- 8 Eylül 2016
- 10
- 0
- 1
- 46
- Konu Sahibi MeltemAras
-
internet falı en fazla 10 olurHanımlar merhaba..
12 yıldır güzellik merkezimde fal bakıyordum.Dükkanımı belli başlı sorunlardan dolayı kapatmış bulunmaktayım birde işin içine bebek girince bir hayli soyutlandık.
Fal konusunda kendime oldukça güveniyorum kaldıki hala düzenli müşterilerim var.Dükkanımı kapattığım için ücreti yatırdıktan sonra WhatSapp üzerinden bana kahvenizi içtikten sonra fincanın içini,sağını,solunu ve tabağın fotoğrafını detaylı olarak atıyorsunuz bende sizler için yorumluyorum.
Hayır önce parayı göndereceksin :)Şimdi arkadaşım sen KK'ya diyorsunki yaslanın arkanıza için kahvenizi sonra bana gönderin ben yorumlayayım sizde oturduğunuz yerden yorumumu okuyun sonra da bir zahmet 20 TL mi gönderin.
Hayır önce parayı göndereceksin :)
evet bunda bukadar abes veya sasırılacak birşey göremedim.Şimdi arkadaşım sen KK'ya diyorsunki yaslanın arkanıza için kahvenizi sonra bana gönderin ben yorumlayayım sizde oturduğunuz yerden yorumumu okuyun sonra da bir zahmet 20 TL mi gönderin. Oldu başka arzunuz var mıydı? Oradan bakınca alnımızda enayi mi yazıyor acaba?
Bilmem soralımYa falı beğenmezsem :) Para iadesi var mı acaba :)
evet bunda bukadar abes veya sasırılacak birşey göremedim.
senin için olsun canım sorun değilYa falı beğenmezsem :) Para iadesi var mı acaba :)
evet bunda bukadar abes veya sasırılacak birşey göremedim.
canım olabilir ama bunu art niyetli kullanmayı engelememiz gerek tabiBilmem soralım
Para iadesi var mı
seni konu dışına alalım canım lütfen :)Daha ne kadar abes olabilir ki? Ayrıca çok konu açınca ne oluyor müşteri potansiyeliniz mi artacak sanıyorsunuz.
Haklısın canım :)canım olabilir ama bunu art niyetli kullanmayı engelememiz gerek tabi
Sen icte biz bakalim bedavaya..Hanımlar merhaba..
12 yıldır güzellik merkezimde fal bakıyordum.Dükkanımı belli başlı sorunlardan dolayı kapatmış bulunmaktayım birde işin içine bebek girince bir hayli soyutlandık.
Fal konusunda kendime oldukça güveniyorum kaldıki hala düzenli müşterilerim var.Dükkanımı kapattığım için ücreti yatırdıktan sonra WhatSapp üzerinden bana kahvenizi içtikten sonra fincanın içini,sağını,solunu ve tabağın fotoğrafını detaylı olarak atıyorsunuz bende sizler için yorumluyorum.
Günde 10 kişiye fal baksa 200 lira temiz para :)Millet oturduğu yerden para kazanmanın yolunu bulmuş arkadaş, biz de okul okuyup kafa patlatalım iyi mi :)
senin için olsun canım sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?