Kahve , tarot , katina , su falı ...

kimler hangi falı bakıyor

• Ankete Katılan
    22

yemn ederm sana özel msj attım baby aama burdan yazmana da ayrıca kırıldımmmmm keşkee kendş aramızda halledebilseydik

üzüldm su tavrına ben bu sekilde b msjı hak etmedim nese

sana nie bu kadar dert oldu anlamadım baktırmazsın olur biter takip ettiğine göre beniiii iyi fal bakıorum demek rica ediorummm benimle uğrasmaaa işine gelmiosa yazma olur biter bak halaaa saygılı davranıyorum sanaaa

yemn ederm sana özel msj attım baby aama burdan yazmana da ayrıca kırıldımmmmm keşkee kendş aramızda halledebilseydik

üzüldm su tavrına ben bu sekilde b msjı hak etmedim nese

bebeğim gelmedi ki mesaj falan bana.
bende diğer duruma üzüldüm sinirlendim.
bende tam tersini kendim için düşündüm ki bu kız neden böyle yapıyo diye kaç gündür o yüzden de burdan yazdım.
mesaj atsan böyle yazar mıyım hiç cevap gelmemesinden ötürü yazdım bende.
belki doluydu mesaj kutum sen yolladın sandın bilmiyorum ki.
o zaman özür diliyorum mesaj attığını bilmiyodum gelmedi gerçekten ama bende üzüldüm

ay su yazılanlara cnm çok sıkıldı cnm sırf sana söz verdim die yazdım sağol gerek yok tatlım yemn ettircekler bundan sora kimseye bakmıcammm ama memnun kaldıysan ne mutlu bana kandırmadım seni cnm merak etme öyle diyorlar yaaa

sana nie bu kadar dert oldu anlamadım baktırmazsın olur biter takip ettiğine göre beniiii iyi fal bakıorum demek rica ediorummm benimle uğrasmaaa işine gelmiosa yazma olur biter bak halaaa saygılı davranıyorum sanaaa

ilk yaptığın saygısızlıktan neden bahsetmiyosun ?evet takip ediyorum cunku ınsanları kandırıyosun ve uzuluyorum boş konuşma bana ılk yaptıgın saygısızlıgı anlat burdakı ınsanlara tabı yerseeee

sana msjı gec attım çünkü alıntılarda gelio ya ya özel msj gibi arada kaynamış msjları ve alıntıları silerken gördüm cnm nese önemli değil dediğim gibi bunu özelden de cözebilirdk

pek sırası değil sanırım ama, rica etsem kahve falı göndersem bana da bakar mısınız?? çok ihtiyacım var

peki ne gibi bir çıkarım olabilir bnm bundaaa ki iskambil falında karsılıklı bakmıordummm o kandırdıgın dediğin insanlar var ya bana özel msj atarak fal bakmamı rica ediolar cnm yani biz bu halimizden memnunuz ister kopyala yapıştır yaparız istersek içimizden geldiği gibi bakarız biz bu şekilde hayatımızdan memnunuz kendini kandırılmıs hisseden baktırmaz olur biter ben kimseyi illada fal bakayım diye yalvarmıyorum bundan yazdıgın msjları da kale almıcam cnm sağlıcakla kalll

pek sırası değil sanırım ama, rica etsem kahve falı göndersem bana da bakar mısınız?? çok ihtiyacım var

cnm ekle bakarımmm ama işteyimmm ara ara müserim gelebiliooo fırsat buldugum ilk an bakarım

işte bende onu soyluyorum özelden bana katına bak dıye yalvaran sendın sen devam et milleti kandırmaya yalanlarına kılıf uydurmaya

işte bende onu soyluyorum özelden bana katına bak dıye yalvaran sendın sen devam et milleti kandırmaya yalanlarına kılıf uydurmaya

yalvardım mı komiksin bakma cnm bana bişi bakmaaa

tmm tolin lütfen gerek yok böyle bir şey için insanların birbirini kırmasınaaa seni kırmamk için kelimeleri seçmeye calışıorum cnm lütfen ugrasma bnmle dedim ya istemeyen baktırmaz istemeyenm de bakmaz bu kadar basit

hala kendını haklı falan göstermeye calışıyosunya yazık cok yazık kocaman insansın ve senın için üzüldüm yanı

hala kendını haklı falan göstermeye calışıyosunya yazık cok yazık kocaman insansın ve senın için üzüldüm yanı

bnm için üzlme tolin hadi bak işine tolin yaaaa yeter

hişşşşşş ne oluyo burda bakimmmm

Zuzum bosver arkadas bi de terbiyesiz ilan etti beni soyleyecek soz bulamiyorum daha ama allahtan taniyan taniyor beni ozel msjla uzme kendini diye msj atiyorlar inlar iyiki varlar

arkadaşlar gerek yok tartışmaya isteyen baktırır istemeyen baktırmaz sonuçta bu ciddi bi durum değil ne demişler fala bakma falsızda kalma:) fal sonuçta gerek yok birbirinizi kırmaya ...tolin arkadaşım sende baktırmazsın gerekyok böyle şeylere herkes kocaman insan neyin ne olduğunu bilir.
julli sende bakarsın veya bakmazsın tartışmayın yaaa seni bilen bilir tolinide bilen bilir....tartışmayı sonlandırın artık millet burda kafa dagıtıyo sonuç olarak...

Cnm bnm kimse ile bir sorunum yok aynisini soyledim bendebaktirma diye her neyse bosver sen ne yapiosun gorusmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…