- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
Bilmiyorum aslında tam misafir gibi değil evde eksik bişey olunca bana aldırıyor belkide bundan alındımOlayi doğru düzgün anlatsaniza.
boyle olunca ben size de hak vermedim. En az onun yaptığı kadar gereksiz birsey olmus.
Hic misafir gidilen evde birsey istenir mi? Ben oz ablamın evinde masanin ustunde sepete konmus mandalinayi bile izin ile yiyorum,belki çocuk icin ayirmistir vs vs.
Birseyi dolapta gormeniz o seyi yiyeceginiz anlamina gelmiyor ki. Kadin size ikramda da bulunuyor. Kahve ic diyor sahlep ic diyor. Yok diyorsun inatla neskafe içeceğim.
Sence de çok sacma degil mi?
Valla bende anlamadım kim haklıOnun yaptığı ayıp olmuş ama sizin yaptığınız da çok normal gelmedi bana açıkçası. Herkes sahlep içiyo sizde içseniz nolcak. Ne ikram edilşyosa o içilir gidilen yerde. Hadi onu içmiyosunuz türk lahvesi iç demiş kadın hala neden Nescafe diye tıtturdunuz anlamadım. Komşunuz onu içme dediyse vardır bi düşündüğü der geçerdim ben olsam. Ama tabi bu benim fikrim. Birde devamlı diyosunuz evinde kahve var biliyorum diye.
Somarttım sonra gitcem dedim otur diye ısrar etti kalktım yine deSız naptıniz peki öyle dedikten sonra?
E tabi servisten sonra fincanlar toplanacak, gönderir mi?Somarttım sonra gitcem dedim otur diye ısrar etti kalktım yine de
Merhabalar bugün arkadaşıma gittim oturuyoruz bize sahlep yap dedi dünürü oradaydı ben de yaparken kahve içmek istedim ama vermiycegini kahveyi misafir ler için sakladığını söyledi bende surat astım çok mu alınganım
Bence yoktur yok demeye cekinmis olabilir. Türk kahvesi ve sahlep veren kıytırık toz kahveyi saklamaz heralde??Nescafe almış onu saklıyor Türk kahvesi yada sahlep iç dedi bende inat ettim içmedim
Nescafe almış onu saklıyor Türk kahvesi yada sahlep iç dedi bende inat ettim içmedim
Alıngan tarafınıza gelmiş sizi misafir den değil ev ahalisinden görmüş keşke böyle samimi arkadaşlarım olsa...bide şu var benim yakın arkadaşım her geldiğinde kış haftada 2 gün bende muhakkak kahve içer kapatır inatla falıma bak diye ısrar eder bakmıycam derim yeminler verir yahuuu sevmiyorum falı ve fala bakmayı inanmıyorum da geyiğine diyor geyik yapacak modumda yok artı ben bakarım kendi bakar sonra resmini çeker 2 yada 3 fal sitesine atar dakikalarca cvp bekler okurda okur offf yazarken bunaldım inan bende o gelirken saklıyorum saklıyordum da şimdi ayıldı yine vazgeçmedi bu seferde gelirken kahveyle geliyor.Merhabalar bugün arkadaşıma gittim oturuyoruz bize sahlep yap dedi dünürü oradaydı ben de yaparken kahve içmek istedim ama vermiycegini kahveyi misafir ler için sakladığını söyledi bende surat astım çok mu alınganım
niy3 surat yapıyorsunuz ki belki de kahve biterse o an alamazdı parası yoktu belki ne bilim boyk3 şeyler olabilerMerhabalar bugün arkadaşıma gittim oturuyoruz bize sahlep yap dedi dünürü oradaydı ben de yaparken kahve içmek istedim ama vermiycegini kahveyi misafir ler için sakladığını söyledi bende surat astım çok mu alınganım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?