Cok güzel bir fal.
1. Uzun boylu bir erkek yola gidiyor, yanliz, sensiz yani.
2. Orta boylusun degil mi? Önünde cok güzel bir At var, elinle deyiyorsun hatta senin önünde oturuyor, sana bakiyor.
3. Üc ayri haberin var yada söyle söyliyeyim ayni odaktan ama üc parca, cok uzakda degil cok yakinda. Ama hepsi birbirleriyle alakali yani ücgen gibi. Ve ayni belli araliklarla olacak.
4. Isim ve/veya Soyisiminin icerisinde U, V veya Y harfi olan bir insan senin omuzlarina cok yük var görünüyor.
FAVOUR BENİM FALIMA DA BAKARMISIN İSTERsen bende sana tarot bakarım
canım bana tarot bakar misin.
FAVOUR BENİM FALIMA DA BAKARMISIN İSTERsen bende sana tarot bakarım
Ben "Bacaksizi" in falina baktim, yanlis mi gönderdim yoksa, yaslilik, acemilik sitede yeniyim.
hayır canım yanlış göndermedin ben bacaksızın falına baktığını gördüm bana da bakarmısın diye sordum :)
bakarım zaten canım sıkılıyorzaten yakında katina destesi de alıcam işten ayrıldım sevgilimde yok bomb.k geçiyor günler bende bunlara sardım
canım bana tarot bakar misin.
Bacaksiz herhangi bir yorumda bulunmamis, belki hic alakasi yoktur söylediklerimin, yorum yapsin bekleyelim, ondan sonra bakayim istersen, senelerdir bakmiyorum ben.
Bacaksiz da artik kahve icmeyecegim yazmis sanirim, küstü mü acaba:2:
Sayfayi dolasirken gördüm sizleri cok hosuma gittiniz.... Ve bir baktim cok güzel bir at...onun icin yazdim, yazmak istedim, iddiali degilim zaten.
benim de canım sıkılıyor. Evde kahve de yok ki içip Fal baktıraym. Teşekkür ederim canım. :)
sende benim falıma bakarmısın
canım baktığım falda tutan tutmayan neler var yazarmısın
Bacaksiz herhangi bir yorumda bulunmamis, belki hic alakasi yoktur söylediklerimin, yorum yapsin bekleyelim, ondan sonra bakayim istersen, senelerdir bakmiyorum ben.
Bacaksiz da artik kahve icmeyecegim yazmis sanirim, küstü mü acaba:2:
Sayfayi dolasirken gördüm sizleri cok hosuma gittiniz.... Ve bir baktim cok güzel bir at...onun icin yazdim, yazmak istedim, iddiali degilim zaten.
olaylara objektif bakamıyorsun önyargılı ve hoşgörüsüzsün buna sebep sevgilin olabilir fazla kırılgan ve hassassın bu yüzden seni hayal kırıklığına uğratıyor.ama hayal kırıklığı yaşadığın konuda haklısın .daha sıkıntılı dönemlerin olmuş şimdi biraz daha rahatlamışsın ama dediğim gibi etkileri sürüyor eskisine nazaran daha az.ama aslında sen mutlu olmak istiyorsun huzuru arıyorsun :) zaten kim istemezki mesela ben bende istiyorumsevdiklerinle beraber mutlu olmak istiyorsun.belki de yaşadığın hayal kırıklıkları için küskünsün "ben bu hayattan ne istedimki sanki sadece huzur mutlu olmak" gibi.kendinle barışık kontrolü elinde tutabilen birisin şanla beraber başarıya ulaşabilirsin ne istediğini bilmelisin.hedefine hızlı ilerleyeceksin başaracağına inanmalısın.eğer bir ilişkin varsa bu sana mutsuzluk getirebilir. ve sen bu ilişkiye devam edeceksin sanırım sonuçtada uyumsuz ilişkilerde sarsılma tartışma çıktı canım
canım içini çok karartmişsn. Içinde çok şey biriktiriyorsn. S veya z harfine biri var üzgün düşünceli biri. Bu kadın geleceğe değilde önüne bakiyor boynu bükük şekilde. Aslinda başını kaldırıp ileri ye doğru baksa önü çok aydnlık engelsiz gözüküyor. Tabakta da küçük balıkların var parasal kısmet var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?