- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.325
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin fazla tepki vermiş ama birazcık haklı annesinin yemeğini niye veriyorsunuz ki erkekler bu turseylere kızar aileciler malum yürü git demesi sahura kaldiemamasi fazla kinci olduğunu gösterir bizde çok tartışırız ama eşim bana yürü git demez kuş olsakta sahura kaldırır Allah sabır versin herkesin bir deedi var ah bu erkekler sakinleşir canım sende bir daha öyle yapma benc eselamun aleykum herkese
sevgili hanımlar dün eşimle yine şiddetli bir tartışma yaşadık ve hayatımızda hep benzeri nedenlerden ötürü tartışıyoruz zaten.(başkaları yuzunden)
dün kaynanamlar güveç yapmıştı bol etli bize de 1 dolu tabak verdiler ama yemedik oyle durdu buzdolabında. ben de bugün guvec pişirdim fırına götürüp getirdi eşim. tabi 2. kat komsumun kapısının önünden her geçtiğimizde ne pişirdiniz poşetinizde ne var kaca aldiniz gibi sorulardan kaçamazsınız. esim de güveci getirdiğinde ayten gördü dedi. tamam dedim annenin guvecini ısıtip verecegim dedim ve verdim. tabi kıyametleri kopardı. beni ne sahura ne namaza uyandırmadı
şimdi siz söyleyin hangimiz haksız. bu sabah işe uğurlamaya çalıştım yürü git dedi.
Öyle deme bacim güvec var güvec var, toprak kapta taş fırinda ağır ateşte pişecek,en az 3 saat...zaten konu sahibi fırına gondermis kendisininkini, kv 65 yaş üstuyse demek çıkamamış evden ocakta pişirmis garibim, onunki de Aytene kısmet olmuş boyleceVay be ne meziyet
Benim güvecim kv dekinden daha güzel, kp de benimkini çok sever
Güveç dediğin nedirki sanırsın portakal soslu ördek pişirmiş. Güveçi yapmak 15 dk imi almaz, sanki çok zahmeti varmış gibi. Etin iyisini seçer ve bol et koyarsan lezzetli olur tek püf noktası bu. Kendi kendine pişiyor zaten.
Hem sizinki daha güzelse komşuya taze ve güzel ikram edilir. Kendinizin yemek istemediğini ona vermişsiniz ziyan olmasın madem diye.
Hayatınız bukadardan mi ibaret gerçekten. Ne boş hayatlar var ya üzülüyorum.
kaynananın yemeği ziyan olmasını güzel düşünmüşsün o zaman kendin yemeliydin komşuya vermek yerine ben iyi niyetle verdiğinizi asla düşünmüyorum eşinizde belliki olayın farkında ve tepkisini koymuş.benim yemeğim cok lezzetli söylemesi ayipama art niyetle degil kaynananın yemeği ziyan olmasin diye verdim
konuyu anlayan nihayet biri ciktiÖyle deme bacim güvec var güvec var, toprak kapta taş fırinda ağır ateşte pişecek,en az 3 saat...zaten konu sahibi fırına gondermis kendisininkini, kv 65 yaş üstuyse demek çıkamamış evden ocakta pişirmis garibim, onunki de Aytene kısmet olmuş boylece![]()
ah cnm sen nerdeydin şimdiye dek. bu kadınlar beni yerden yere vurduAy ne yüklenmişsiniz kadına ya...Yemek zaten daha yeni gelmiş, yaptıgıyla arasında tazelik olarak pek bi.fark ta yok...Verir yani ne olmuş...Esas burda anacı kocanın bi yemek yüzünden "yürü git" demesi...
Neden diye bir kendinizi sorguladınız mıbu olayı öğrenen kv m iyi yapmışsınız dedi
esim bana değer vermez ayten gibi biri icin bile bana eziyet etmekten çekinmez. yildonumuymus dogum günüymüş hic birini hatırlamaz. evde ne benimle ne çocuklarla ilgilenmez. akşam yemeğini yer dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirir. bigun onun icin ayrı lost açmayı dusunuyorum
ah cnm sen nerdeydin şimdiye dek. bu kadınlar beni yerden yere vurdu
taze yemek ver dedi anneminki dünden kalma dediBen şeyi merak ettim eşiniz ne diyerek kıyameti kopardı neye kızmış? Tam olarak
esim ezik ve eksikNeden diye bir kendinizi sorguladınız mı
eşinizi tebrik ediyorumtaze yemek ver dedi anneminki dünden kalma dedi
ah hic sorma cnm. belki psikolojim iyi olur diye yazdim soktayimKonu açınca linç yemeye hazırlıklı ol sarsılmaz bi psikoloji ile konu aç...Konu ne olursa olsun mutlaka linç oluo
eksik ?esim ezik ve eksik
Eşofmanlı Şevket Hoca canlandı gözümde.Troll müsünüz? Aytenden bize ne? Burada senin art niyetim kayınvalidene karşı olmuş eşin de buna kızmış sonuna kadar haklı olarak.