tolinle ilgili değil canım.
özel mesaj atmadın ki ben attım sana tolinle konuşmadım bile ben sadece bakıyorum bakıyorum cevap yazmıyosun bana ama insanlara yazıyosun buna üzülüyorum bi konuşmamız vs var sonuçta tanıyorum seni sende beni ve sinirlendim buna dedim ki demek ki hiç hiç sallamıyo.
müsait değilim demeni de bekledim bunları yazmadan önce.Demedin ama millete cevap atmaya devam ettin.Buna bozuldum canım.
bana yaptığın saygısızlığı intenetten kopyala yapıştır yaptığın falı unutmadım bence sende unutmadın ama hala buralarda mılleti kandırıp fal bakıyorum ayağına fal baktırtıyosun kendıne bakma benım falıma falan asıl beni bilen bilir ben kımseyı gazlamam bırıyle polemıge gırceksem kendım gırerım oyle arkadaslarımı falan toplamam bılmem anlayabıldınmı senın nıyetın olmayabılır ama benım senın mılletı kandırdıgını herkese anlatmaya nıyetım var ve boylede devam edıcek
yemn ederm sana özel msj attım baby aama burdan yazmana da ayrıca kırıldımmmmm keşkee kendş aramızda halledebilseydik
üzüldm su tavrına ben bu sekilde bmsjı hak etmedim nese
Çoooook teşekkür ederimmm söylediklerin doğru takmamayı bi öğrenebilsemm :)) Bu nazar olayını son günlerde herkes söylüyor kurşun dökünmeye birini bulsam döktürücem bakalımSende koy tatlım akşama bakarım dışarı çıkıcam birazdan ondan :)
sana nie bu kadar dert oldu anlamadım baktırmazsın olur biter takip ettiğine göre beniiii iyi fal bakıorum demekrica ediorummm benimle uğrasmaaa işine gelmiosa yazma olur biter bak halaaa saygılı davranıyorum sanaaa
bebeğim gelmedi ki mesaj falan bana.
bende diğer duruma üzüldüm sinirlendim.
bende tam tersini kendim için düşündüm ki bu kız neden böyle yapıyo diye kaç gündür o yüzden de burdan yazdım.
mesaj atsan böyle yazar mıyım hiç cevap gelmemesinden ötürü yazdım bende.
belki doluydu mesaj kutum sen yolladın sandın bilmiyorum ki.
o zaman özür diliyorum mesaj attığını bilmiyodum gelmedi gerçekten ama bende üzüldüm
ilk yaptığın saygısızlıktan neden bahsetmiyosun ?evet takip ediyorum cunku ınsanları kandırıyosun ve uzuluyorum boş konuşma bana ılk yaptıgın saygısızlıgı anlat burdakı ınsanlara tabı yerseeee
pek sırası değil sanırım ama, rica etsem kahve falı göndersem bana da bakar mısınız?? çok ihtiyacım var
peki ne gibi bir çıkarım olabilir bnm bundaaa ki iskambil falında karsılıklı bakmıordummmo kandırdıgın dediğin insanlar var ya bana özel msj atarak fal bakmamı rica ediolar cnm yani biz bu halimizden memnunuz ister kopyala yapıştır yaparız istersek içimizden geldiği gibi bakarız biz bu şekilde hayatımızdan memnunuz kendini kandırılmıs hisseden baktırmaz olur biter ben kimseyi illada fal bakayım diye yalvarmıyorum bundan yazdıgın msjları da kale almıcam cnm sağlıcakla kalll
işte bende onu soyluyorum özelden bana katına bak dıye yalvaran sendın sen devam et milleti kandırmaya yalanlarına kılıf uydurmaya
cnm ekle bakarımmm ama işteyimmm ara ara müserim gelebiliooo fırsat buldugum ilk an bakarım
tamam gönderiyorum çok teşekkür ederim.
yalvardım mı komiksin bakma cnm bana bişi bakmaaa
tmm tolin lütfen gerek yok böyle bir şey için insanların birbirini kırmasınaaa seni kırmamk için kelimeleri seçmeye calışıorum cnm lütfen ugrasma bnmle dedim ya istemeyen baktırmaz istemeyenm de bakmaz bu kadar basit
hala kendını haklı falan göstermeye calışıyosunya yazık cok yazık kocaman insansın ve senın için üzüldüm yanı
bnm için üzlme tolin hadi bak işine tolin yaaaa yeter
hişşşşşş ne oluyo burda bakimmmm
arkadaşlar gerek yok tartışmaya isteyen baktırır istemeyen baktırmaz sonuçta bu ciddi bi durum değil ne demişler fala bakma falsızda kalma:) fal sonuçta gerek yok birbirinizi kırmaya ...tolin arkadaşım sende baktırmazsın gerekyok böyle şeylere herkes kocaman insan neyin ne olduğunu bilir.
julli sende bakarsın veya bakmazsın tartışmayın yaaa seni bilen bilir tolinide bilen bilir....tartışmayı sonlandırın artık millet burda kafa dagıtıyo sonuç olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?