kahve falımı yorumlayana tarot bakacağım

Yaptığın hemen her iş kazançlı uzun vadeli biçimde olcak.planların var gelecekle ilgili. Ailenden biri yakın biri bişeyi cok istiyo maddi anlamda bişey alıcak çok mutlu olcak.senın aklın karısık ama Kararsızlığını bıraktıgında mutlu olucaksın bir karar vermen lazım gönul işiyle alakalı gibi.sanki içindede 26 cıkmıs 26 lı bı telefon haberı karar vermene sebep olcak.Yakında bir iyilikle karşılaşacaksın, nihayet beklediğine ulaşacaksın. Gönlündeki keder, negatif enerji, sıkıntıları bir kenara atacaksın.ancak daha zamanı var bır ay gıbı sonra rahatlıcaksın.bir adagın cıkmıs yada bır adakta bulunursan ıstedıgın olucak.yolun cıkmıs ani bir kararla bir yola cıkcaksın sonucu mutluluk olucak.bu kadar görebıldım .
bende senden tarot ıstıyorum sıtede cok kısıye tarot baktırdım ama sana hıc baktırmadım.sevdiğim cocukla ayrıyız suan ilerisi için tekrar konusup bulusma durumumuz olucakmı olucaksa ne kadar bır zamanda olucak yada olmuycakmı.benimle gelecek hakkında söz nişan gibi bişey düşünüyormu.o kumral beyaz tenli yesıl gözlu uzun boylu toprak burcu ben sarısın beyaz ten kahve gözlu kıvırcık saclıyım.kısayım.

canım rica etsem benim falıma da bakarmısın

Dileklerin var bir müddet sabretmen lazım.bir eylem zamanı.adım atman lazım dılegınle ılgılı.Dedikodu yaparak etrafınızdakileri gereksiz yere üzüyorsun.konusmalar cıkmıs .at cıkmıs bir evlilik yapacaksın gıbı geldıı hıssettım ancak Sevdiğin kişi ile aranızdaki anlaşmazlıklar giderilmezse üzüntü olabılır.4 haftaya kadar bır gelısme olucak aranızda bır mesaj gibi.kalabalık ortamlar cıkmıs yolların var.s harfı ıceren bır kız var hakkında kötu dusunuyo dıkkat et derım.

evlilik sevdiğim kişiyle mi acaba yeni ayrıldık ama ...

Canım işinde ya da hayatında büyük bir başarı elde edeceksin bu uzun vadede gerçekleşebilir ama zafere ulaşacaksın.
Eline hatrı sayılır bir nakit para geçecek. Bu 3 farklı yerden ya da 3 parça halinde gelebilir.
İyi bir haberin var bu arada.
Aslında kötüye yorulabilecek çok şey var ama içimden iyi şeyler geçiyor hep.
Tövbe edeceğim fal bakmaya ama engel olamıyorum kendime.
Başıma iş açacağım bir gün. Neyse falına dönelim;
İlk söylediğim şeyler gün geçtikçe yaklaşıyor sana yolun açık yani.
Hep içine atıp biriktirdiğin ve iyi görünmeye çalıştığın ne varsa küçük bir kapı aç çıkıp gitsinler hayatından çok iz bırakmadan.
Bir haberin ve teklifin var tabağında.
Bir kişi var bu başarının üzerine ağırlığını koymuş bir yük gibi engel gibi.
Ondan kurtulman gerek. Güçlü birine benziyor.
Bir de yolunuzun sonunda kısa küt ve sarı saçları olan bir kadın var.
Burnu iri alt dudağı ince ve üst dudağı kalın bir kadın.
Bilgisayarı çevire çevire baktım valla :)

merhaba rica etsem benim falıma da bakarmısın istersen bende sana tarot bakarım

çok teşekkür ederim çokk birde yeni yükleyeceğim resimler olacak onada baksanız söz daha birşey istemem sizden istediğiniz zamanda tarot bakarım

en son içtiğim kahve ve bunlardan sonra kahve içmeyede baya bir ara veriyorum sanırım..

Son düzenleme:
en son içtiğim kahve ve bunlardan sonra kahve içmeyede baya bir ara veriyorum sanırım..

Son düzenleme:

canım çok rica ediyorum bu son içtiklerimede bak sana benden ne zaman istersen tarot

sıkıntılarını atmak için o yolu açmışsın ve yoğun duygu geçişlerin var belki biraz zorlu bir dönem olacak ama rahatlayacaksın sonunda.
ben alyans görüyorum evli misiniz bilmiyorum ama bir çift alyans var.
bir büyüğünüzden alacağınız bir nasihat var aranızda bir tartışma çıkacak ama onu dinlemenizi tavsiye ederim.
bir çok kısmet görüyorum bunlar para , iş , ilişki olabilir.
güzel bir haber ve hayatınızda yeni başlayacak bir şey gördüm. bir sorumluluk, ilişki ya da çocuk olabilir
beklediğiniz haberler var bunlar sana doğru geliyor ama sen hazır değilsin kendini hazırla.
bu habere hazır olmadığın için bir kısmet kaçıyor sanki.
herkesten hatta kendinizden bile gizlediğiniz bir şey istiyorsunuz ama siz bunun peşine düşmedikçe çok zayıf bir ihtimal gibi görünüyor.
çok canım çekti ben de bi kahve içeyim :))

çok teşekkür ederimm

Cok güzel bir fal.
1. Uzun boylu bir erkek yola gidiyor, yanliz, sensiz yani.
2. Orta boylusun degil mi? Önünde cok güzel bir At var, elinle deyiyorsun hatta senin önünde oturuyor, sana bakiyor.
3. Üc ayri haberin var yada söyle söyliyeyim ayni odaktan ama üc parca, cok uzakda degil cok yakinda. Ama hepsi birbirleriyle alakali yani ücgen gibi. Ve ayni belli araliklarla olacak.
4. Isim ve/veya Soyisiminin icerisinde U, V veya Y harfi olan bir insan senin omuzlarina cok yük var görünüyor.

Dert edilecek hic bir sey yok, ufak tefek laflar ama önemli olan, önem verdigin seyle mi alakali bilmiyorum ama kismetin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…