Elektrikli Mutfak Aletleri kahve makinasınıda süt kaynatılırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi abukk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

abukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
286
0
46
Ankara
selam,benim ikiz bebeklerim var.tatile gittiğimde geceleri bebeklerime süt ısıtmak için bir sürü şey götürmek zorunda kalıyorum .bu yüzden elektrikli kahve cezvelerinden almayı düşünüyorum ama merak ettiğim şey bu makinalarda süt ısıtılırmı yada sütlü kahve yapabilirmiyim?

ısıtılmaz maalesef
ama biberon ısıtıcısı alabilirsin cok yer kaplamıyor hem

Son düzenleme:
bana ısıtılabilirmiş gibi geldi ama bilemiyorum tabii
başlığı okuyunca aklıma yahşi cazibedeki simge geldi hani kettleda herşeyi yapıyor da her eve lazım diyor ya

ben ısıtılmaz diye biliyorum hatta şu dandik olanların üstünde kesinliklee süt ısıtmayınız yazıyor yanii tabii bii kullanma klavuzunu okumakta fayda var:)

ben de ısıtılmaz diye biliyorum. hele o dandik olanlarda su dışında pek bir şey kaynatılmıyor tecrübeyle sabittir

ben de ısıtılmaz diye biliyorum. hele o dandik olanlarda su dışında pek bir şey kaynatılmıyor tecrübeyle sabittir

sendemii tecrübee ettin ayy bigün noldu doğalgazmıı bağlanmamıştı neyse şunda ısıtıveriiim dedimde daha çalışmasıylaa beraber ortalıkta bikokuu bidaha töbee ettim hatta kahve bile yapmıyorum çook köpüklüü oluyoo diyee hep onda yapıodum şimdik acayip güzel yapıyorum isteme günü kahvelerim güzel olsun diyee nasıl hırslandıysam

üniversitede kullandım ben de. hatta çay bile demlemiştik şimdi hatırladım. poşet çay da değil hem de baya bir şey yapılıyormuş aslında onunla yaa

Arkadasım bende caycı var onunda kahe makınası ben denedım hem dıbı yanıyor hala gecıremedım hem kaynamıyor su caydan daha cabuk kaynıyor sut kaynamadan ısınmadan makıne atıyor acılmıyo tekrar tavsıye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…