Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz haklı ben olsam daha büyük tepki verirdimbenim yemeğim cok lezzetli söylemesi ayipama art niyetle degil kaynananın yemeği ziyan olmasin diye verdim
Kaynanın yaptığından farklı bir yemek. Herhalde biliyorsunuzdur başka yemekkoca tabak sadece eşime yeterdi benle 2 çocuk.ne yicektik acaba.
off ne yapacağımı bilemiyorum bu komşu kadinlaEşin kızmakta çok haklı.
Sırf kayınvalidenin yemeği yenmesin diye ertesi gün aynı yemeği yapıp bi de üstüne başkasına vermişsiniz. Her şeyi geçtim, kalan yemek başkasına verilmez.
Bu arada nerede yaşıyorsunuz Allah aşkına. Poşettekini sorup içindekinden isteyeni eşeleyen komşu ne demek. Bi biz mi kimseyle muhabbetimiz yok direk evimize giriyoruz anlamadım. Benim eşimin annesi aynı apartmanımda, onu bile görmüyoruz biz.Hoş görsek de poşetin içine bakmaz ki kadın.
![]()
bizim komşularımızicin söz konusu yemek olunca corona teferruat olursizin orada korona yok mu?
siz evde değilmişsiniz gelince kv ye yemeğe gitmişsiniz.
fırına yemek pişirttirmeler.![]()
benim esim annemden guzel yemek yapsin annemin getirdiğini komşuya versinbunu kocası yapsa kayınvalidenin yemegine neler olurdu acaba?
Birini övmek için başkasını batırmak. Hiç sevmedigim işler.
esim her yemeği yemez malesefAllah bilir kac yillik evlisiniz.. iki cocugunuz var.. evde bir yemek varken aynisinin yapilmayacagini, az bir yemek varsa yanina corba pilav salata bir sey yapip cogaltilip ertesi gun yendigini herkes bilir. eminim siz de biliyorsunuz. dusunememis diye bir sey mumkun mu..
yargılamak bu kadar basit mi yani bütün durumu anlamadan sırf konuşmak icin konusmakGarip bir durum.. Kayınvalideye nispet.Onun yaptığını dolaba atıp yeniden yapmışsınız ..Eşiniz de amacınızı anlamış zaten.
Böyle davranmak sizi yormuyor mu?
E siz de böyle bir es için yemeklerini özlemiştir diye çırpınıyorsunuz. Üst üste ayni yemeği bile yapıyorsunuz.bu olayı öğrenen kv m iyi yapmışsınız dedi
esim bana değer vermez ayten gibi biri icin bile bana eziyet etmekten çekinmez. yildonumuymus dogum günüymüş hic birini hatırlamaz. evde ne benimle ne çocuklarla ilgilenmez. akşam yemeğini yer dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirir. bigun onun icin ayrı lost açmayı dusunuyorum
esim her yemeği yemez malesef
Kayınpederin sözünü diyorum. Güveç buna denir demiş ya. Bunu bana kim yapsa kızarım. Sen emek ver eşine yemek pişir ve öyle desin. Birini övmek için başkasının üstüne basmak bubenim esim annemden guzel yemek yapsin annemin getirdiğini komşuya versin