- 10 Ocak 2022
- 3.027
- 5.974
- 108
- Konu Sahibi uzgun_kisi
-
Kuzeninizle olan en yakın orak akrabanıza ( onun annesi veya babası ) bu olayı anlatma şansınız var mı? Onlar müdahale ederse belki çözülür olay. İstanbulda kiralar gerçekten çok pahalı. Çok istiyorsa o sevgilisiyle eve çıksın. Ama önce mesaj üzerinden de bu konuyu konuşun kuzeninizle kanıt kalsınMaalesef babaannemin. Kendisi olayı duysa zaten kalpten gider sanırım. Neyse ki şehir dışında yaşıyor.
Onun da anneannesi. Kadın 85 yaşında kalpten gitmesin de tek derdim o yani. Halamlarla falan (kuzenimin annesi) çözeceğiz bi şekilde olmazsa.Ya bırak ne hali varsa görsün. Elin oğlu için kendi kuzenini satmaya kalkan insan seni dinler mi? Şu anda senin ona dediği her laf,onun iyiliği için bile olsa batar. O yüzden sen kendi işine bak boşver. O seni tehdit ediyorsa sende onu tehdit et. Kim daha fazla üzülürmüş görsün. Babannen onun neyi oluyo bu arada?
Öyle tabi canım. Kızda düşünce olsa bi kere en başta o rahatsız olur erkek arkadaşıyla kuzeninin baş başa kalmasından. İki tarafa ne kadar güvensemde baş başa bırakmam ben şahsen. Konu sahibi sakın yanlış anlama sana bir imada falan bulunduğumdan değil. Durumun saçmalığını anlatmaya çalışıyorum sadece.aynen öyle sevgilinle başbaşa kalmak başka kuzenin sevgilisiyle başbaşa aynı evde kalmak bambaşka.benim için sokaktaki adamdan farksızdır kuzenin sevgilisi.sadece çiftken görüşürüm tek başına bana gelemez yarım saat bile
Yok yok yanlış anlayacak bir durum yok durum absürt zaten, ben de absürt olduğunu düşünüyorum da deli muamelesi gördüğüm için sizlerden de duymak iyi geldi.Öyle tabi canım. Kızda düşünce olsa bi kere en başta o rahatsız olur erkek arkadaşıyla kuzeninin baş başa kalmasından. İki tarafa ne kadar güvensemde baş başa bırakmam ben şahsen. Konu sahibi sakın yanlış anlama sana bir imada falan bulunduğumdan değil. Durumun saçmalığını anlatmaya çalışırken sadece.
Ya kuzenimin sevgilisi kimdir ya? Dış kapının mandalı. O kim ki gelip kendi babaannemin evinde bana hakaret ediyor? Ay nasıl sinir oldum. Sen kimsin yaa? Önce kızla konuş. Baktın anlamıyo mu kızın anasıyla konuşun o zaman. Artık sen mi konuşursun,annen mi orasını bilemem. Annen konuşursa belki daha ciddiye alırlar. Aba altından sopa gösterin işte. Şu kıza bi çeki düzen verin yoksa bu iş büyüyecek. Rezillik çıkmadan konu kapansın gibisinden.Onun da anneannesi. Kadın 85 yaşında kalpten gitmesin de tek derdim o yani. Halamlarla falan (kuzenimin annesi) çözeceğiz bi şekilde olmazsa.
Zaten bana onu savunması da çok koydu, korktum dedim, sen de bişey yapmışsındır dedi, daha ötesi var mı? Korktum yani siniri geçtim, böyle mi davranılır çok kırıldım
Kuzeni evdeyken çocuğun kalması zaten çok problem değil. Ama kuzeni işe gidince neden o evde kalsın ki. Uyandığı zaman gitmesi lazım. Neden o evde duş alıyor, evde sevgilisi yokken çalışıyor? Erkek olmasından bağımsız bir kadının bu şekilde kalmasından da rahatsız olabilir bir insanGece üçte deli gibi zili çalması doğru değil ama onun haricinde tuhaf bir şey göremedim ben. Kuzeninizin erkek arkadaşıyla birlikte vakit geçirmek istemesi normal. Çocuk size bir şey yapmamış, sadece erkek olduğu için rahatsız olmuşsunuz anladığım kadarıyla. Siz de erkek arkadaşınızı getirin problem çözülsün... Bu kadar rahatsızsanız ya da kuzeninizle yollarınızı ayırın.
Ya onların kendisi deli asıl boşversene sen. Üzme kendini onların lafına bakıp.Yok yok yanlış anlayacak bir durum yok durum absürt zaten, ben de absürt olduğunu düşünüyorum da deli muamelesi gördüğüm için sizlerden de duymak iyi geldi.
katılıyorum.sevdiğim kız arkadaşım bile hergün gelse rahatsız olurum.evim dağınık olur keyfim olmaz uyumak isterim boş boş tv izlemek isterim dışarı yalnız çıkmak isterim özel bir telefon konuşması yapmak isterim.birinin yanıbaşında olup seni gözlemesi hiç hoş değil.biri bizi gözetliyor evi vardı tv de yarışma programı.bu ev aynen öyle olmuşşKuzeni evdeyken çocuğun kalması zaten çok problem değil. Ama kuzeni işe gidince neden o evde kalsın ki. Uyandığı zaman gitmesi lazım. Neden o evde duş alıyor, evde sevgilisi yokken çalışıyor? Erkek olmasından bağımsız bir kadının bu şekilde kalmasından da rahatsız olabilir bir insan
Yani neden her dakika evimde yabancı biri olsun ki? Bunu istememek en doğal hakkı. Özgürlüğüne bu kadar düşkünse eğer kuzeni gitsin ev tutsun kendine. Sonuçta orda yaşayan başka biri daha var. Üstelik eve zırt pırt giren kişi karşı cinsten biri olunca kızın dahada rahatsız olması normal. Özgürlük bu değil ya. Başkasının özgürlüğü başladığı yerde biter senin özgürlüğün. Kız banyodayken bile şak diye içeri girebilecek kadar densiz birinden bahsediyoruz. Bazen çok şaşırıyorum buradaki yorumlara ya.Kuzeni evdeyken çocuğun kalması zaten çok problem değil. Ama kuzeni işe gidince neden o evde kalsın ki. Uyandığı zaman gitmesi lazım. Neden o evde duş alıyor, evde sevgilisi yokken çalışıyor? Erkek olmasından bağımsız bir kadının bu şekilde kalmasından da rahatsız olabilir bir insan
Ya valla ne kadar teşekkür etsem az. Değil mi yani, hem bizim evimizde geliyor bana hakaret ediyor, sadece git evimden diyorum devam ediyor. Televizyon dizisi çekiyoruz sanki, başkası anlatsa o kadar da olmaz yok artık derdim. İş zaten bundan daha büyük ne olabilir düşünmek istemiyorum daha ne yapacak sonraki aşama nedir vurmaktır yani bağırıp hakaret ettikten sonra.Ya kuzenimin sevgilisi kimdir ya? Dış kapının mandalı. O kim ki gelip kendi babaannemin evinde bana hakaret ediyor? Ay nasıl sinir oldum. Sen kimsin yaa? Önce kızla konuş. Baktın anlamıyo mu kızın anasıyla konuşun o zaman. Artık sen mi konuşursun,annen mi orasını bilemem. Annen konuşursa belki daha ciddiye alırlar. Aba altından sopa gösterin işte. Şu kıza bi çeki düzen verin yoksa bu iş büyüyecek. Rezillik çıkmadan konu kapansın gibisinden.
Annenle beraber konuşursanız zaten halan korkusundan iş büyümeden kapatmak için elinden geleni yapacaktır bence. Ya aklıma geliyor bak şeytan durdukça dürtüyoYa valla ne kadar teşekkür etsem az. Değil mi yani, hem bizim evimizde geliyor bana hakaret ediyor, sadece git evimden diyorum devam ediyor. Televizyon dizisi çekiyoruz sanki, başkası anlatsa o kadar da olmaz yok artık derdim. İş zaten bundan daha büyük ne olabilir düşünmek istemiyorum daha ne yapacak sonraki aşama nedir vurmaktır yani bağırıp hakaret ettikten sonra.
Halamla konuşsam en iyisi olacak, annemle birlikte belki. En azından enişteler falan dahil olmasa bari olay iyice büyüyecek ona korkuyorum. Belki onlar çözerler
Evet annemle paylaştım ilk önce, henüz ne yapacağımızı bilemedik ama o da korktu. Yazıda paylaştım mı emin değilim ama hakareti yüksek sesle etti, bağırdı bana. Ondan dolayı korktum. Cüsse olarak da büyük biri. Annem de çok korktu, evin anahtarı var mı yok mu, kafayı takar mı diye düşünüp duruyor şuan. Normal değildi davranışı çünkü
Bence gayet normal, beleşe yatacak yer ve yiyecek yemek bulmuş. Elinin altında her istediğini yapan hep kendini savunan bir kız da var. Niye kullanmasın ki? Kız arkadaşı mesela, "ya madem sen de burada kalıyorsun kira ödemen ev masrafına katkıda bulunman lazım" deseydi bu barzo topuklardı.Bence cocuk gercekten normal değil. Normal zekaya sahip bi erkek siz söylemeden rahatsız olacağınızı anlamalıydı ne münasebet hiçbi şeyiniz olmayan biriyle aynı evde bütün gün duracaksınız. Siz söyledikten sonra utanma belirtisi de göstermemiş bi de hakaret işitmişsiniz. Bence normal değil ama havlayan köpek ısırmaz tayfasından. Yine de tedbir amaçlı telefonunuza kades yükleyin. Bu kadar bencil, düşüncesiz bi kuzeni de hayatınızda cidden istiyo musunuz onu da bi sorgulayın
5 kere falanEvet başlıkta tam olarak okuduğunuz gibi. Ben mi abartıyorum lütfen biri söylesin deliymişim gibi davranıyorlar. Ben kuzenimle birlikte yaşıyorum, 25 yaşındayız ikimiz de. Kuzenimin sevgilisi sürekli habersiz bizim eve geliyor ve kalıyor, beni banyoda da yakalamışlığı var, uykumun ortasında gece üçte zili deli gibi çalıp uykumdan etmişliği de. Ama son birkaç aydır iş iyice çığrından çıktı. Ben evden çalışıyorum, yani tüm gün evdeyim. Kuzenim işe gidiyor hastaneye. Bu çocuk gece geliyor kalıyor kuzenimle, sonra sabah kuzenim işe gidiyor bu uyumaya devam ediyor, yada bizim evde çalışıyor. İkimiz kalıyoruz sadece evde. Kuzenime beş defa falan çok rahatsız olduğumu söyledim arkadaşlar, bana olan tavrı aile içinde sıkıntı çıkarma, üzülürsün şeklinde oldu hep. Bugün iş çığrından çıktı ama. Sabah uyandım tuvalete giricem baktım banyodan sesler, çocuk banyodaymış. Neyse dedim sakinim, sonra çocuğa da dedim ki ben bunu kuzenime 5 kere falan dedim ama hadi sana da diyeyim, o evden çıkarken onla çık rahatsız oluyorum. Sonra ne oldu dersiniz? Benim sana zararım ne falan diyerek beni suçlamaya başladı. Hastasın dedi, ruh hastasısın. Sonra burada yazmayacağım hakaretler etti. Çık git evimden dedim sadece, 10 defa falan. En son polisi arayacağım çıkmazsan dedim, hakaretler savura savura gitti. Çok korktum, çok ama çok korktum. Evde yalnız başınıza bu durumda olduğunuzu bir hayal edin, elim ayağım titriyordu. Üstüne kuzenim bir de onu savunarak sen de yapmışsındır bişey dedi bana, ve ciddi düşündüklerini, çocukla buluşup barışmamı istedi. Durum bana çok absürt geliyor ama cidden artık kendimi de sorgulamaya başladım. Her şeyi bir tarafa bıraktım, ben evde benim için yabancı olan bir erkekle yalnız kalmak niye zorundayım? Bugün haklı olduğumu da görmüş oldum ama, yaşadığım en korkunç şeylerden biriydi.
Burada kuzeniniz kadar suçlusu yok. Sizi erkek arkadaşıyla evde yalnız bırakırken rahatsız olma ihtimalinizi düşünmeli bunu size sormalı üstelik misafir değil kalıyor resmen. Rahatsız olduğunuzu söylediğinizde sevgilisinden aldığınız cevaplara bakılırsa kuzeniniz fazla yüz vermiş kendisine. Size yapılan binbir haksızlık görüyorum umarım kuzeninizle aranız bozulmadan sağlıklı bir şekilde evleri ayırabilirsiniz. Hoş gerçi kendisinin pek umrunda değil gibiEvet başlıkta tam olarak okuduğunuz gibi. Ben mi abartıyorum lütfen biri söylesin deliymişim gibi davranıyorlar. Ben kuzenimle birlikte yaşıyorum, 25 yaşındayız ikimiz de. Kuzenimin sevgilisi sürekli habersiz bizim eve geliyor ve kalıyor, beni banyoda da yakalamışlığı var, uykumun ortasında gece üçte zili deli gibi çalıp uykumdan etmişliği de. Ama son birkaç aydır iş iyice çığrından çıktı. Ben evden çalışıyorum, yani tüm gün evdeyim. Kuzenim işe gidiyor hastaneye. Bu çocuk gece geliyor kalıyor kuzenimle, sonra sabah kuzenim işe gidiyor bu uyumaya devam ediyor, yada bizim evde çalışıyor. İkimiz kalıyoruz sadece evde. Kuzenime beş defa falan çok rahatsız olduğumu söyledim arkadaşlar, bana olan tavrı aile içinde sıkıntı çıkarma, üzülürsün şeklinde oldu hep. Bugün iş çığrından çıktı ama. Sabah uyandım tuvalete giricem baktım banyodan sesler, çocuk banyodaymış. Neyse dedim sakinim, sonra çocuğa da dedim ki ben bunu kuzenime 5 kere falan dedim ama hadi sana da diyeyim, o evden çıkarken onla çık rahatsız oluyorum. Sonra ne oldu dersiniz? Benim sana zararım ne falan diyerek beni suçlamaya başladı. Hastasın dedi, ruh hastasısın. Sonra burada yazmayacağım hakaretler etti. Çık git evimden dedim sadece, 10 defa falan. En son polisi arayacağım çıkmazsan dedim, hakaretler savura savura gitti. Çok korktum, çok ama çok korktum. Evde yalnız başınıza bu durumda olduğunuzu bir hayal edin, elim ayağım titriyordu. Üstüne kuzenim bir de onu savunarak sen de yapmışsındır bişey dedi bana, ve ciddi düşündüklerini, çocukla buluşup barışmamı istedi. Durum bana çok absürt geliyor ama cidden artık kendimi de sorgulamaya başladım. Her şeyi bir tarafa bıraktım, ben evde benim için yabancı olan bir erkekle yalnız kalmak niye zorundayım? Bugün haklı olduğumu da görmüş oldum ama, yaşadığım en korkunç şeylerden biriydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?