Kahve yaptım ama içemeden soğudu...

Ne alaka ya, sırf erkek diye vücudu bokla kaplı mı oluyor, niye banyoyu kirletsin? İnsansa düzgün duş alır. Saçmalamayın ya bu ne böyle? Asıl sizinki nasıl bir kafa yapısı onu merak ettim ben. Erkekler de insan, canavar değiller. Ataerkil toplumu, kadınla erkeğin böyle ayrıştırılmasını desteklerseniz o toplumdan çıkan erkekler de bozuk olur ve size zarar verir. Aşın artık bunu.

Bana hakaret etmesi kısmını atlamışsınız sanırım farklı bir bakış açısı çok teşekkür ederim. Maalesef ben kendi erkek arkadaşımı böyle bir ortama sokmaya utanıyorum, aile evi ortak bir yer olmasından kaynaklı doğru da bulmuyorum. Yine de farklı bir yönden görüş almak da güzel, mesajınız için teşekkürler

Çok teşekkür ederim. Kesinlikle aynı şeyleri düşündüm ve midem bulandı. Üstüne çok kez uyarmama rağmen tekrar yapılması bardağı taşırdı, bir de yemediğim hakaret kalmadı..
Kimse evinize elinizi kolunuzu sallaya sallaya giremez. Siz niye evden cıkıyorsunuz? Kuzeniniz çıksın ordan ayağını denk alsın.

her şeyi geçtim de kuzeninizin “aile duymasın sen üzülürsün sonra” tavrını anlayamadım? sizi alenen tehdit etmiş ve bu konuya hiç değinmemişsiniz, nasıl ve neyle üzecek sizi ?
neyse, konuya gelince madem evden çıkamıyorsunuz ve laftan da anlamıyor bir sinir krizi her şeyi çözer diyorum.kendim böyle bir durumda güzellikle anlaşılmıyorsam çatır çatır kendi dediğimi yaptırırdım. asla pasif olmayın daha kötü başınıza çıkarlar ve rahatsızlığınız zirve yapar.

Siz niye gidiyorsunuz? Erkek arkadaşıyla yaşamak isteyen o, o gitsin.

Ben de anlayışlı yanıtınız için teşekkür ederim. "ruh hastası" demesi kısmını diyorsanız o konuda yorum yapamadım öncesinde evden çık dediğiniz ve konuşmanın geri kalanını tam olarak bilmediğim için ama öyle demese daha iyi olurmuş. Yine de siz de kendinizi o çocuğun yerine koyun biraz.

Öf basladınız yine duyar timine. Ananızın karnından muhalefet icin mi doguyosunuz ya? İnsan degil iste bu kadar basit insan olsa gecenin bilmem kacında iki kadının zilini öyle calmaz. Erkek oglu erkek düsünür, hakaret etmez, kadına nasıl davranması gerektigini bilir.
Kafa yapımı burada bilenler bilir sitenin en en rahat insanı olarak yorum yapıyorum.

Bi’ bitmediniz ya.

Evet gecenin iksinde üçünde zil çalıp ev gelen medeniyet abidesi kuzen sevgilisini düşünmeli konu sahibi. Başka derdi yok çünkü.

Bu da başlı başına bir konu olur valla. Ben haftada 1-2 gün erkek arkadaşımda kalıyorum bazen, kendince onunla tehdit ediyor. Bilmiyor ki annemin bilgisi dahilinde olan bir durum, ayrıca onu ilgilendirmiyor. Tüm aileyi karıştıracağını hepten aramızın bozulacağını ima etmeye çalışıyor, şimdiye kadar bu olmasın diye sustum. Özellikle babaannemin yüreğine insin istemedim, yaşlılar çok farklı bakıyorlar olaylara

az önce bir akraba konusundan geldim, akrabalar kanserdir. iyi akraba yoktur menfaati henüz bitmemiş akraba vardır.

Evde ikisi yaşıyor sonuçta kuzeni evde yokken sevgilisinin ne işi var evde? Kızın kişisel alanı nerede kaldı? Çocuğa onu evde istemediğini söylediğinde gururlu bir insan toplar eşyasını gider hakaret etmesi normal mi? Her şeye duyar kasmakta üstünüze yok.

Çocuğun yerine koyamıyorum maalesef öyle bir duruma kendimi asla sokmazdım çünkü :)

az önce bir akraba konusundan geldim, akrabalar kanserdir. iyi akraba yoktur menfaati henüz bitmemiş akraba vardır.
Haklısınız valla. Bu durum herhangi bir arkadaşımla yada başka biriyle yaşansa bu düzeye gelmezdi zaten. Akraba diye alttan alıyoruz, aile üzülmesin aralar bozulmasın diye böyle şeyler oluyor. Aynı hassasiyeti karşı taraf göstermeyince de üzülen yıpranan ben oldum. Korkudan eli ayağı titreyen bendim bugün sadece..

Aynen muhtemelen o da erkek arkadaşına gidip kalıyor bazen gibi bir şey der, o durumda da annemle babam evet biliyoruz seni ilgilendirmez diyecektir. Kendisi bana telefonunda çektiği erkek arkadaşımla elele yürürken fotoğrafımı gösterdi bir ara. O gün erkek arkadaşım beni evden almaya gelmişti, aşağı indim biz yürürken pencereden çekmiş. Garip geldi anlamadım, kendince kanıt mı oluşturdu bişeylere ne yaptı. O da çok normal değil gerçekten, sonuçta kuzenim seviyorum da, ona da üzülüyorum açıkçası. En büyük rahatlığım sanırım ailemden gizlediğim hiçbir şeyin olmaması, ama sanırım o beni de kendisi gibi sanıyor :)

ayy yazıkk çocuğaaaa.sanki evsiz ha ha ha

Ayaklı duyar gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…