kahrimdan öleceğim😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şeyi merak ettim eşiniz ne diyerek kıyameti kopardı neye kızmış? Tam olarak

Kendi yemediğim yemegi ısıtıp komşuya vermem komşuyu sevmesem de taze pişmiş yemek vermek gerekirken bana göre ayıp

Esin fazla tepki vermiş ama birazcık haklı annesinin yemeğini niye veriyorsunuz ki erkekler bu turseylere kızar aileciler malum yürü git demesi sahura kaldiemamasi fazla kinci olduğunu gösterir bizde çok tartışırız ama eşim bana yürü git demez kuş olsakta sahura kaldırır Allah sabır versin herkesin bir deedi var ah bu erkekler sakinleşir canım sende bir daha öyle yapma benc e

Öyle deme bacim güvec var güvec var, toprak kapta taş fırinda ağır ateşte pişecek,en az 3 saat...zaten konu sahibi fırına gondermis kendisininkini, kv 65 yaş üstuyse demek çıkamamış evden ocakta pişirmis garibim, onunki de Aytene kısmet olmuş boylece

benim yemeğim cok lezzetli söylemesi ayip ama art niyetle degil kaynananın yemeği ziyan olmasin diye verdim
kaynananın yemeği ziyan olmasını güzel düşünmüşsün o zaman kendin yemeliydin komşuya vermek yerine ben iyi niyetle verdiğinizi asla düşünmüyorum eşinizde belliki olayın farkında ve tepkisini koymuş.

konuyu anlayan nihayet biri cikti

Ay ne yüklenmişsiniz kadına ya...Yemek zaten daha yeni gelmiş, yaptıgıyla arasında tazelik olarak pek bi.fark ta yok...Verir yani ne olmuş...Esas burda anacı kocanın bi yemek yüzünden "yürü git" demesi...
ah cnm sen nerdeydin şimdiye dek. bu kadınlar beni yerden yere vurdu

Neden diye bir kendinizi sorguladınız mı

Troll müsünüz? Aytenden bize ne? Burada senin art niyetim kayınvalidene karşı olmuş eşin de buna kızmış sonuna kadar haklı olarak.
Eşofmanlı Şevket Hoca canlandı gözümde.
-Ayten kızımızın canı güveç istiyordu.
Hain Behüce durur mu? Dün kayınvalidesinden gelen tatsız tuzsuz güveci kakaladı Ayten'e.
Ayten üzgün, Ayten mutsuz...

yaptiginizi art niyetle olmamis olsa bile esiniz oyle algilamis aslida kim olsa oyle algilar siz yemeyebilirsiniz yarisa girmissiniz kv ile ben yerinde olsam kvnizin o lafi eden kocaya bundan sora sabah aksam git gelinde ye derdim sizde ne guzel yemeklerinizle kp nizi agirlardiniz her gun sabah aksam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…