• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi Kot ile ne Gider?

YesimB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
102
0
0
K.K.T.C.
arkadaşlar konuyu buraya mı açmam gerekip gerekmediğini ttam bilemem ama buraya açdım yalnışsa çok sory.
kahverengi kotun üsdüne ne ve ne renk giyebilirim yardım ederseniz.sevinirim?

Son düzenleme:
senin memleket nerisi yav ne güzel konuşuyosun:))
kahveyle açık renk herşey gider..bej, beyaz,sarı, kemik..

pembe,vizon,uçuk mavi,krem,sarı gider.Acı kahveyse bordo da çok hoş olur.

o değilde sizin türkçenizi hiç beğenmedim...bence kitap okumalısınız

:D:D:D kıbrıslıymış zaten kıbrıslıların türkçesi çok düzgün olmuyoki :D ben şivesini yazıdada dökün birini görmemiştim ama kıbrıslıların konuşmaları bana çok sempatik geliyo :D:D Senin tepki çok hoş türkçeni beğenmedim kitap oku :DD ayy çok hoşsunuz ya:D

:D:D:D kıbrıslıymış zaten kıbrıslıların türkçesi çok düzgün olmuyoki :D ben şivesini yazıdada dökün birini görmemiştim ama kıbrıslıların konuşmaları bana çok sempatik geliyo :D:D Senin tepki çok hoş türkçeni beğenmedim kitap oku :DD ayy çok hoşsunuz ya:D

bana hiç sempatik gelmiyor hele bu sözü '' buraya açdım yannışsa çok sory.''türkçe konusunda hassasım konuşma diliyle yazma farklıdır...eed kitap okusun:16:

bana hiç sempatik gelmiyor hele bu sözü '' buraya açdım yannışsa çok sory.''türkçe konusunda hassasım konuşma diliyle yazma farklıdır...eed kitap okusun:16:

O sözü banada itici geldi ama normalde konuşmaları falan bana çok sempatik gelio balayına kıbrısa gitmiştikte eşimle ordan biliorum :D Tamam okusun bakalım :D Kahverengi kotnan ne gider :D:D:DD:D:D:D:

burda ben bişey sordum soruma cevab adsanız daha eyi olurdu. beni rencide edmeniz gerekmezdi ki siz da nedemek benda Türk'üm siz biz mi var. bi Garadenizli oldumu yerine oltumu yazınca birşey olmaz da ben gendi dilimi sapdırmadan yazdım diye sucdur. ayrıca siz benim kitab okumadıgımı nerden bilirsiniz. yeterinca okurum merak edmeyin. yeri gelirsa hebsinizdenda düzgün yazarım emin olun.ama kasmaya gerek yok.oldugum gibiyim diye dışlamak isdersanız size galmış....
ayrıca gonusdugum gibi yazarım gerekdiği gadar dikkadliyim. özel isimlerin baş harflerini büyük yazarım , nokdalamaya dikkad ederim. hem uluslararası bi sitemi burası yazımıza dikkad edelim Türkçemizi gösderelim. bizbizeyik diye böyle rahaddım ama demekki öyle deyilmiş.Kıbrıslıyım diye böyle dememeniz gerekirdi.

hem benden beter yazanlarıda var hebsine bçyle tepkimi gösdereceksiniz. başlayın midem :D :D golay gelsin.. soruma cevab verenlereda çokkk mersi sarı gerçekdenda uydu

Son düzenleme:

Kıbrıslıların türkçesi diye birşeyda yok.
bu Türkçe'nin ağızıdır şiveda deyil.
Karadenizlilerin. Denizlilerin Tekirdağlılarında değişikdir deyil? niye benim ağzım bugadar sorun oldu annamadım.hade heb birlikde onnarıda topa dutalım ;))

konuya gelisek bence krem veya uçuk pembe güzel olur[/QUOTE]
evetuçuk pembe çok güzel bi renk. mersi fikir için... :)

Son düzenleme:
bence kemik rengi,bej,krem,uçuk pembe ve uçuk mavi güzel durur.aslında beyaz saten bi bluz da güzel olur,saten zaten çok asil duruyor ya,ama normal penye body beyaz olursa kahverengi kotu ezebilir ucuz gösterebilir bence beyaz olucaksa saten olsun:46:

bence kemik rengi,bej,krem,uçuk pembe ve uçuk mavi güzel durur.aslında beyaz saten bi bluz da güzel olur,saten zaten çok asil duruyor ya,ama normal penye body beyaz olursa kahverengi kotu ezebilir ucuz gösterebilir bence beyaz olucaksa saten olsun:46:

bilin beya saten bluzum vardı denedim ve gerçekden güzel oldu ama tam olmasada kota benzerdi gumaşı. çok mersi çeşidli şekilde geyebilirim artık.pantolonum boş boş dururdu gullanabilirim artık :D sağoll

Back
X