kahrimdan öleceğim😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi de kayinbabamlar bile kompleks olarak görmüyorken siz neden oyle bakıyorsunuz olaya. kaynanam bile bigun sarma yapar sonra bana benimki seninki gibi olmadı sen yapsana der
Canm onu benm kaynanam da söyler ama ben hç bununla böbürlenmedm olur mu anne senin yaptığın farklı benmki farklı derim.. ince düşünmek önemli iş.. Herkes beceremyor demek ki..

Merhaba canim, ben sana hak veriyorum. Bu devirde birazda kendi kesesini düsünmeli insan. Heleki karsidaki insan anlattigin gibi biriyse. Fakat tek anlayamadigim sey neden 1 gün sonra ayni yemegi pisirdigin? Sanki icinden ben bunu daha iyi yaparim deyipte inatla yapmissin gibi geldi.
Günahini almak istemem. Belkide cok seviyorsun ve kendi yaptigin tarzi seviyor olabilirsin.
Bence cok kafana takma. Kocan baristimi seninle? Iki güne unutur zaten.

allahım bir insan evladıyla konuşmak ne kadar rahatlatıcı
fırın güveci cok severim kv de benim kadar yapmasa da fena değildi. kendi elimden yemek istedim
eşimle barıştık evt

allahım bir insan evladıyla konuşmak ne kadar rahatlatıcı
fırın güveci cok severim kv de benim kadar yapmasa da fena değildi. kendi elimden yemek istedim
eşimle barıştık evt
Nerdeyse herkes cok acimasizca yazmis burda. Bence karsinda olsalardi bukadar tepki almazdin bile.
Dogrudur. Ben kendi annemin yemeklerini okadar sevmeme ragmen bazen damak zevkimiz farkli olabiliyor. Bunu asla hakaret olarak saymam ama.
Sen icini rahat tut gülüm.

Bir dk yalnız burda bir haksızlık var. Şartlar eşit değil. Kadıncağız tencerede yapıyormuş siz taş fırına gönderip orda pişirtmişsiniz. Olmaz, tencerede yapın da o zaman kıyaslayalım.

bi empati yaparsanız bana.hak vereceksiniz

Konunuza inanmadım ben ama yine de empati yaptım zaten. Ama sizinle değil eşinizle
Annesiyle yarışan bir eşe sahip eşiniz, yemeği komşuya itelenmiş ve aynı yemek getirilerek 2 kez rencide edilmiş kayınvalideniz, "nezaket" adı altında eski yemek gönderilen komşunuz... Belki arada çocuklar, kayınbaba, fırıncı falan da mağdur olmuştur
Siz konudaki empati yapılacak son kişi bile değilsiniz yani.

Kaynananizin verdiği yemeği yemeyip üstüne aynısını yapmak ve yenmeyen ikramı başkasına ikram etmek biraz ayıp... Ben olsam sorun ederdim. Kaynananizla mi yarışıyorsunuz?

Zeki hanımlarımız hemen çözmüş olayı bende saf saf niye aynı yemeği yapmış diye düşünüyorum. Gıcıklığınaymış
Ben konuyu bile anlamakta zorlandım. Hangi yemek kimin . Yahu neden yemiyorsunuz hazır yemek. Biz evde yemek yok diye kaynanamda yiyip geliyoruz cogu zaman . Ikimiz de çalışıyoruz ve yemek büyük nimet bence . Sanirim.ev hanımı konu sahibi.

Anladigim kv ile sorun yok gayet iyisiniz. Ben komsunuz Ayten'e gicik oldum yalniz. Sorularina cevap vermeyin bence. Bir insanin sizin ozelinizi bu kadar bilmesi iyi degil bence.

hiç birşey demedim verdim eline. zaten kadın tabağa bakmadan kokusundan anlıyor ne getirdiğini. evimde buzdolabında çocuklarımın ve benim giysi dolabında ne var benden iyi biliyor
Aa bak bunu avantaja çevirebilirsiniz, markete giderken eksik listelerinizi Ayten yapsın.

Ayten, güveç ve 3. El eşya arasında bağlantı kuramadım ben.

Aslında orada benimle makara yapmıştı. Şimdi okuyunca evet dediğiniz gibi anlaşılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…