Kahroldum şu 1 haftada

Yazdıklarızda tezatlık var. Önce dükkanı satıp ev almış dediniz sonra parayı çar çur edecek demişsiniz. Bu devirde ev kadar mantıklı bi yatırım mı var ? Hem babanız çalışmıyormuş anneniz neden bu yaşına kadar haz etmediği adama para verip oturdu ?

:KK57::KK57::KK57:

Babanızın o dükkana sahip olmasında bir payınız var mı? Yoksa sadece evladı olduğu için size karşı borçlu olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Çocuk yaptı diye adam bütün malını mülkünü feda edecek diye bir kural mı var?

Yani böyle düşünmeniz garip olduğu gibi, bu garipliğin de farkında değilsiniz. Çok haklıymış gibi konu açmışsınız:110:
+1

Anne babada malı varsa eğer çocuğuna bırakmak durumunda. Hayat çok pahalı herkes ev sahibi olamıyor.
Ana baba çocuğuna bir ev verse çok mu yani.
Adam parasını ona buna yedireceğine bir kızı varmış onun geleceğini düşünsün.
Ben size hak verdim konu sahibi.
babama güvenim olsa inanın istemem. zaten tek çocuğum yine neleri varsa benim.. allah göstermesin elbette yokluklarını ne olursa olsun. ama güvenmiyorum. annemde bu yüzden almamı istiyo. çünkü babama bu attığı kazıktan sonra güvenmiyoruz güvenemiyoruz. yoksa kendimi yiyip bitirmezdim..

Ama ev yasal olarak babanizinmis. Annenizin evinde de oturuyorlarmis zaten. Madem annenizin zoruna gitmis keske oturtmasaymis babanizi,madem adam sorumsuz bosasaymis. Ev erkegin olup da kadin oturunca adama esek demiyoruz da bu durumun tam tersi olunca kadin neden esek olsun ki? Yanlis dusunuyorsunuz. Hayat musterek,birinin evi olur icinde oturulur,birinin parasi olur kullanilir. Evlilik boyle bir sey. Var olan imkanlari ortaya koyarsaniz evlilik oluyor yoksa olmuyor. Babaniz daha hayatta iken boyle seylerin konusulmasi cok yanlis.

Bilmeden ahkam kesiyorsunuz demeyin,benim de babam cok sorumluluk sahibi degildi. Annemin evinde oturdu,yetmedi onceki esinden olma iki cocuguna da baktirdi annem bir gun ben esek miyim demedi. İsine gelmiyorsaydi ayrilirdi. Ayrilmadigina gore sikayete hakki yok.
bekara boşamak kolayı çok güzel özetledin.

Kızlar ne diyeyim, Allah size böyle bi eş böyle bi baba vermesinde hiç anlayamayın benim hislerimi ve hayal kırıklığımı :110: yeter ki ahkam kesenler bunu yaşamasın yani. Gerçekten gönülden söylüyorum, yaşamayın.. Çok büyük bi kırıklık bu. Baya derinden sarsan ve babana bile güvenmeyeceksin sözünün gerçekliğini ölesiye kanıtlayan bi şey. Siz yaşamayında ahkam kesin boşverin :110:

Valla bence ev dukkan insanin tek gelecegi olamaz olmamali
Ben de tek cocugum ne ev ne dukkan kalacak evet koyde bir zeytin tarlasından baska hicbir sey.. Ama beni okutmuslar meslek sahibi etmisler gelecegim benim gayrimenkul degil meslegimdir

Back
X