Merhabalar bugün arkadaşıma gittim oturuyoruz bize sahlep yap dedi dünürü oradaydı ben de yaparken kahve içmek istedim ama vermiycegini kahveyi misafir ler için sakladığını söyledi bende surat astım çok mu alınganım
Nescafe almış onu saklıyor Türk kahvesi yada sahlep iç dedi bende inat ettim içmedimOnlara sahlep servis etmissin,kendine de yapmadin mi?
Yani herkes salep icerken sizin bir de ayrica cezvede kahve yapmanizi istememis olabilir o an.
Yine de densiz bir hareket
Bir kahvenin kirk yil hatiri var demisler demek ki bu kizin sizle devam etmeye gönlü yok.
Ben olsam uzunca bir sure evine gitmezdim.
Alyscim az kalsa bile insan evine gelen birine böyle bir hareket yapar mı ? Kahve bu çok da önemli bir şey değil yani.
Çok yüz verdim sanırım tepeme çıktukahve kac tl kı mısafıre saklıyor evladıyelık muamelesı yapıyor ama sıze pısırmeye deger gormuyor kendısıne sankı maden teknık aramaya cıkıp degerlı tas bulup onu kaynatıp ıcelım demıssınız gıbı davranmıs delı mı ne
boyle yemelı ıcmelı seylerde sakınan ınsanlardan da hıc haz etmem
mesela 3 tane kucuk paket nescafe var ama evde 5 kısı var dıyelım cıkıp alamayacak durumdayız ve kesın nescafe ıcılecek dıyelımNescafe almış onu saklıyor Türk kahvesi yada sahlep iç dedi bende inat ettim içmedim
Yok artıkMerhabalar bugün arkadaşıma gittim oturuyoruz bize sahlep yap dedi dünürü oradaydı ben de yaparken kahve içmek istedim ama vermiycegini kahveyi misafir ler için sakladığını söyledi bende surat astım çok mu alınganım
Evet olay bu. Bu tarz insanların hayatında olması zarar verir sana. Uzun vadede iyice değersiz hissettirir. Bununla takılacağına evde kitap oku daha iyi.Çok yüz verdim sanırım tepeme çıktu
Aşırı samimiyiz ama beni hep eleştirir benden büyük 55 yaşında ama yaşıtım gibi çogu zamanŞimdi şöyle bir şey olabilir evde kahve azdır ve sizin samimiyetinize dayanarak öyle söylemiştir. Bana bir arkadaşım böyle söylese alınmazdım mesela. Sahlep içerdim ben de. Ne kadar samimisiniz o önemli.
Siz kaç yaşındasınız? Neden o kadar büyük biriyle arkadaşlık yapıyorsunuz? Ne paylaşıyorsunuz ki? Yani hayat tecrübeniz aynı değil bi kere. Hay Allah üzüldümAşırı samimiyiz ama beni hep eleştirir benden büyük 55 yaşında ama yaşıtım gibi çogu zaman
Belki de hata bende hiç birşey yiyip içemem lazım başkasının evinde bilmiyorummesela 3 tane kucuk paket nescafe var ama evde 5 kısı var dıyelım cıkıp alamayacak durumdayız ve kesın nescafe ıcılecek dıyelım
bız normal ınsanlar onu 4 kısıye bole bole pay eder bana dokunuyor ya da canım ıstemıyor der ıcmez mısafırlere kesın tamamlar yaparız o kahveyı
ama kendısı nasıl bır dunyada yasıyor nasıl yokluk ve gormemıslık ıcındeyse bu davranısta bulunmus
arkadasınız sızı hıc sevmıyor ve deger vermıyor bence gorusmeyın ben olsam gorusmem boylesıyle
35 yaşındayım normal havadan sudan konşuyozSiz kaç yaşındasınız? Neden o kadar büyük biriyle arkadaşlık yapıyorsunuz? Ne paylaşıyorsunuz ki? Yani hayat tecrübeniz aynı değil bi kere. Hay Allah üzüldüm
Ha ha aynen iyi olur duKaç para ulan bi kahve, bi kahve kaç para diyerek ortalığı dagita dagita evden ciksaydiniz olurdu bence ( :
Kahve çok bitmesin diye saklıyorOhaa!
Azsa kahve, o an evdekilere yetmeyecek ve mahçup olmak istememişse bile böyle denmez.
Konu komşudan, bakkaldan istenir hemen.
Ayrıca evindeki misafire istediğini vermemek nasıl bir terbiyesizlik!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?