Kahve , tarot , katina , su falı ...

kimler hangi falı bakıyor

• Ankete Katılan
    22

bebişiim çook sıkıntılı çıkmışsın böyle için patladı patlicak sanki o kadar bunaltmışsın ki kendini
çok dedikodu var etrafında bunlar geriyo seni hep sen duyuyosun yada senin hakkında oluyo
galiba sen biraz kıskanılan böyle özenilen birisin ondan bu durumlar.
sana uçarak gelen bir erkek var saçları 3 numara gibi.
t.h.e harfleri çıkmış.bu kişi oturmuş düşünüyo senin hakkında ama.sevglin vs var mı bilmiyorum o tarz bir erkek ama belkide hoşlanıyo söyleyemiyo uzaktan bakıp düşünüyo çünkü.
nazarın var.
şekerim hamile biri mi var sizde?
bir erkekle yakınlaşman var valla çokta mutlusun ayaklarını yerden kesiyo bu adam kimse:))3lü bir vakitte bu mutluluğunda
ailede c harfli biri seni bu sıralar gericek yani her tarafında o var bu aralar onun dertleri yada senle takılması falan.

shanna cnm suan hiç bir fotoyu göremiorum kk da yaaaaa :26::26:

Kuzucuğum Söylediklerin doğru :)) T.H.E harflerini bana bi arkadaşım daha söyledi kim bilmiyorum :26: sevgilimde t ve h harfi var ama :26: çok teşekkür ederim bende hemen bakıyorum falına

Kuzucuğum Söylediklerin doğru :)) T.H.E harflerini bana bi arkadaşım daha söyledi kim bilmiyorum :26: sevgilimde t ve h harfi var ama :26: çok teşekkür ederim bende hemen bakıyorum falına

e tam ortada çıkmış bilemedim bebeğim..belki başka arkdaşındır e li yada ortak arkadaş gibi ama hepsi sevgilinde varmış gibi geldi bu harflerin aslında
bekliyorum bebek

Bana da tarot bakabilir misniz.Sıkıntılı sürecim bir türlü bitmedi..
Burcum kova
o ikizler ,başka ne lazım..

göremediğinden değil fal bakmayı bilmediğindendir o

Tolincigim ben burda yuzlerce kez herkese fal baktim beni bilen bilir seninle hic polemige girmeye niyetim yok cnm bigun koy falini seninkine de bakarimmm gorusuruz tatlim :) ayrica shannaya fal bakmayi ben soylemedim o gormus ve yorumlarimi begenmis cnm bilgine

Selamm lati lokumumm falıma bakar mısın benimm

benim anlamadığım birşey var juliacım hem falına bakıyorum (ki onu geçtim ) burdan da muhabbeti faldan da yazmışım sana fallaşalım mı diye falına baktım bakar mısın diye hiiç hiiç tenezzül edip cevap vermiyorsun.
ki biz senle mesajlaşırdık falan yani falıma bakma geçtim de de ki bakamam şöyle böyle.
en sinir olduğum şeydir böyle yapılması.
görmedin desem başkalarına cevap yazabiliyosan görmemen imkansız ki bildirim geliyor zaten.
sadece bunu da söylemek istedim yanlış anlaşılmasın.
derdim fal değil umursanmamak sonuçta kötü tarzda vs birşeyler yazmıyorum ama karşı taraf böyle yapınca üzülüp,sinirleniyorum.
bunu da görürsün ama sallamazsın yüksek ihtimal.
iyi günler canım.

sende mi gazlandın yazılanlardan ne zaman müsait oldum da bakmadım sanaa gecen gün özel msj attım kabul 2 sora attım ama ancak müsait oldum attımmm baby sana söyleyecek laf bulamıorummmm bana bundan sora fal bakma cnmmm sağol bu güne kadar baktıkların için bu yazdıklarını özelden de yazabilirdin ama tolin iyi gaza getirmiş nese hoşçakal

tolinle ilgili değil canım.
özel mesaj atmadın ki ben attım sana tolinle konuşmadım bile ben sadece bakıyorum bakıyorum cevap yazmıyosun bana ama insanlara yazıyosun buna üzülüyorum bi konuşmamız vs var sonuçta tanıyorum seni sende beni ve sinirlendim buna dedim ki demek ki hiç hiç sallamıyo.
müsait değilim demeni de bekledim bunları yazmadan önce.Demedin ama millete cevap atmaya devam ettin.Buna bozuldum canım.

cnm bnm öncelikle kusura bakma biliorum biraz gec oldu ama inan sallamadım seni anca fırsat bulabildim

surada abuk subuk yorumlar yapılmış yok fal bakmayı bilmio yok bilmemne zaten ben sana demedim kiii cnm fallaşalım die sen rica etmiştn benden öyle değil mi ???

nese boşver baskalarını falımıza limon sıkılmasın

şimdiiii cnmmm sen bişiiiiye çok fazla kafayı takmıssın ve kendini yiyip bitirmişsin dikkat ettttt zarar vereceksin kendine bu kadar önemseme herseyi bazen görmezden duymazdan gel ... hayatın bazı zamanlarında sağır ve dilsiz gibi davranmayı bilmemiz gerek cnm

evet sıkıntılısın sıkıntıların var ama gececek fazla üzerşnde durulmayacak şeyler bunlar yni şöyle sölim senin hüsnü kuruntın olmus biraz cnm boşver aklından gecen ne iseee hayır cnm öyle değil sakın üzme kendiniiiiiii bu konuda senin için hayırlı olması gerektiği gibi işliyor zaman

çok çabuk nazara gelen birisin sen kendiniii sık sık oku ...

ayrıca maneviyatı yüksek birisin sen resmen ellerini semaya kaldırmıs dua ediosun cnm bişiler diliosun ne diledin bilemem ama vakti zamanı var biraz sabır etmeyi öğrenmen lazım cnm hemen isyan bayraklarını çekme olur mu imkansız şeyler istemiosun çünküüüü

cnm sen biri ile ya tartıştın yada laf dalaşına gireceksin resmen karşı karşıya gelmişsiniz fincanındaaa geriii çek kendini fesat biri bu umursama söylediklerini , çünkü söyledikleri yada söyleyecekleri seni üzebilir

Çoooook teşekkür ederimmm söylediklerin doğru takmamayı bi öğrenebilsemm :)) Bu nazar olayını son günlerde herkes söylüyor kurşun dökünmeye birini bulsam döktürücem bakalım Sende koy tatlım akşama bakarım dışarı çıkıcam birazdan ondan :)

bana yaptığın saygısızlığı intenetten kopyala yapıştır yaptığın falı unutmadım bence sende unutmadın ama hala buralarda mılleti kandırıp fal bakıyorum ayağına fal baktırtıyosun kendıne bakma benım falıma falan asıl beni bilen bilir ben kımseyı gazlamam bırıyle polemıge gırceksem kendım gırerım oyle arkadaslarımı falan toplamam bılmem anlayabıldınmı senın nıyetın olmayabılır ama benım senın mılletı kandırdıgını herkese anlatmaya nıyetım var ve boylede devam edıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…