- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
- Konu Sahibi uzgun_kisi
-
Kuzenim işe gidecek benim banyomda o sevgilisi dalını sallaya sallaya dus alacak pisliğini oraya buraya fışkırtacak bende o pis banyoda duş alacağım….. yerler öyle işi.
Hiç mi utanması arlanması yok bu cibiliyetsizin iki kadının banyosunda duş almaya?
Tepkiniz tam yerinde. Herkes haddini huddunu bilsin. Ayağını denk alsın. Bunlar nasıl yaşam tarzları.
Bana hakaret etmesi kısmını atlamışsınız sanırımGece üçte deli gibi zili çalması doğru değil ama onun haricinde tuhaf bir şey göremedim ben. Kuzeninizin erkek arkadaşıyla birlikte vakit geçirmek istemesi normal. Çocuk size bir şey yapmamış, sadece erkek olduğu için rahatsız olmuşsunuz anladığım kadarıyla. Siz de erkek arkadaşınızı getirin problem çözülsün... Bu kadar rahatsızsanız ya da kuzeninizle yollarınızı ayırın.
Kimse evinize elinizi kolunuzu sallaya sallaya giremez. Siz niye evden cıkıyorsunuz? Kuzeniniz çıksın ordan ayağını denk alsın.Çok teşekkür ederim. Kesinlikle aynı şeyleri düşündüm ve midem bulandı. Üstüne çok kez uyarmama rağmen tekrar yapılması bardağı taşırdı, bir de yemediğim hakaret kalmadı..
Siz niye gidiyorsunuz? Erkek arkadaşıyla yaşamak isteyen o, o gitsin.Babaannemin evinde kalıyoruz, kiraya çıkmamak için birlikte yaşıyorduk biliyorsunuz istanbulda kiralar çok yüksek. Ama çok yıprandım artık kesinlikle ayrı bir eve çıkacağım.
Olayı anneme anlattığımda anahtarın onda da olmasından endişe duydu o da. En doğrusu bir an önce taşınmak olacak sanırım.
Kesinlikle ben de görüşmek istemiyorum, yumuşak davrandıkça bu hale geldik maalesef
Bana hakaret etmesi kısmını atlamışsınız sanırımfarklı bir bakış açısı çok teşekkür ederim. Maalesef ben kendi erkek arkadaşımı böyle bir ortama sokmaya utanıyorum, aile evi ortak bir yer olmasından kaynaklı doğru da bulmuyorum. Yine de farklı bir yönden görüş almak da güzel, mesajınız için teşekkürler
Öf basladınız yine duyar timine. Ananızın karnından muhalefet icin mi doguyosunuz ya? İnsan degil iste bu kadar basit insan olsa gecenin bilmem kacında iki kadının zilini öyle calmaz. Erkek oglu erkek düsünür, hakaret etmez, kadına nasıl davranması gerektigini bilir.Ne alaka ya, sırf erkek diye vücudu bokla kaplı mı oluyor, niye banyoyu kirletsin? İnsansa düzgün duş alır. Saçmalamayın ya bu ne böyle? Asıl sizinki nasıl bir kafa yapısı onu merak ettim ben. Erkekler de insan, canavar değiller. Ataerkil toplumu, kadınla erkeğin böyle ayrıştırılmasını desteklerseniz o toplumdan çıkan erkekler de bozuk olur ve size zarar verir. Aşın artık bunu.
Evet gecenin iksinde üçünde zil çalıp ev gelen medeniyet abidesi kuzen sevgilisini düşünmeli konu sahibi. Başka derdi yok çünkü.Ben de anlayışlı yanıtınız için teşekkür ederim. "ruh hastası" demesi kısmını diyorsanız o konuda yorum yapamadım öncesinde evden çık dediğiniz ve konuşmanın geri kalanını tam olarak bilmediğim için ama öyle demese daha iyi olurmuş. Yine de siz de kendinizi o çocuğun yerine koyun biraz.
Bu da başlı başına bir konu olur valla. Ben haftada 1-2 gün erkek arkadaşımda kalıyorum bazen, kendince onunla tehdit ediyor. Bilmiyor ki annemin bilgisi dahilinde olan bir durum, ayrıca onu ilgilendirmiyor. Tüm aileyi karıştıracağını hepten aramızın bozulacağını ima etmeye çalışıyor, şimdiye kadar bu olmasın diye sustum. Özellikle babaannemin yüreğine insin istemedim, yaşlılar çok farklı bakıyorlar olaylaraher şeyi geçtim de kuzeninizin “aile duymasın sen üzülürsün sonra” tavrını anlayamadım? sizi alenen tehdit etmiş ve bu konuya hiç değinmemişsiniz, nasıl ve neyle üzecek sizi ?
neyse, konuya gelince madem evden çıkamıyorsunuz ve laftan da anlamıyor bir sinir krizi her şeyi çözer diyorum.kendim böyle bir durumda güzellikle anlaşılmıyorsam çatır çatır kendi dediğimi yaptırırdım. asla pasif olmayın daha kötü başınıza çıkarlar ve rahatsızlığınız zirve yapar.
Bu da başlı başına bir konu olur valla. Ben haftada 1-2 gün erkek arkadaşımda kalıyorum bazen, kendince onunla tehdit ediyor. Bilmiyor ki annemin bilgisi dahilinde olan bir durum, ayrıca onu ilgilendirmiyor. Tüm aileyi karıştıracağını hepten aramızın bozulacağını ima etmeye çalışıyor, şimdiye kadar bu olmasın diye sustum. Özellikle babaannemin yüreğine insin istemedim, yaşlılar çok farklı bakıyorlar olaylara
Gece üçte deli gibi zili çalması doğru değil ama onun haricinde tuhaf bir şey göremedim ben. Kuzeninizin erkek arkadaşıyla birlikte vakit geçirmek istemesi normal. Çocuk size bir şey yapmamış, sadece erkek olduğu için rahatsız olmuşsunuz anladığım kadarıyla. Siz de erkek arkadaşınızı getirin problem çözülsün... Bu kadar rahatsızsanız ya da kuzeninizle yollarınızı ayırın.
Çocuğun yerine koyamıyorum maalesef öyle bir duruma kendimi asla sokmazdım çünkü :)Ben de anlayışlı yanıtınız için teşekkür ederim. "ruh hastası" demesi kısmını diyorsanız o konuda yorum yapamadım öncesinde evden çık dediğiniz ve konuşmanın geri kalanını tam olarak bilmediğim için ama öyle demese daha iyi olurmuş. Yine de siz de kendinizi o çocuğun yerine koyun biraz.
Haklısınız valla. Bu durum herhangi bir arkadaşımla yada başka biriyle yaşansa bu düzeye gelmezdi zaten. Akraba diye alttan alıyoruz, aile üzülmesin aralar bozulmasın diye böyle şeyler oluyor. Aynı hassasiyeti karşı taraf göstermeyince de üzülen yıpranan ben oldum. Korkudan eli ayağı titreyen bendim bugün sadece..az önce bir akraba konusundan geldim, akrabalar kanserdir. iyi akraba yoktur menfaati henüz bitmemiş akraba vardır.
Aynen muhtemelen o da erkek arkadaşına gidip kalıyor bazen gibi bir şey der, o durumda da annemle babam evet biliyoruz seni ilgilendirmez diyecektir. Kendisi bana telefonunda çektiği erkek arkadaşımla elele yürürken fotoğrafımı gösterdi bir ara. O gün erkek arkadaşım beni evden almaya gelmişti, aşağı indim biz yürürken pencereden çekmiş. Garip geldi anlamadım, kendince kanıt mı oluşturdu bişeylere ne yaptı. O da çok normal değil gerçekten, sonuçta kuzenim seviyorum da, ona da üzülüyorum açıkçası. En büyük rahatlığım sanırım ailemden gizlediğim hiçbir şeyin olmaması, ama sanırım o beni de kendisi gibi sanıyor :)Bence bu arada olay çıkacaksa kanıtınız olsun. Bu kuzen kendi yaptığını siz yapmışsınız gibi yansıtabilir akrabalara. Bi gün patlayıp olayları duyurma ihtimalinize karşı ne diyeceğini ne yapacağını çoktan planlamıştır benden söylemesi.
ayy yazıkk çocuğaaaa.sanki evsiz ha ha haBen de anlayışlı yanıtınız için teşekkür ederim. "ruh hastası" demesi kısmını diyorsanız o konuda yorum yapamadım öncesinde evden çık dediğiniz ve konuşmanın geri kalanını tam olarak bilmediğim için ama öyle demese daha iyi olurmuş. Yine de siz de kendinizi o çocuğun yerine koyun biraz.
Ayaklı duyar gelmişBen de anlayışlı yanıtınız için teşekkür ederim. "ruh hastası" demesi kısmını diyorsanız o konuda yorum yapamadım öncesinde evden çık dediğiniz ve konuşmanın geri kalanını tam olarak bilmediğim için ama öyle demese daha iyi olurmuş. Yine de siz de kendinizi o çocuğun yerine koyun biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?