşkına. esim diyorki gerekirse cope at ama komşuya verme. komşu fırın yemeği mi yoksa tencere yemeğimi olduğunu anlar üzülür diyorAynen öyle.
Sanırım okuduğunuzu anlamiyor ua da okumuyorsunuz. Benim söylediklerimle cevaplarınızin ilgisi yok.dünden kalan güvercinin ya ina pilav cacık yapicam insallah. komşuya verseydim bana kalmazdi
bi empati yaparsanız bana.hak vereceksinizBuradan bakınca eşinizin annesiyle yarışmak için aynı yemeği yapmış, fırsatını bulunca da kayınvalidenin yemeğini başkasına itelemiş gibi duruyorsunuz. Eşinizin sinirlenmesi normal değil mi?
Bunu ısrarla inkar etmeniz ve eşiniz dahil herkesi salak sanmanıza da diyecek bir şey bulamadım.
He sirf komsu anlayıp uzulecek diye sizinle konusmayip trip atiyor yani bu dha da ilgince oğlu yemiyorsa ben napabilirim Allah aşkına. esim diyorki gerekirse cope at ama komşuya verme. komşu fırın yemeği mi yoksa tencere yemeğimi olduğunu anlar üzülür diyor
beni anlamak istediğiniz icin anlamiyorsunuzSanırım okuduğunuzu anlamiyor ua da okumuyorsunuz. Benim söylediklerimle cevaplarınızin ilgisi yok.
Ayyyy bu ne yarş kayınvalidenle.. Resmen kendini kıyaslyorsun ve herkesin beğenmesyle böbürleniyorsun.. Kocan kzmakta haklı yani bize na aytenden sen eşine yaptığın ayıba ve kaynananın dün yaptığı yemeğin aynsnı yapıp nisbet yapar gibi onlara götürmenin aybını oturda bir düşün.. Kaynananın yernde olsan o tabaktan yemez bidaha güveç yapmazdm sanrm..ya kayinbabam da çok seviyor yemeğimi hatta onlara da götürdük işte güveç budur dedi kayinbabam. kendini ispatlama degil evdeki patlıcan biber ziyan olmasin diye yaptim
Bakın eğer o akşam başka yemek yapsaydınız, güveci yemeyip verseydiniz bir derece haklıydınız. Ama bile bile ben daha güzel yaparım diye düşünerek aynı yemeği yapmanız bence olmaz. Ama tabi siz bilirsinize oğlu yemiyorsa ben napabilirim Allah aşkına. esim diyorki gerekirse cope at ama komşuya verme. komşu fırın yemeği mi yoksa tencere yemeğimi olduğunu anlar üzülür diyor
Esin seni namaza uyandirmayip kiyametleri komsu yemegin tencere yemegi oldugunu anlayip üzülecek diye mi yaptı yani? Komsusunu cok seviyor sanırım. Annesi için yapmasi daja mantıklı olurdubeni anlamak istediğiniz icin anlamiyorsunuz
aynen öyle. tek derdi buHe sirf komsu anlayıp uzulecek diye sizinle konusmayip trip atiyor yani bu dha da ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?