Canm onu benm kaynanam da söyler ama ben hç bununla böbürlenmedm olur mu anne senin yaptığın farklı benmki farklı derim.. ince düşünmek önemli iş.. Herkes beceremyor demek ki..iyi de kayinbabamlar bile kompleks olarak görmüyorken siz neden oyle bakıyorsunuz olaya. kaynanam bile bigun sarma yapar sonra bana benimki seninki gibi olmadı sen yapsana der
ah ben bu ayten den neler çekiyorum.Ayrıca Ayten'e yüz verme. Bak Ayten yüzünden neler yaşıyorsun
sanırım insanlara fazla değer veriyorum. şuan msj yazdığım gibi
Aytene bu kiyamamazlik neden kadin bu kadar patavatsizken?aynen öyle. tek derdi bu
ay yok ben zaten ince düşünebilseydim bu duruma dusmezdimCanm onu benm kaynanam da söyler ama ben hç bununla böbürlenmedm olur mu anne senin yaptığın farklı benmki farklı derim.. ince düşünmek önemli iş.. Herkes beceremyor demek ki..
Bu aytende bir is olmasın kız. Elin kadini size neden cektiriyor esin neden bu kadar trip atıyor .ah ben bu ayten den neler çekiyorum.
valla bacım sen de bi psikologa görün istersen cok yüksekten ucuyosunahh yaa gene hıncımı internette yüzünü görmediğim insanlara laf sokarak alayım çünkü gerçek hayatta beni kimse saymıyor vakası.
tamam mutlu olun beni ezdiğinizi sanıp :)
yok benim esim herkesi savunur bi beni savunmaz. açık açık haklı olduğumu gördüğü zamanlarda bile illaki bi sorun bulmaya çalışır banaBu aytende bir is olmasın kız. Elin kadini size neden cektiriyor esin neden bu kadar trip atıyor .
allahım bir insan evladıyla konuşmak ne kadar rahatlatıcıMerhaba canim, ben sana hak veriyorum. Bu devirde birazda kendi kesesini düsünmeli insan. Heleki karsidaki insan anlattigin gibi biriyse. Fakat tek anlayamadigim sey neden 1 gün sonra ayni yemegi pisirdigin? Sanki icinden ben bunu daha iyi yaparim deyipte inatla yapmissin gibi geldi.
Günahini almak istemem. Belkide cok seviyorsun ve kendi yaptigin tarzi seviyor olabilirsin.
Bence cok kafana takma. Kocan baristimi seninle? Iki güne unutur zaten.
ay esim herkese karşı melekAytene bu kiyamamazlik neden kadin bu kadar patavatsizken?
Nerdeyse herkes cok acimasizca yazmis burda. Bence karsinda olsalardi bukadar tepki almazdin bile.allahım bir insan evladıyla konuşmak ne kadar rahatlatıcı
fırın güveci cok severim kv de benim kadar yapmasa da fena değildi. kendi elimden yemek istedim
eşimle barıştık evt
Bir dk yalnız burda bir haksızlık var. Şartlar eşit değil. Kadıncağız tencerede yapıyormuş siz taş fırına gönderip orda pişirtmişsiniz. Olmaz, tencerede yapın da o zaman kıyaslayalım.komsu evimize gelen herseyi goruyor kokluyor o da yetmez kapiya cikip ne yaptiniz diye soruyor. vermesemiydim. kv min tencere yemegiydi bizimki tas fırın. esim firindan getirmesydi yani kadinin kapisinin onunden gecmeseydi o kadina guvec vermezdim
bi empati yaparsanız bana.hak vereceksiniz
Ben konuyu bile anlamakta zorlandım. Hangi yemek kimin . Yahu neden yemiyorsunuz hazır yemek. Biz evde yemek yok diye kaynanamda yiyip geliyoruz cogu zaman . Ikimiz de çalışıyoruz ve yemek büyük nimet bence . Sanirim.ev hanımı konu sahibi.Zeki hanımlarımız hemen çözmüş olayı bende saf saf niye aynı yemeği yapmış diye düşünüyorum. Gıcıklığınaymış
Aa bak bunu avantaja çevirebilirsiniz, markete giderken eksik listelerinizi Ayten yapsın.hiç birşey demedim verdim eline. zaten kadın tabağa bakmadan kokusundan anlıyor ne getirdiğini. evimde buzdolabında çocuklarımın ve benim giysi dolabında ne var benden iyi biliyor
Ayten, güveç ve 3. El eşya arasında bağlantı kuramadım ben.neyse beni anlayacak kapasite yoksa daha fazla anlatmanın yararı yok. ama bi konuda haklısın. oğulları büyük eksik. mesela benden habersiz altınlarımi alip arkadaşlarına verdi. biri tamamen yedi digeri iade etti. evde durmaz es cocuk nedir bilmez. arkadaşlarına kredi çeker kendi öder. 6.5 milyar maaş alan bi adam ama gel gorki sadece 2000 ile geçiniyorum neden çünkü arkadaşlarından bize sıra gelmiyor. evlendiğinden beri 3. el eşya kullanıyorum. çocuklarımla birlikte başkaların yattığı yatakta yatıyoruz yıllardır. ve daha birsürü şey. sizden ricam olayı tam anlamıyla anlamadan bi yargiya varmayin
Hangi insan evladı kendi öz annesinin yaptığı yemeği eşinden izin alarak yemeyi hak eder ki? Bende kv me bayilmam da çocuk cocuk hareketler bunlar. Anasi yahu adamın hanım köylü lafını hiç sevmem de sizinki biraz onu cagristirdi. Kimsenin köyünden olmamak lazım doğru ve dogru davranis ne ise o olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?