kızlarr bende ayrı başlamak istiyorum ama malum pütür sorunu var(( ama uğrasıcam artık ayrı ayrı verenler küçük kaselere koyup bir kaşık ondan bi kaşık bundan şeklindemi yediriyo..normalde karışım şeklinde verdikmi kocaman bi kase yapıyo bu şekilde daha az olucak ama alısmalarıda lazım pffff...cevaplarsanız sevinirim
ne güzel ya yiyor sizinkiler benimki yemiyor ayrı ayrı.kesinlikle hemen ağlıyor çıkartıyo ağzından.yumurta ve peyniri sevmiyor.dıger bisküvi ve çavdarlı mısırlı kahvaltı karışımını devam sütüyle ıslatıp pekmez ve tereyağı koydum verdim onu yedi ama yumurta ve peyniri yemedi yine
benimkide yumurtayı tek yiyemiyo bende az yoğurtla karıştırıyorum gerçekten tek yumurtayı yutmaları zor biraz ileride yerler ama çok kuru oluyo yalnız başına yumurta sarısı
kızlarr bende ayrı başlamak istiyorum ama malum pütür sorunu var(( ama uğrasıcam artık ayrı ayrı verenler küçük kaselere koyup bir kaşık ondan bi kaşık bundan şeklindemi yediriyo..normalde karışım şeklinde verdikmi kocaman bi kase yapıyo bu şekilde daha az olucak ama alısmalarıda lazım pffff...cevaplarsanız sevinirim
bu sabah denedim ama çok başarılı olamadım ayrı ayrı ..yumurtayı peyniri (zaten mink bi kase) yedi bebk ekmeği ıslatmıstım ıhlamurla az pekmezle ondan iki kaşık aldı geri çıktı hepsi(( bu ara çok kusuyoo yaa pfff
cnm hangi peynirden veriyorsun?birsüre yumurta ile labne peynirini karıştırıp vermeyi denesen snra ayırsan ikisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?