- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Sürmek sorun olmaz herhalde içine poposuna damlatmak biraz sorun olmasınZeytinyağı gerçekten çok etkili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürmek sorun olmaz herhalde içine poposuna damlatmak biraz sorun olmasınZeytinyağı gerçekten çok etkili
Aynen cnm. Kesinlikle içeriye bi müdahale yok. Zaten bir iki kez gecikme olduAminnn Poposuna sürüyorsunuz aslında sanırım
mama bir kez veriyordum 45 cc yapıp hepsini içmiyordu ili gündür hiç vermiyorumfacebookta emzirme sanatı diye grup var üye olup paylaşımlardan öğrenin. mama verdiğinizi yazdınız birden kesmediniz dimi?
Keci kakasi gibi olursa kabiz demrk o zaman doktora danis. Ama kaka yapmamasi kabizlik degil.Yaaa o zaman biraz daha bekleyeyim yani. Normalde günde Zaten 3,4 kez yapıyordu ne güzeldi nereden çıktıysa bu şimdi peki kakası dura dura kabız olur mı ki hiç rahatsızda depiş alttan gazı çıkıyor ama kaka yok
Yemeğine birkaç damla yeterli olur. Uyku düzenini de sağlar. Benim kızım 7 gün sonunda ancak böyle yapmıştı. Sonra ara ara yemeklerine de koydum. Çok faydalı zaten.Sormayın her şeye takılıyorum doktorumuzu bile bıktırdım sorularımlao dönem için çörekotu yağını nasıl vericem onu da öğreneyim
Damlatip bekliyordum. Çünkü huzursuzdu. Dr götürecektim uzun sürmedi çok şükür. Sizinki uzun sürerse mutlaka götürünSürmek sorun olmaz herhalde içine poposuna damlatmak biraz sorun olmasın
Tamam canım bizim ilk bu geçikme inşallah don olurAynen cnm. Kesinlikle içeriye bi müdahale yok. Zaten bir iki kez gecikme oldu
mama bir kez veriyordum 45 cc yapıp hepsini içmiyordu ili gündür hiç vermiyorum
Emziriyorum sürekli tatlışı şuan bir sorun olmadığını duymak iyi geliyor yarın mutlaka doktora gideceğiz bı şekilde ben kafayı üşüteceğim çünkü cevap için teşekkür ederimmmÇok normal. Benim oğlumda pek olmadı ama arkadaşlarımın bebeğinde 3-4 günü geçiyordu..
Poposuna hemen müdahale etmeyin. 3 günü geçsin yapamadığı için ağlarsa yaparsınız. Her canlı yavrusuna yapıyor zaten bunu çok korkulası bir şey değil ama yine de bekleyin 1 gün daha..
Parmak emmesi normal. Her zamanki gibi emziriyorsanız çiş sayısı fazlaysa doyuyordur..
Bol bol emzirin şifası onda..
Karnı yumuşacık;-) inşallah değildir karnı şiş olursa kı kabız olduğunu anlarızKarnında şişlik varmı. . Kabizdir belki
Anladım sağolasın peki dün yapmadı bugünde şuan yok bu durum kabızlığa mı yol akar peki yanı süt nereye gidiyor neden yapmıyor onu merak ediyorum da bilgin var mıKeci kakasi gibi olursa kabiz demrk o zaman doktora danis. Ama kaka yapmamasi kabizlik degil.
Sis ve sert olursa takip et kendini sikiyorsa ıikiniyorsa ve yaptığı keçi pisligi gibiyse arkadaşın dediği gibi kabizdir... karnına ayaklarına masaj yap iyi gelirKarnı yumuşacık;-) inşallah değildir karnı şiş olursa kı kabız olduğunu anlarız
Emziriyorum sürekli tatlışı şuan bir sorun olmadığını duymak iyi geliyor yarın mutlaka doktora gideceğiz bı şekilde ben kafayı üşüteceğim çünkü cevap için teşekkür ederimmm
gelisiminin bir parcasi buyudukce bagirsaklarida uzuyor eskisi gibi emerken kaka yapmasi gerekmiyor. Kabizliga yol acmaz kaka yapmamasi. Ben prebiyotik damla kullanmistim uzun sure kaka yapmayinca faydasini gordum. Eger 5 6 gun yapmazsa doktorunuza danisirsiniz.Anladım sağolasın peki dün yapmadı bugünde şuan yok bu durum kabızlığa mı yol akar peki yanı süt nereye gidiyor neden yapmıyor onu merak ediyorum da bilgin var mı
Şuan ben stresle ona bakıyorum o da bana kaşlarını çatıp bakıyor sanki anlıyor bende yarına kadar bekleyip gideceğim doktora yoksa böyle kafayı yerim ben. Tecrübeli kişilerden bilgi almak ve normal yaşanan bir şey olduğunu duymak şuan için içimi rahatlatıyorOlabilir çok normal benim oğlumda da oluyordu. Kabızlık değil aslında şuan normal bir süreç bu. Bağırsak florası gelişiyor. Beş altı gün yapmayınca gliserin fitil vermişti doktorumu. Onu kullanınca yarım saate kaka yapıyordu oğlum. Doğal bir şey zararı yok. İki kere falan kullanmıştık mecburen. Eğer devam ederse doktorunuza sorarsınız. Stres yapmayın bebiş de streslenir:)
Cnm gercekten telaş yapma. Hemen hemen her bebekte olabiliyor. Bi arkadasinda dedigi gibi keçi pisliği gibi katı ve tane tane yaparsa kabız sayıyor drlarAnladım sağolasın peki dün yapmadı bugünde şuan yok bu durum kabızlığa mı yol akar peki yanı süt nereye gidiyor neden yapmıyor onu merak ediyorum da bilgin var mı