- Konu Sahibi perigunlugu
-
9 27 19 25 22 30 33 67 59 60
bu aralar aklımda bir kişi var onun bana karşı hislerini merak ediyorum.
canım sen uzun saçlısın sanırım bir erkekle güzel bir akşam yemeğin var belki çok sıkıntılarla yada fazla istemeyerek gidiyorsun içinde ufak bir tedirginlik yada belirsizlik var gibi. gerçekten aşk anlamında ciddi bir görüşme olacak bu belkide tüm kararların verileceği bir buluşma. ama sen ne kadar sakin ve rahat olursan o kadar sakin geçecek bu görüşme. çok romantik ve güzel bir akşam yemeği
Ama çok şükür ki genel anlamda kafanı taktığın fazla birşey yok. olanlarda genelde gelir geçer şeyler çok fazla dikkate alınmaması gereken ve kısa sürede geçecek sorunlar bunlar sadece.
hane çevresinde bir sürü dedikodu var ağzı olan konuşuyor resmen ama siz pek aldırış etmeyerek en güzelini yapıyorsunuz.
birde sanırım hanenizde bir gelinlik var. yada buna benzer özel bir gün çünkü çok güzel kabarık bir elbise görüorum. birde hanenizde evli biri var sanırım bir bebek haberi olacak kısa zamanda. eğer evli yoksa bile en yakınınızda evli birinden bir bebek haberi duyacaksınız
Bakana tarot bakarım
Öncelikle merhabalar bende biraz kahve falı bakmayı biliyorum ama maalesef kendime bakamıyorum bana da kahve falı bakar mısınız ? :)
@gizem89 ben tarot açmıştım canım sana
Banada bakar mısınız rica etsem
Ama ben fal bakmayı bilmem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bakarım tabi ama şimdi nöbetten çıktım dinlenmem lazım ancak akşama ilgilenebilirim
Rica edersem banada bakarmısın??
iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gönderildi
Tabii ki de yalnız şimdiden söylüyorum bir kaç şeyi yorumlayabiliyorum ancak böyle yardımcı olabilirim gönderebilirsin resimleri ::)
walla cnm cok guzel bakmissin agzina saglik, malesef 2 haftadir son kalan 20lik disim bana zor zamanlar yasatio aldircam ameliyatla kurtulcam insallah, sdc tek sorum olucak bu adinda F harfi olan kisi P olabilir mi acaba, bana ask icin gelen cunku adinda A harfi olan benim cnm yani bu dedigin kisiyle mi hayatimi birlestiyorum :) sdc emin olmak icin sordum
Canlarım falıma bakar mısınız? falıma bakanın falına bakarım :)
Eki Görüntüle 1159116 Eki Görüntüle 1159115 Eki Görüntüle 1159114 Eki Görüntüle 1159113 Eki Görüntüle 1159117 Eki Görüntüle 1159118 Eki Görüntüle 1159119 Eki Görüntüle 1159120
Merhaba arkadaşlar,
Eklenen fallara bugün içerisinde bakacağım. Bir kaç gündür girememiştim pek.
Tarot bakabilen varsa aranızda şuan ihtiyacım var
Bakana tarot bakarım
Ben fal bakmayı bilmiyorum siz bize bakarsanız biz üç kardeş iz lüften
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?