Kahve yaptım ama içemeden soğudu...

Maalesef babaannemin. Kendisi olayı duysa zaten kalpten gider sanırım. Neyse ki şehir dışında yaşıyor.
Kuzeninizle olan en yakın orak akrabanıza ( onun annesi veya babası ) bu olayı anlatma şansınız var mı? Onlar müdahale ederse belki çözülür olay. İstanbulda kiralar gerçekten çok pahalı. Çok istiyorsa o sevgilisiyle eve çıksın. Ama önce mesaj üzerinden de bu konuyu konuşun kuzeninizle kanıt kalsın

Onun da anneannesi. Kadın 85 yaşında kalpten gitmesin de tek derdim o yani. Halamlarla falan (kuzenimin annesi) çözeceğiz bi şekilde olmazsa.
Zaten bana onu savunması da çok koydu, korktum dedim, sen de bişey yapmışsındır dedi, daha ötesi var mı? Korktum yani siniri geçtim, böyle mi davranılır çok kırıldım

Öyle tabi canım. Kızda düşünce olsa bi kere en başta o rahatsız olur erkek arkadaşıyla kuzeninin baş başa kalmasından. İki tarafa ne kadar güvensemde baş başa bırakmam ben şahsen. Konu sahibi sakın yanlış anlama sana bir imada falan bulunduğumdan değil. Durumun saçmalığını anlatmaya çalışıyorum sadece.

Yok yok yanlış anlayacak bir durum yok durum absürt zaten, ben de absürt olduğunu düşünüyorum da deli muamelesi gördüğüm için sizlerden de duymak iyi geldi.

Ya kuzenimin sevgilisi kimdir ya? Dış kapının mandalı. O kim ki gelip kendi babaannemin evinde bana hakaret ediyor? Ay nasıl sinir oldum. Sen kimsin yaa? Önce kızla konuş. Baktın anlamıyo mu kızın anasıyla konuşun o zaman. Artık sen mi konuşursun,annen mi orasını bilemem. Annen konuşursa belki daha ciddiye alırlar. Aba altından sopa gösterin işte. Şu kıza bi çeki düzen verin yoksa bu iş büyüyecek. Rezillik çıkmadan konu kapansın gibisinden.

Kuzeni evdeyken çocuğun kalması zaten çok problem değil. Ama kuzeni işe gidince neden o evde kalsın ki. Uyandığı zaman gitmesi lazım. Neden o evde duş alıyor, evde sevgilisi yokken çalışıyor? Erkek olmasından bağımsız bir kadının bu şekilde kalmasından da rahatsız olabilir bir insan

katılıyorum.sevdiğim kız arkadaşım bile hergün gelse rahatsız olurum.evim dağınık olur keyfim olmaz uyumak isterim boş boş tv izlemek isterim dışarı yalnız çıkmak isterim özel bir telefon konuşması yapmak isterim.birinin yanıbaşında olup seni gözlemesi hiç hoş değil.biri bizi gözetliyor evi vardı tv de yarışma programı.bu ev aynen öyle olmuşş

Yani neden her dakika evimde yabancı biri olsun ki? Bunu istememek en doğal hakkı. Özgürlüğüne bu kadar düşkünse eğer kuzeni gitsin ev tutsun kendine. Sonuçta orda yaşayan başka biri daha var. Üstelik eve zırt pırt giren kişi karşı cinsten biri olunca kızın dahada rahatsız olması normal. Özgürlük bu değil ya. Başkasının özgürlüğü başladığı yerde biter senin özgürlüğün. Kız banyodayken bile şak diye içeri girebilecek kadar densiz birinden bahsediyoruz. Bazen çok şaşırıyorum buradaki yorumlara ya.

Ya valla ne kadar teşekkür etsem az. Değil mi yani, hem bizim evimizde geliyor bana hakaret ediyor, sadece git evimden diyorum devam ediyor. Televizyon dizisi çekiyoruz sanki, başkası anlatsa o kadar da olmaz yok artık derdim. İş zaten bundan daha büyük ne olabilir düşünmek istemiyorum daha ne yapacak sonraki aşama nedir vurmaktır yani bağırıp hakaret ettikten sonra.
Halamla konuşsam en iyisi olacak, annemle birlikte belki. En azından enişteler falan dahil olmasa bari olay iyice büyüyecek ona korkuyorum. Belki onlar çözerler

Annenle beraber konuşursanız zaten halan korkusundan iş büyümeden kapatmak için elinden geleni yapacaktır bence. Ya aklıma geliyor bak şeytan durdukça dürtüyo Olurda seni yalancı çıkarmaya falan kalkarlarsa eğer sen bence kendini garantiye almak için kızla olan konuşmanı ses kaydı al. Kızda çirkeflik seziyorum çünkü. Beni bu Müge Anlı,Esra Erol izlemelerim bitirdi. Kimselere güvenemiyorum

Aileye duyuracağınızı söyleyin hatta zorlarsa da duyurun...Böyle kuzenim olsa ebediyen konuşmaz silerim...Nitekim sildimde gerçi...Nankör,kıskanç ona yardım elini uzatmama rağmen beni sırtımdan vuran insan evladını tanımamış sayarım bu dünyada..Herkes kalbinin ekmeğini yesin...Seçme şansımızın olmadığı bu zorunlu insanlar topluluğuna eyvallah demek kadar saçma birşey gelmiyor bana bu dünyada..

Ben olsam çoktan kiyametleri koparmiştim dunya duymuştu
Elin herifi evinizde bir ton hakaret edip sizi korkutuyor kuzeniniz de sen bir şey yapmissindir diyor. Sevgilisi sizi taciz fln etse demek ki kim bilir neler der. Simdiye kadar nasil barindirdiniz hala nasil susuyorsunuz anlam veremiyorum. Gitmesi gereken de onlar.

Kuzen de herif de akıllarını yitirmiş ler sanırım yabancı bir herifin gece 3te evinizde ne işi var

Yarın annem halanla konuşsun konu sahibesi. Sen de adamı ara ne utanmaz ne berbat nir insanmışsın kendi evin barkın yok mu de. Ne acaip insanlar bunlar böyle

Buna nasıl tahammül edebildiniz 5 kere de uyardım diyorsunuz çok sabırlıymışsınız bence. Elin adamı sizin evinizde size bağırıyor şaka gibi. Endişelendim sizin için bu iki deli size takmaz umarım. Ben sizin yerinizde olsam aşırı derecede ağlayarak kızın annesini arardım olayı bir kız arkadaşla geçmiş gibi anlatırdım böyle aşırı dramatik bir şekilde. Bu hayali kız arkadaşı da iyice abartırdım kuzenin ailesinin gıcık olacağı bir şekilde. Kuzen erkek arkadaşı olduğunu söyleyemeyeceğine göre ailesinin eve gelen giden konusundaki uyarılarını sessizce dinlemek zorunda kalırdı siz de bir daha o çocuk gitmediğinde bu olaydakinin erkek olduğunu söylerim diye tehdit ederdiniz sghshsj
Kuzen sizin babanne yüzünden susacağınızdan emin bence o yüzden rahat davranıyor. Evden gitmesi gereken o siz bir yere gitmeyin sakın.

Anahtar varsa durmayın anahtarı değiştirin

Bence gayet normal, beleşe yatacak yer ve yiyecek yemek bulmuş. Elinin altında her istediğini yapan hep kendini savunan bir kız da var. Niye kullanmasın ki? Kız arkadaşı mesela, "ya madem sen de burada kalıyorsun kira ödemen ev masrafına katkıda bulunman lazım" deseydi bu barzo topuklardı.

Zaten bütün olay aman duyulmasın da bitiyor. Konu sahibi, öyle de kötü olmuşsunuz böyle de kötü olun söyleyin babaannenize. Tehdide boyun eğmeyin, yarın bir gün niye bize söylemedin diye seni suçlarlar. Ben niye evimden düzenimden olayım ayrıca babaanem bana güvenmiş evini vermiş, elini kolunu sallayan giremez deyip sahip çıkın eve. Yaşlı insanların malı mülkü kıymetli olur. Bakın binbir türlü hal var, kuzeniniz yarın bir gün sakıncalı bir tiple beraber olur, polis gelir yataklık yapmaktan hepinizi toplar. Kirada otursanız çıkar gidersiniz ama ev sizin, ailenizin malına sahip çıkın. Hadi siz bir şey yapamıyorsunuz anneniz el koysun duruma.

Her şeyi geçtim, ben bazen 16 yıllık eşimin arkasından bile banyoya girince söyleniyorum. Traş oluyor bazen tam temizlemiyor lavaboyu veya yerleri ıslatıyor, ıslak havluyu ortada bırakıyor...Kendi eviniz kendi banyonuz, ne münasebet elin herifiyle ortak kullanmak. Bulaşıcı hastalığı vardır veya tuvaleti pis bırakır iğrençliğe bak.

5 kere falan
10 defa falan
……..tuhaf…….

Burada kuzeniniz kadar suçlusu yok. Sizi erkek arkadaşıyla evde yalnız bırakırken rahatsız olma ihtimalinizi düşünmeli bunu size sormalı üstelik misafir değil kalıyor resmen. Rahatsız olduğunuzu söylediğinizde sevgilisinden aldığınız cevaplara bakılırsa kuzeniniz fazla yüz vermiş kendisine. Size yapılan binbir haksızlık görüyorum umarım kuzeninizle aranız bozulmadan sağlıklı bir şekilde evleri ayırabilirsiniz. Hoş gerçi kendisinin pek umrunda değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…