Kaka yapmıyor :-(

Yaaa o zaman biraz daha bekleyeyim yani. Normalde günde Zaten 3,4 kez yapıyordu ne güzeldi nereden çıktıysa bu şimdi peki kakası dura dura kabız olur mı ki hiç rahatsızda depiş alttan gazı çıkıyor ama kaka yok
Keci kakasi gibi olursa kabiz demrk o zaman doktora danis. Ama kaka yapmamasi kabizlik degil.

Sormayın her şeye takılıyorum doktorumuzu bile bıktırdım sorularımla :-) o dönem için çörekotu yağını nasıl vericem onu da öğreneyim
Yemeğine birkaç damla yeterli olur. Uyku düzenini de sağlar. Benim kızım 7 gün sonunda ancak böyle yapmıştı. Sonra ara ara yemeklerine de koydum. Çok faydalı zaten.

Çok normal. Benim oğlumda pek olmadı ama arkadaşlarımın bebeğinde 3-4 günü geçiyordu..
Poposuna hemen müdahale etmeyin. 3 günü geçsin yapamadığı için ağlarsa yaparsınız. Her canlı yavrusuna yapıyor zaten bunu çok korkulası bir şey değil ama yine de bekleyin 1 gün daha..

Parmak emmesi normal. Her zamanki gibi emziriyorsanız çiş sayısı fazlaysa doyuyordur..
Bol bol emzirin şifası onda..

mama bir kez veriyordum 45 cc yapıp hepsini içmiyordu ili gündür hiç vermiyorum

mama azaltılarak veriliyor. o nedenle yazdım. yazdığım gruba faceden üye olup sorun. emzirme ve mama bırakmada çok yetkin kişiler. gırgır şamata yok. gerçekler var. gerekirse yaşadığın ildeki doktora bile yönlendiriyorlar. doktora gidip gitmeyeceğinizi de onlar daha iyi bilir.

Arkadaşlar yazmış zaten sade anne sütüyle beslenen çocuklar 1 haftada kakasını yapmasa sıkıntı yok diye...doktorlarda öyle diyor...ama esas sıkıntı yaptıktan sonra başlıyor benim kızım yapınca enseye kadar çıkardı b..u:rolleyes:

Olabilir çok normal benim oğlumda da oluyordu. Kabızlık değil aslında şuan normal bir süreç bu. Bağırsak florası gelişiyor. Beş altı gün yapmayınca gliserin fitil vermişti doktorumu. Onu kullanınca yarım saate kaka yapıyordu oğlum. Doğal bir şey zararı yok. İki kere falan kullanmıştık mecburen. Eğer devam ederse doktorunuza sorarsınız. Stres yapmayın bebiş de streslenir:)

Çok normal. Benim oğlumda pek olmadı ama arkadaşlarımın bebeğinde 3-4 günü geçiyordu..
Poposuna hemen müdahale etmeyin. 3 günü geçsin yapamadığı için ağlarsa yaparsınız. Her canlı yavrusuna yapıyor zaten bunu çok korkulası bir şey değil ama yine de bekleyin 1 gün daha..

Parmak emmesi normal. Her zamanki gibi emziriyorsanız çiş sayısı fazlaysa doyuyordur..
Bol bol emzirin şifası onda..
Emziriyorum sürekli tatlışı şuan bir sorun olmadığını duymak iyi geliyor yarın mutlaka doktora gideceğiz bı şekilde ben kafayı üşüteceğim çünkü cevap için teşekkür ederimmm

Emziriyorum sürekli tatlışı şuan bir sorun olmadığını duymak iyi geliyor yarın mutlaka doktora gideceğiz bı şekilde ben kafayı üşüteceğim çünkü cevap için teşekkür ederimmm

Aslında doktorluk bir şey yok ama götürün içiniz rahat etsin..
İnşallah gün içinde yapar da gerek kalmaz..
Ek gıda zamanı olsa kayısı falan verilip yumuşatılır da minicik insan doğal olarak şaşırıyor ne yapacağını. Ama çok doğal..

Ben oğlum 1 haftalıkken geceden sabaha yapmadığı için gazdan ağlıyor diye soluğu eczanede alıp milupanın kimyon rezene çayını almıştım. Ölçüsü falan yazıyordu. Ay ne günlerdi ya :-)

Anladım sağolasın peki dün yapmadı bugünde şuan yok bu durum kabızlığa mı yol akar peki yanı süt nereye gidiyor neden yapmıyor onu merak ediyorum da bilgin var mı
gelisiminin bir parcasi buyudukce bagirsaklarida uzuyor eskisi gibi emerken kaka yapmasi gerekmiyor. Kabizliga yol acmaz kaka yapmamasi. Ben prebiyotik damla kullanmistim uzun sure kaka yapmayinca faydasini gordum. Eger 5 6 gun yapmazsa doktorunuza danisirsiniz.

doyduğunu anlamanız için çişli bez sayısı önemli o şekilde anlayabilirsiniz.
zaten aç olsa ağlar huzursuz olur parmak emmesi normal kilosu ve gelişimi nasıl ?
3 gün bekleyin eğer halen yapmıyor ise biraz poposuna zeytinyagı ile masaj yapın
ben kulak çöpünün ucuna biraz zeytinyağı damlatıp poposunun arasına cok az ittiriyordum ve o gün yapıyordu doktorumuz söylemişti bunu

Olabilir çok normal benim oğlumda da oluyordu. Kabızlık değil aslında şuan normal bir süreç bu. Bağırsak florası gelişiyor. Beş altı gün yapmayınca gliserin fitil vermişti doktorumu. Onu kullanınca yarım saate kaka yapıyordu oğlum. Doğal bir şey zararı yok. İki kere falan kullanmıştık mecburen. Eğer devam ederse doktorunuza sorarsınız. Stres yapmayın bebiş de streslenir:)
Şuan ben stresle ona bakıyorum o da bana kaşlarını çatıp bakıyor sanki anlıyor bende yarına kadar bekleyip gideceğim doktora yoksa böyle kafayı yerim ben. Tecrübeli kişilerden bilgi almak ve normal yaşanan bir şey olduğunu duymak şuan için içimi rahatlatıyor

Anladım sağolasın peki dün yapmadı bugünde şuan yok bu durum kabızlığa mı yol akar peki yanı süt nereye gidiyor neden yapmıyor onu merak ediyorum da bilgin var mı
Cnm gercekten telaş yapma. Hemen hemen her bebekte olabiliyor. Bi arkadasinda dedigi gibi keçi pisliği gibi katı ve tane tane yaparsa kabız sayıyor drlar

Back
X