Kahve falı bakıyorum (bana da bakarsanız tarot katina vs)

Canım falında çıkan kartlar bunlar net değil ama idare et. Şimdi falına geleyim. Bir ayrılık yaşanmış yakın zamanda istenmemiş ve iki tarafında üzüldüğü bir ayrılık. Koç- yay- aslan burçalrından biri çok zülümüş hatta bu duruma ama bu durumun acısını yavaşta olsa atlatıyor. Tekrar birleşme isteniyor ama engel görünüyor bu birleşme için. Ve sanırım bu birleşmeye engel 3.bir kişi. Kadın ve ya erkek görünmüyor ama 3.bir kişi var. Sanırım sen ateş grubundansın çünkü çok yoğun bu kartlar çıkmış. Sürekli bir mücadele içerisindesin. Bir haksızlığa uğramışsın. Bu hakkın olanı istiyorsun sanki onu alınca yeniden doğacağını düşünüyorsun. Koç burcu bir erkek çıkmış gelecek kartında yeni bir kişi bu kişibile olan iletişimin olacak 8 vade ye kadar o sırtından vurulmuşluk hissi yok olacak. Buu koç burcuyla bir ilişki görünüyor. Yaşın kaç bilmiyorum ama ciddi düşünebilirsiniz. Neticede birliktelik bu kişi ile olacak. Falın bu kadar.

Eklentiler

• $1402920906938.webp
    11 KB · Görüntüleme: 49
Bakana tarot bakarım

Eklentiler

• $1402927573886.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $1402927586105.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $1402927596416.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $1402927605933.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $1402927615596.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 42
Bakana tarot bakarım

merhabalar canım miras görünüyor Fakat akrabalar arasında anlaşmazlık çıkacak bu miras yüzünden.Ne varki en sonunda herkes mutlu olacak sorunsuz bir şekilde . Çok yakında çok büyük bir fırsat var sana falında kocaman bir balık var .Bu iş veya bir proje . ne kadar çok kuruntun var falında böyle senin.Bu kuruntular ne kadar da çok yakıyor içini.Patlamak üzere olacakken tam kendini tutuyorsun.Tam bu zamanda da güzel bir haber ile rahatlayacaksın . Elinde bir meşale yada ateş çıktı.Sen bir değişim yaşayacaksın önümüzdeki dönemlerde.Birde acele bir iş yapacaksın . Büyük bir engel çıkacak karsina.Bu engeli aşman senin birazda sansina bağlı.Ama bunu aşacaksın olarak gördüm. Kapalı bir yerde birisi çok düşünüyor seni sana dua ediyor küçük birde haberin var .
benim görebildiğim kadarıyla bu canım sende bana tarot bakar mısın :)

Öncelikle merhabalar bende biraz kahve falı bakmayı biliyorum ama maalesef kendime bakamıyorum bana da kahve falı bakar mısınız ? :)

Eklentiler

• $IMG-20140616-WA0046.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG-20140616-WA0047.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG-20140616-WA0049.webp
    17 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba arkadaşlar,
Eklenen fallara bugün içerisinde bakacağım. Bir kaç gündür girememiştim pek.

Tarot bakabilen varsa aranızda şuan ihtiyacım var

F gibi duruyordu ama dediğin gibi de olabilir canım

Canım fotoğraflar pek net çıkmamış o yüzden tam gööremedim. Gördüğüm kadarıyla yazıyorum.

Kafanda yapmak istediğin o kadar farklı şeyler var ki inan hepsine birden başlayıp ilerliyosun. Yani sırayla yapayım diye bi düşüncen olmamış. Bi tanesinde hayal kırıklığına uğrasanda genel olarak kötü durmuyor.

Hane içinde kötü durumda olan biri var. Sanki kötü şeyler yaşayıp eve çok yansıtıyor. Bu kişi senden yaşça büyük bir erkek. Siz dışarıda yaşadığı sorunları bilmeyerek kızıyorsunuz ama durum hiçte sandığınız gibi değil onu dinlemeye çalışın biraz.
E ve T harfinde iki kişi var birbirleri arasında kötü birşey yaşanmış bir ayrılık gibi yolları ters çıkmış.

Canım sende bana tarot bakar mısın ?

Ben fal bakmayı bilmiyorum siz bize bakarsanız biz üç kardeş iz lüften

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikli olarak karşılıklı bakıyorum maalesef... Aksi takdirde önünü ardını alamam.. Ben kahin falan değilim sadece baktığım ve anladığım kadarıyla hislerimle yorum yapıyorum. Herşeyi yalnız ve ancak Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…