Selam kızlar, bodoslama giriyorum konuya.
Uzun zamandır satılmasını beklediğimiz bi dükkanımız vardı. Babam burayı satıyor bizden de gizliyor bu durumu. Aylar sonra satıldığını öğrendik. Parayı da aklıca bi yerlere bağlıyor, kendi fikrice yatırımlar yapıyor. Bu yatırımlardan biride bir ev. Evi üzerime almaya çalışıyorum günlerdir aksilikler yüzünden alamadım. Şimdide babam dönüş yaptı vermeyeceğim diyor. Gırtlak gırtlağa gelmek istemiyorum babamla aile bağlarımız tamamen kopacak yoksa ama babamın yaptığı bu şeyide asla yediremiyorum kendime.
Muhtemelen olacak işi bozanda annem. Annem sinirinden malları alıp boşayacağım bu adamı falan demiş ( öyle bi şey yok hırsından öfkesinden konuşuyor ) buda muhtemelen babamın kulağına gitti. Ne yapacağımı bilemez haldeyim çünkü tek geleceğim o paraydı. ( tek çocuğum. )
Böyle bi şeyi gizledikten sonra babama güvenim asla kalmadı. Annem deseniz çenesi durmuyor devamlı kavga gürültü.
Bi yanım bırak okulu bırak buradaki hayatını çek git başka bi yerde hayat kur başka bi yerde tekrardan başla okuluna sil at bu rezaleti hayatından. Bi yanım burada her şeyi düzelt diyor. Bana akıl verin kızlar. Stresten çarpıntılarım tutuyor, elden ayaktan düşüyorum kahroluyorum resmen.