Kahve saklayan arkadaş

Ben sakayla karisik konusurdum sanirim.derdi neymis anlamaya calisirdim.bi kahve icin arkadas silinmez.bi yanlis anlasilma.olmua belli ki bi sor

Bilmiyorum aslında tam misafir gibi değil evde eksik bişey olunca bana aldırıyor belkide bundan alındım

Valla bende anlamadım kim haklı

Ay kız boşver o granül kahveler zehir zaten, kendi içsin de zehirlensin, cimri karı.
Tekli paketi 1 tl bile değil, anla yani o kadar bile kıymetin yok.

Nekadar saçma tuhaf insanlar var kk sayesinde görmüş oldum ben granül kahveyi sevmem midemi bulandırır gelen giden için var evde
Böyle insanları hayatınızdan çıkarın böyle ufak tefek hesapları olan insanlardan hep kötülük gelir

insan arkadasina nasil boyle birsey diyebilir.. cok ayip etmis.. benimde gecen gun arkadaslarim geldi evdede kahve yokmus yerin dibine girdim vallah .. evine gitmeyin bence

Onu geçtim ben, niye sana kalk salep yap bize diyor? Bu ne bolluk böyle emirler falan ?

Keşke sizde içilenden icseydiniz.

Evde misafir var ve muhtemelen daha sonra kahve yapacak. Az kahve kaldığı için ve sizide yakıni olarak gördüğü icin oyle soylemis olabilir. Ev sahibi olarak misafirleri birakip kahve almaya gidemez. Ama tabi söyleyiş tarzi yanlış.

Konunuz bana hiç inandırıcı gelmedi kusura bakmayında yapamam kahve diyen birine rastlamadım bir de bir anda bi yorumda dünde bana kahve tatlı aldırdı diyorsunuz nasıl aldırdı?hergün mü onlardasınız?hadi aldırdı yapar yani. Bir de ben kıyafet aldım onu kıskandı sanırım yapmadı diyorsunuz..şaka mısınız?

Nescafe almış onu saklıyor Türk kahvesi yada sahlep iç dedi bende inat ettim içmedim

Valla çekilmez dertsiniz bence yaa kadın sahlep yapıyor istemiyorsunuz, türk kahvesi yapayım diyor yok diyorsunuz ve İnadına!!! Nescafe istedim diyorsunuz niye inadına ya? Belki o az belki o yüzden yapamadı asıl ben sizin gibi kötü niyetli arkadaşım olsun istemezdim!! Kıyafet almış da kıskanmışş ondan yapmamış!!

Alıngan tarafınıza gelmiş sizi misafir den değil ev ahalisinden görmüş keşke böyle samimi arkadaşlarım olsa...bide şu var benim yakın arkadaşım her geldiğinde kış haftada 2 gün bende muhakkak kahve içer kapatır inatla falıma bak diye ısrar eder bakmıycam derim yeminler verir yahuuu sevmiyorum falı ve fala bakmayı inanmıyorum da geyiğine diyor geyik yapacak modumda yok artı ben bakarım kendi bakar sonra resmini çeker 2 yada 3 fal sitesine atar dakikalarca cvp bekler okurda okur offf yazarken bunaldım inan bende o gelirken saklıyorum saklıyordum da şimdi ayıldı yine vazgeçmedi bu seferde gelirken kahveyle geliyor.

canım arkadaşının yaptığı çok ayıp geldi bana da açıkçası. insan asıl en sevdiğine ikramda bulunmaz mı zaten acaba ben de mi sorun? yerinde olsam mesafe koyardım gerçekten dışarıdan bakınca arkadaş gibi görünmüyor hiç

niy3 surat yapıyorsunuz ki belki de kahve biterse o an alamazdı parası yoktu belki ne bilim boyk3 şeyler olabiler

Valla konu sahibinin konusunu hiç kaale almayın bence kendisi diğer konularında sürekli arkadaşlarından şikayet etmiş sürekli ama yanii bence kendisinde sorun var

Özel bir yerden gelmiş bir ürün olur. Tekrar bulmak zordur. O arkadaşa ikram etmişimdir. Başkaları da içecek derim belki oda belki. Bildiğimiz kahve ise niye saklıyor ki. Bitince yenisi alınır. Maddi durumu mu kötü? Birşeyler eksik gibi.

Değişik
Ne desem bilemedim.
Sizi samimi gördüğünden öyle Demiş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…