• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve - misafir

teyzeler iyi güzel de, o teyzelerin yaşı daha büyük. neyse tencerede kahve yapacağım. kahve dediler kahve alırlar.
bir de minik kurabiye.

Kahve makinanın ne olduğuna bağlı?
Arçelik makina ise, mecburen 2 adet kahve yapabilirsin (tekli ise).

Fakat bildiğimiz elektrikli cezvelerde 4 adetin üstünde yapmamanı tavsiye ederim.
Köpük açısından.

Çok hamaratsınız yahu ben olsam acımam yapardım 4 tane 5 tane :)

Kahveye geleceğiz lafın gelişidir çay yanına makarna salatası, börek ve ıslak kek yaptınız mı kurtarır sizi:KK52:

Pfffff canımı çektirdiniz yaf. Gün yapan olursa beni de çağırsın köşede takılırım :)

Küçük tencerede yap bişey olmaz, hem sogumaz aynı anda servis edersin , ayrıca arkadaşın dediği gibi sade kahve olmaz yanına küçük ikramliklarda hazirla

Hafif derin bir kaba kaynak su koy, hazırladığın fincanları bu suda beklet diğerler olana kadar sıcak kalırlar, tepsiye alırken biraz dikkat etmen lazım, alttan su damlamasın peçeteyle sil.

Gerçi bana kalsa onlar çaya geliyorlar, ikram bekliyorlar. ama yok ben kahve yapıcam ve sıcak kahveyi tek seferde dağıtıcam dersen bu yöntemi uygula

Aynı sinir harbinden ben de geçtim .İlk şoku atlattıktan sonrası kolay geliyor. Ben kucağına almak isteyene açıkça ellerinizi yıkayacaksanız lavabo şurada demiştim. İster terbiyesizlik desinler ister görmemişlik.kolay gelsin kızlar size:))
Misafirden sogudum cocugum olduktan sonra. Oglum Kucagimdayken gulumseyerek yaklasanlara sirtimi donuyorum :KK12: direk saviyorum basimdan. Ne derlerse desinler..
Misafiride esim varken cagiriyorum valla cocugumu birakamam tanidimadigim teyzelere falan :bicak:

Back
X