Kv bu olayı öğrendi ve iyi yapmışsınız mi dedi? Anam siz kv kp hepsini parmağınizda oynatiyorsunuz resmen, insanlar he he deyip geçiyor....ya oğullarınin çooook buyuk bir eksiği var sizi boyle pohpohlayıp saygisizlikliklarinizi gormezden geliyorlar ya da siz artik bezdirmissiniz yaptik bi esseklik bunu aldik bari torunlarımiz anasiz kalmasin diye idare ediyorlar, baska bir açiklamasi yok bu tepkilerinbu olayı öğrenen kv m iyi yapmışsınız dedi
esim bana değer vermez ayten gibi biri icin bile bana eziyet etmekten çekinmez. yildonumuymus dogum günüymüş hic birini hatırlamaz. evde ne benimle ne çocuklarla ilgilenmez. akşam yemeğini yer dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirir. bigun onun icin ayrı lost açmayı dusunuyorum
İyi de evde olan yemeğin aynısı niye pişirilir çok saçma milyonlarca yemek çeşidi dururken üstelikhayır hayır kayincalideyle bi sorunumuz yok ayrıca henüz taze ve gayet lezzetliydi. memleketten yeni döndüm esim yemeğimi özlemiş ben de ona aynısını yaptim. kesinlikle art niyet yok. kaynanamın yemeği ziyan olmasin diye onu işitip verdim
neyse beni anlayacak kapasite yoksa daha fazla anlatmanın yararı yok. ama bi konuda haklısın. oğulları büyük eksik. mesela benden habersiz altınlarımi alip arkadaşlarına verdi. biri tamamen yedi digeri iade etti. evde durmaz es cocuk nedir bilmez. arkadaşlarına kredi çeker kendi öder. 6.5 milyar maaş alan bi adam ama gel gorki sadece 2000 ile geçiniyorum neden çünkü arkadaşlarından bize sıra gelmiyor. evlendiğinden beri 3. el eşya kullanıyorum. çocuklarımla birlikte başkaların yattığı yatakta yatıyoruz yıllardır. ve daha birsürü şey. sizden ricam olayı tam anlamıyla anlamadan bi yargiya varmayinKv bu olayı öğrendi ve iyi yapmışsınız mi dedi? Anam siz kv kp hepsini parmağınizda oynatiyorsunuz resmen, insanlar he he deyip geçiyor....ya oğullarınin çooook buyuk bir eksiği var sizi boyle pohpohlayıp saygisizlikliklarinizi gormezden geliyorlar ya da siz artik bezdirmissiniz yaptik bi esseklik bunu aldik bari torunlarımiz anasiz kalmasin diye idare ediyorlar, baska bir açiklamasi yok bu tepkilerin
Canim yaa işte dediğim gibiymis, ana babasi da biliyorlar demek oğullarını ki sizi öz kizlari gibi korumaya almışlar.ama yine de şanslısın biliyor musun, en azindan insan gibi bir aileye denk gelmişsin, hem kocasi hem ailesi ayri koldan eziyet eden bir süru kadin var burda, sen de onlarin hatrina olsa üzme esini bence, kv iyi bi kadina benziyor, aliver gonlunu , buyukluk sende kalir, kocana da kapak olur ama yine de sen bilirsinneyse beni anlayacak kapasite yoksa daha fazla anlatmanın yararı yok. ama bi konuda haklısın. oğulları büyük eksik. mesela benden habersiz altınlarımi alip arkadaşlarına verdi. biri tamamen yedi digeri iade etti. evde durmaz es cocuk nedir bilmez. arkadaşlarına kredi çeker kendi öder. 6.5 milyar maaş alan bi adam ama gel gorki sadece 2000 ile geçiniyorum neden çünkü arkadaşlarından bize sıra gelmiyor. evlendiğinden beri 3. el eşya kullanıyorum. çocuklarımla birlikte başkaların yattığı yatakta yatıyoruz yıllardır. ve daha birsürü şey. sizden ricam olayı tam anlamıyla anlamadan bi yargiya varmayin
aynen sen de haklısın ama güvecin basından hic ayrilmadiSorular sorular sorular
Arkadaşlar sorulması gerekenleri sormuşlar. Yemeği ısıtıp vermek hoş değil ama madem öyle bir şey yapacaksın kocana niye söylüyorsun? Bir tabak veririm de geç
seviyorum ama kendi yaptığımiİyi de evde olan yemeğin aynısı niye pişirilir çok saçma milyonlarca yemek çeşidi dururken üstelik
esimin ailesi de az eziyet etmedi bana. anlatsam destan olurCanim yaa işte dediğim gibiymis, ana babasi da biliyorlar demek oğullarını ki sizi öz kizlari gibi korumaya almışlar.ama yine de şanslısın biliyor musun, en azindan insan gibi bir aileye denk gelmişsin, hem kocasi hem ailesi ayri koldan eziyet eden bir süru kadin var burda, sen de onlarin hatrina olsa üzme esini bence, kv iyi bi kadina benziyor, aliver gonlunu , buyukluk sende kalir, kocana da kapak olur ama yine de sen bilirsin
Kadın bulmuş yolunu valla. Benim kv dede eltiye hep aynı taktik ile yemeği işi yaptırır. Aslansın kaplansın sen yapiyi de kayinbabamlar bile kompleks olarak görmüyorken siz neden oyle bakıyorsunuz olaya. kaynanam bile bigun sarma yapar sonra bana benimki seninki gibi olmadı sen yapsana der
aynen pohpohlayıp bana yaptırır. olayı anlarım ama yaşlı olduğu için kıymam yaparimKadın bulmuş yolunu valla. Benim kv dede eltiye hep aynı taktik ile yemeği işi yaptırır. Aslansın kaplansın sen yap
Ya olmusa gecmise takilma artik bu olayda sen kininden dolayi kabul etmesen de saygisiz durumuna düşmüşsün, kv alttan alip puan kazanmiş işte bunu yapma artik en azindan, madem onca eziyete yokluga dayanip boşanmamışsın demek ki niyetin yok boşanmaya o zaman bundan sonrasi için oluruna bak böyle ucuz entrikalarla kendini küçük düşürmeesimin ailesi de az eziyet etmedi bana. anlatsam destan olur
Nedenaynen sen de haklısın ama güvecin basından hic ayrilmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?