Kahve pir kalbime gir, kalbimden çık fincana gir.

Şuanda da kafanda olmasını istediğin bir şey var temiz bir dilleğin. Bu istediğin şey olacak çok fazla kafana takmamalısın isteğin herşeyi elde edebilecek biri gibisin ve gelecek aylar senin için çok ferah ve yenilikler dolu gibi gözüküyor. gerek is gerekse özel konularınızla ilgili iki tane yolunuz görünüyor ve bu yollar sizin için önem taşıyan konuları başarmanız için fırsat olacak. yapmayı düşündüğünüz işler için hayata geçirmeyi isteyipte yapamadığınız düşünceleriniz için tam sırası. şimdi harekete geçme zamanı herşey çok yolunda gidecek. çok istediğin bir muradın gerçekleşecek senin çook yaklaşmış bu.birde sevdiğin birinden bir öneri alacak buna da çok sevineceksin hayatınla ve belki de düzeninle ilgili bir değişim olabilir.falınıza baktığımda bir bayanla baş başa olduğunuzu görüyorum ve o bayanla aranızda bazı konuları gerek tartışarak gerekse sarılarak çözeceksiniz ve ondan sonra her ikinizde tertemiz bir sayfa açacak ve büyük bir aydınlığa çıkacaksınız... kafanız çok karışık olduğu için, uzun zamandır işlerinizi ve sizi seven insanları ihmal ediyorsunuz. dikkatinizi toparlayıp hayatınıza devam edemiyorsunuz. lakin artık toparlanmanız gerekiyor. Uzun zamandır beklediğiniz bir mala kavuşarak, dostlarınızı ziyaret edeceksiniz. Aile içindeki sorunlarınız sonunda çözülecek. yakın bir zamanda iyi dost olacağınız yeni kişilerle tanışacaksınız. Büyük bir S harfi var fincanında. Seni mutlu edecek bir olay yaşayabilirsin. içinizi ferah tutmalısınız nihayetinde bütün sıkıntılarınız, üzüntüleriniz son bulacak Öncelikle cok büyük ve uzun bir sıkıntının sonunda guzel bir aydınlığa çıkışta olduğunuz görünüyor. Hayata olumsuz bakıyor olabilirsin ama bunu aşacağını bilmelisin. yaşadığınız kötü olan herşeyi geride bırakma zamanınız gelmis.Huzurlu ve güzel günleriniz başlamıs.karamsarlıgı bırakmalısınız. Kafanda cekip gideyim biraz yanlız kalayım gibi bir düsüncemi var tatlım,sanki tatil ister gibisin ama bir yanında yok olmaz der gibi sanki. dışardan alacağınız bir habere gözyaşı görülüyor inşallah sevinç içindir belirsiz çıkmış. Siz ya da aileden biri için büyük bir başarı ve büyük bir sevinç yaşanacak. Falınızda ki yıldız yükselmek itibar sahibi olmak anlamına gelir. İsminin başında ya da içinde c harfi ya da g harfi olan biri elinde bir paketle geliyor. bu kadar cnm

canım bana da bakabilir misin acaba. anlatış tarzın çok hoşuma gitti. bişey çekti beni yanii. benim öle meziyetlerim yoktur ama bende sana istediğin kadar melek kartı çekebilirim..

canım bana da bakabilir misin acaba. anlatış tarzın çok hoşuma gitti. bişey çekti beni yanii. benim öle meziyetlerim yoktur ama bende sana istediğin kadar melek kartı çekebilirim..

olur cnm ben bir kendim için istiyorum melek kartı bir ayrıldığım insan için ne vermem gerekiyor

olur cnm ben bir kendim için istiyorum melek kartı bir ayrıldığım insan için ne vermem gerekiyor

cnm senin için 5 tane kart çktim.

YÜREĞİNDEKİNİ SÖYLE - Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde karşındakının yuregınde sevginin pembe gulleri açar.
SEVGİ YOLLA - Senin sevgin karanlıgı aydınlatacak kalplere sevgi tohumları ekecek ve sonra sevginin pembe gulleri senin için acacak.
KABUGUNU KIR- Oldugun kişi ol hem kendine hem dunyaya karşı. artık kndin olma vaktı geldsi
MEDİTASYON YAP - kaynaga bağlandığında içindeki guc artacak
AFFET- yuregındekı agırlıgı bırak ve affetmenin hafifliğini huzurunu yasa..

bunun yorumları ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…