• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahrimdan öleceğim😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz yemeğinizi özlediyse, sadece güveç yapmayı bilmiyorsunuz herhalde, değil mi? Başka şey pişirseydiniz.
Bilerek mi bilmeyerek mi yaptınız, niyetinizi bilemem ama eşiniz bozulmakta feci haklı. Bir de komşuya yemek göndermek zorunda değilsiniz, madem arsız biri. Ama gönderiyorsanız da insan kendi pişirdiğinden gönderir, yani usul böyledir. İki ayıbı aynı anda yapmışsınız, bence siz bunu iyi bir düşünün, size yapılsa hoşunuza gider miydi acaba?

sevgili konu sahibi, siz bize hic darilmayin da gucenmeyin de.. neyse onu soyledik.
bir.. hataniz var kabul edin
iki.. aytene yuz vermeyin.. hakki felan yok sizde.. koktu moktu olayini gecmis.. sacma bir yere gelmis komsuluk meselesi..
kocasindan ayrilsa kocanizi da mi paylasacaksiniz onunla anlamadim ne bu bol gonulluluk.. ayni meragi ayni acgozlulugu kv yapsa sizin alt katinizda otursa.. ne konular acarsiniz buraya.. aytene neden tolerans gosteriyorsunuz..

Sorular sorular sorular
Arkadaşlar sorulması gerekenleri sormuşlar. Yemeği ısıtıp vermek hoş değil ama madem öyle bir şey yapacaksın kocana niye söylüyorsun? Bir tabak veririm de geç 🤦‍♀️

Konu nerden bakılsa elinde kalıyor.Kv yemeğe çağırıyor yediğiniz için kalan yemeği de size veriyor ama siz sırf bazı eksikleri kapatmak için göze girmek için diğer gün aynı yemekten yapıp kv ye de gönderiyorsunuz.Ne büyük meziyet kayinvalideden güzel yemek yapıyormuşsunuz ama kocanız yememiş bu planınızı.Dunden yemek varsa yanına basit şeyler yapılır tüketilir hadi tuketilmeyecek olsa bile hiçbirimiz dün yediğimiz yemeği tekrar yapmayız.Kendinizi kv ile yariştirmaniz çok basit geldi.
Ayten mevzusu ayrı bil olay burada yine siz suçlusunuz kimse sizin dolabinizi bilemez eşyalarınızı karıştıramaz buna izin veren sizsiniz.

bu olayı öğrenen kv m iyi yapmışsınız dedi
esim bana değer vermez ayten gibi biri icin bile bana eziyet etmekten çekinmez. yildonumuymus dogum günüymüş hic birini hatırlamaz. evde ne benimle ne çocuklarla ilgilenmez. akşam yemeğini yer dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirir. bigun onun icin ayrı lost açmayı dusunuyorum
Kv bu olayı öğrendi ve iyi yapmışsınız mi dedi? Anam siz kv kp hepsini parmağınizda oynatiyorsunuz resmen, insanlar he he deyip geçiyor....ya oğullarınin çooook buyuk bir eksiği var sizi boyle pohpohlayıp saygisizlikliklarinizi gormezden geliyorlar ya da siz artik bezdirmissiniz yaptik bi esseklik bunu aldik bari torunlarımiz anasiz kalmasin diye idare ediyorlar, baska bir açiklamasi yok bu tepkilerin

hayır hayır kayincalideyle bi sorunumuz yok ayrıca henüz taze ve gayet lezzetliydi. memleketten yeni döndüm esim yemeğimi özlemiş ben de ona aynısını yaptim. kesinlikle art niyet yok. kaynanamın yemeği ziyan olmasin diye onu işitip verdim
İyi de evde olan yemeğin aynısı niye pişirilir çok saçma milyonlarca yemek çeşidi dururken üstelik

Kv bu olayı öğrendi ve iyi yapmışsınız mi dedi? Anam siz kv kp hepsini parmağınizda oynatiyorsunuz resmen, insanlar he he deyip geçiyor....ya oğullarınin çooook buyuk bir eksiği var sizi boyle pohpohlayıp saygisizlikliklarinizi gormezden geliyorlar ya da siz artik bezdirmissiniz yaptik bi esseklik bunu aldik bari torunlarımiz anasiz kalmasin diye idare ediyorlar, baska bir açiklamasi yok bu tepkilerin
neyse beni anlayacak kapasite yoksa daha fazla anlatmanın yararı yok. ama bi konuda haklısın. oğulları büyük eksik. mesela benden habersiz altınlarımi alip arkadaşlarına verdi. biri tamamen yedi digeri iade etti. evde durmaz es cocuk nedir bilmez. arkadaşlarına kredi çeker kendi öder. 6.5 milyar maaş alan bi adam ama gel gorki sadece 2000 ile geçiniyorum neden çünkü arkadaşlarından bize sıra gelmiyor. evlendiğinden beri 3. el eşya kullanıyorum. çocuklarımla birlikte başkaların yattığı yatakta yatıyoruz yıllardır. ve daha birsürü şey. sizden ricam olayı tam anlamıyla anlamadan bi yargiya varmayin

neyse beni anlayacak kapasite yoksa daha fazla anlatmanın yararı yok. ama bi konuda haklısın. oğulları büyük eksik. mesela benden habersiz altınlarımi alip arkadaşlarına verdi. biri tamamen yedi digeri iade etti. evde durmaz es cocuk nedir bilmez. arkadaşlarına kredi çeker kendi öder. 6.5 milyar maaş alan bi adam ama gel gorki sadece 2000 ile geçiniyorum neden çünkü arkadaşlarından bize sıra gelmiyor. evlendiğinden beri 3. el eşya kullanıyorum. çocuklarımla birlikte başkaların yattığı yatakta yatıyoruz yıllardır. ve daha birsürü şey. sizden ricam olayı tam anlamıyla anlamadan bi yargiya varmayin
Canim yaa işte dediğim gibiymis, ana babasi da biliyorlar demek oğullarını ki sizi öz kizlari gibi korumaya almışlar.ama yine de şanslısın biliyor musun, en azindan insan gibi bir aileye denk gelmişsin, hem kocasi hem ailesi ayri koldan eziyet eden bir süru kadin var burda, sen de onlarin hatrina olsa üzme esini bence, kv iyi bi kadina benziyor, aliver gonlunu , buyukluk sende kalir, kocana da kapak olur ama yine de sen bilirsin

Canim yaa işte dediğim gibiymis, ana babasi da biliyorlar demek oğullarını ki sizi öz kizlari gibi korumaya almışlar.ama yine de şanslısın biliyor musun, en azindan insan gibi bir aileye denk gelmişsin, hem kocasi hem ailesi ayri koldan eziyet eden bir süru kadin var burda, sen de onlarin hatrina olsa üzme esini bence, kv iyi bi kadina benziyor, aliver gonlunu , buyukluk sende kalir, kocana da kapak olur ama yine de sen bilirsin
esimin ailesi de az eziyet etmedi bana. anlatsam destan olur

iyi de kayinbabamlar bile kompleks olarak görmüyorken siz neden oyle bakıyorsunuz olaya. kaynanam bile bigun sarma yapar sonra bana benimki seninki gibi olmadı sen yapsana der
Kadın bulmuş yolunu valla. Benim kv dede eltiye hep aynı taktik ile yemeği işi yaptırır. Aslansın kaplansın sen yap 😄

Yaptığınız çok saygısız bir davranış. Ayrıca kendinize gol atmissiniz. Kv de inşallah aklını başına alır size zerre yemek vermez bir daha. Yapmayın kardeşim yaşlı insanları böyle hiç yerine koymayın. Aman ne desem değişmez sin. Yormayim kendimi!

esimin ailesi de az eziyet etmedi bana. anlatsam destan olur
Ya olmusa gecmise takilma artik bu olayda sen kininden dolayi kabul etmesen de saygisiz durumuna düşmüşsün, kv alttan alip puan kazanmiş işte bunu yapma artik en azindan, madem onca eziyete yokluga dayanip boşanmamışsın demek ki niyetin yok boşanmaya o zaman bundan sonrasi için oluruna bak böyle ucuz entrikalarla kendini küçük düşürme

Aynı yemeği neden yaptınız hiç anlamadım çok saçma olmuş madem eşiniz sizin yemeklerinizi özlemiş başka bi yemek yapabilirdiniz. Evde aynı yemekten varken tekrar o yemeği yapmak bencede bişeyleri kanıtlamaya çalışmanız. Bak ben daha güzel yapıyorum demek. Bu da iyi niyetli değil.

Ama komşuya gelince ben o yemeği bile vermezdim.
Ne alaka kapısını açıp ne yaptırdınız,ne yemek yaptınız diye soracak. Sanane der çıkarım evime yerim kendi yemeğimi. Ona da göndermem mecburmuşum gibi o ne öyle. Böyle şeyler zoraki olmaz içinizden gelir yaparsınız.

Önceki gün güveç yenmişken bir daha yapılması garip. Üstelik dolapta 1 tabak daha varken. Ayrıca kapısına gelen dilenciye bile kaşan yemek verilmez. Aytene verirjen söyleseydnz kv kalan yemeği diye. Söyleyebilir miydnz???? Söyleyemediğiniz şeyi yapmayın da.

Saygısızlık mı değil mi o konuya yorum yapmayayım ama eşinizden beğeni takdir görme isteğinizi böyle tatmin etmeye çalıştığınızı düşünüyorum

ondan herkesle yarış halindesiniz
Komşuyu önemsiyor bana eziyet ediyor benim yemeklerimi daha çok sever
Bu sözlerin başka açıklaması yok

size önem vermeyen bir adama kendinizi beğendirmeye çalışmayın ama insanız ilgi bekleriz muhtemelen boşanın madem desem yok dersiniz

Bu adam da bu şekilde işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X