kahve falımı yorumlayana tarot bakacağım

FAVOUR BENİM FALIMA DA BAKARMISIN İSTERsen bende sana tarot bakarım

hayır canım yanlış göndermedin ben bacaksızın falına baktığını gördüm bana da bakarmısın diye sordum :)

Bacaksiz herhangi bir yorumda bulunmamis, belki hic alakasi yoktur söylediklerimin, yorum yapsin bekleyelim, ondan sonra bakayim istersen, senelerdir bakmiyorum ben.

Bacaksiz da artik kahve icmeyecegim yazmis sanirim, küstü mü acaba😃:2:
Sayfayi dolasirken gördüm sizleri cok hosuma gittiniz.... Ve bir baktim cok güzel bir at...onun icin yazdim, yazmak istedim, iddiali degilim zaten.

bakarım zaten canım sıkılıyor zaten yakında katina destesi de alıcam işten ayrıldım sevgilimde yok bomb.k geçiyor günler bende bunlara sardım

benim de canım sıkılıyor. Evde kahve de yok ki içip Fal baktıraym. Teşekkür ederim canım. :)

ben birtek resme baktım fal bakmayı bıraktım ama dayanamadm sadece hamile biri var sölemezsem çatlicam hayırlısı artıkk

olaylara objektif bakamıyorsun önyargılı ve hoşgörüsüzsün buna sebep sevgilin olabilir fazla kırılgan ve hassassın bu yüzden seni hayal kırıklığına uğratıyor.ama hayal kırıklığı yaşadığın konuda haklısın .daha sıkıntılı dönemlerin olmuş şimdi biraz daha rahatlamışsın ama dediğim gibi etkileri sürüyor eskisine nazaran daha az.ama aslında sen mutlu olmak istiyorsun huzuru arıyorsun :) zaten kim istemezki mesela ben bende istiyorum sevdiklerinle beraber mutlu olmak istiyorsun.belki de yaşadığın hayal kırıklıkları için küskünsün "ben bu hayattan ne istedimki sanki sadece huzur mutlu olmak" gibi.kendinle barışık kontrolü elinde tutabilen birisin şanla beraber başarıya ulaşabilirsin ne istediğini bilmelisin.hedefine hızlı ilerleyeceksin başaracağına inanmalısın.eğer bir ilişkin varsa bu sana mutsuzluk getirebilir. ve sen bu ilişkiye devam edeceksin sanırım sonuçtada uyumsuz ilişkilerde sarsılma tartışma çıktı canım

canım bana tarot bakar misin.

önemli değil canım bakabildiğin kadar bakarsın bende zaten tarot falı bakmaya yenş başladım bazen tutuor bazen tutmuyor fal işte çok takmamak lazım ama bazen takıyor insan boşluktan herhalde :) birazdan kahve falı fotolarını eklerim bakarsan

canım kahve falımı ekledim bakarsan sevinirim istersen bende sana tarot bakarım

Eki Görüntüle 774650 Eki Görüntüle 774651 Eki Görüntüle 774652 Eki Görüntüle 774653 Eki Görüntüle 774654 Eki Görüntüle 774655 Eki Görüntüle 774656 Eki Görüntüle 774657 Eki Görüntüle 774658

canım bir çoğu doğru. Zamanın da çok üzüldüm şimdi önemsememeye çalışıyorum. O sayfayı kapattım. Yeni biri de yok. :)

canım içini çok karartmişsn. Içinde çok şey biriktiriyorsn. S veya z harfine biri var üzgün düşünceli biri. Bu kadın geleceğe değilde önüne bakiyor boynu bükük şekilde. Aslinda başını kaldırıp ileri ye doğru baksa önü çok aydnlık engelsiz gözüküyor. Tabakta da küçük balıkların var parasal kısmet var :)

s veya z harfi olan kişi erkek mi kız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…