• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahrimdan öleceğim😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay be ne meziyet
Benim güvecim kv dekinden daha güzel, kp de benimkini çok sever
Güveç dediğin nedirki sanırsın portakal soslu ördek pişirmiş. Güveçi yapmak 15 dk imi almaz, sanki çok zahmeti varmış gibi. Etin iyisini seçer ve bol et koyarsan lezzetli olur tek püf noktası bu. Kendi kendine pişiyor zaten.
Hem sizinki daha güzelse komşuya taze ve güzel ikram edilir. Kendinizin yemek istemediğini ona vermişsiniz ziyan olmasın madem diye.
Hayatınız bukadardan mi ibaret gerçekten. Ne boş hayatlar var ya üzülüyorum.

Eşin kızmakta çok haklı.
Sırf kayınvalidenin yemeği yenmesin diye ertesi gün aynı yemeği yapıp bi de üstüne başkasına vermişsiniz. Her şeyi geçtim, kalan yemek başkasına verilmez.
Bu arada nerede yaşıyorsunuz Allah aşkına. Poşettekini sorup içindekinden isteyeni eşeleyen komşu ne demek. Bi biz mi kimseyle muhabbetimiz yok direk evimize giriyoruz anlamadım. Benim eşimin annesi aynı apartmanımda, onu bile görmüyoruz biz. 😀 Hoş görsek de poşetin içine bakmaz ki kadın. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Size tavsiyem böyle şum insanlar yiyeceginize sulaninca, o yemeğin kendisinden verin, başka yemek değil. Pis nefisli insandan korkmak lazım. Sanki onların gözünün kaldığı şey, zehir gibi düşünürüm. Bu benim fikrim. Ayrıca elinizdekini sorunca neden cevap veriyorsunuz, ciddi bir tavırla gecistirip gidin

Cok sacma davranmissiniz guvenabartilacak bir yemek degil annesi vermis zaten ertesi gun sen baska yemek yap guvecide sofraya koy hepsinden yensin esin art niyet arar tabi bunda ve bunu aciklayamazsin masum bile olsan

Eşin kızmakta çok haklı.
Sırf kayınvalidenin yemeği yenmesin diye ertesi gün aynı yemeği yapıp bi de üstüne başkasına vermişsiniz. Her şeyi geçtim, kalan yemek başkasına verilmez.
Bu arada nerede yaşıyorsunuz Allah aşkına. Poşettekini sorup içindekinden isteyeni eşeleyen komşu ne demek. Bi biz mi kimseyle muhabbetimiz yok direk evimize giriyoruz anlamadım. Benim eşimin annesi aynı apartmanımda, onu bile görmüyoruz biz. 😀 Hoş görsek de poşetin içine bakmaz ki kadın. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
off ne yapacağımı bilemiyorum bu komşu kadinla

Allah bilir kac yillik evlisiniz.. iki cocugunuz var.. evde bir yemek varken aynisinin yapilmayacagini, az bir yemek varsa yanina corba pilav salata bir sey yapip cogaltilip ertesi gun yendigini herkes bilir. eminim siz de biliyorsunuz. dusunememis diye bir sey mumkun mu..
esim her yemeği yemez malesef

bu olayı öğrenen kv m iyi yapmışsınız dedi
esim bana değer vermez ayten gibi biri icin bile bana eziyet etmekten çekinmez. yildonumuymus dogum günüymüş hic birini hatırlamaz. evde ne benimle ne çocuklarla ilgilenmez. akşam yemeğini yer dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirir. bigun onun icin ayrı lost açmayı dusunuyorum
E siz de böyle bir es için yemeklerini özlemiştir diye çırpınıyorsunuz. Üst üste ayni yemeği bile yapıyorsunuz.

Benim anladığım sizin aranızdaki problem 2.kez aynı yemeğin yapılmasından veya annesinin yemeğinin komşuya verilmesinden çıkmamış. Sadece beklemiş yemeği vermenizden çıkmış. Esinizin tek pronblemi bu. Bence hepsi ayri bir sorun.

benim esim annemden guzel yemek yapsin annemin getirdiğini komşuya versin
Kayınpederin sözünü diyorum. Güveç buna denir demiş ya. Bunu bana kim yapsa kızarım. Sen emek ver eşine yemek pişir ve öyle desin. Birini övmek için başkasının üstüne basmak bu

Ben kocanız olsam bende sorun ederdim. Annemin yemeğini sofraya koyma. Beklemiş yemeği de git komşuya ver. Söylenecek söz bırakmamışsınız. Çok ayıp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X