Kahve saklayan arkadaş

Yo kendisi çagırıyo gitmeyince zaten küsüyor

Arkadaşınız normal değil, gelen arkadaşı da misafir değil mi? Ayıp etmiş. Bana yapılsa bir daha gitmezdim

Nescafe almış onu saklıyor Türk kahvesi yada sahlep iç dedi bende inat ettim içmedim

Alyscim az kalsa bile insan evine gelen birine böyle bir hareket yapar mı ? Kahve bu çok da önemli bir şey değil yani.

Yok benim aklimda su senaryo canlandi.
Cevremde kahve disinda bir sey icmeyen bir iki tanidigim var. Ben cay da kahve de severek icerim. Atiyorum ortak bir tanidigimiz kahvem az kaldi deyip bana cay ona kahve yapsa anlayisla karsilardim diye dusundum.
Yoksa hic hos bir durum degil tabi ki.

Çok yüz verdim sanırım tepeme çıktu

Şimdi şöyle bir şey olabilir evde kahve azdır ve sizin samimiyetinize dayanarak öyle söylemiştir. Bana bir arkadaşım böyle söylese alınmazdım mesela. Sahlep içerdim ben de. Ne kadar samimisiniz o önemli.

Nescafe almış onu saklıyor Türk kahvesi yada sahlep iç dedi bende inat ettim içmedim
mesela 3 tane kucuk paket nescafe var ama evde 5 kısı var dıyelım cıkıp alamayacak durumdayız ve kesın nescafe ıcılecek dıyelım
bız normal ınsanlar onu 4 kısıye bole bole pay eder bana dokunuyor ya da canım ıstemıyor der ıcmez mısafırlere kesın tamamlar yaparız o kahveyı
ama kendısı nasıl bır dunyada yasıyor nasıl yokluk ve gormemıslık ıcındeyse bu davranısta bulunmus
arkadasınız sızı hıc sevmıyor ve deger vermıyor bence gorusmeyın ben olsam gorusmem boylesıyle

Yok artık maddi durumu çok mu zayıf

Aşırı samimiyiz ama beni hep eleştirir benden büyük 55 yaşında ama yaşıtım gibi çogu zaman

Bence çok ayıp yaptığı hareket. Bir fincan Türk kahvesinde en fazla kaç gram kahve olabilir ki?
Bence siz arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirin.

Belki de hata bende hiç birşey yiyip içemem lazım başkasının evinde bilmiyorum

Siz kaç yaşındasınız? Neden o kadar büyük biriyle arkadaşlık yapıyorsunuz? Ne paylaşıyorsunuz ki? Yani hayat tecrübeniz aynı değil bi kere. Hay Allah üzüldüm
35 yaşındayım normal havadan sudan konşuyoz

Ohaa!
Azsa kahve, o an evdekilere yetmeyecek ve mahçup olmak istememişse bile böyle denmez.
Konu komşudan, bakkaldan istenir hemen.
Ayrıca evindeki misafire istediğini vermemek nasıl bir terbiyesizlik!!!

Arkadaşınızın yerinde ben olsam gerçekten sana değer veriyorsam kahve ne ki istersen kavanozla yap derim ama az kaldıysa ve o an alamayacaksam bunu seni kırmadan uygun bir dille sana izah ederim ama kahveyi misafirlere ayırdım içme demezdim asla çünkü arkadaş misafirden daha önemlidir benim için

Ohaa!
Azsa kahve, o an evdekilere yetmeyecek ve mahçup olmak istememişse bile böyle denmez.
Konu komşudan, bakkaldan istenir hemen.
Ayrıca evindeki misafire istediğini vermemek nasıl bir terbiyesizlik!!!
Kahve çok bitmesin diye saklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…