Kaka yapmıyor :-(

Oglum 10. Gun yapti herhangi bir rahatsizlik vermiyorsa bebege sıkı tı yok.tabi yalnizca anne sutu icin bu dedigim
Şuan için yalnızca anne sütü veriyorum. 2 gündür yalnızca anne sütü veriyorum daha önce se günde bir kez veriyordum sorunu yok şuan ayaklarını karnına çekmiyor normalden fazla bağırmıyor inşallah rahatsız değildir birilerinin yaşamış olduğunu duymak içimi rahatlattı

Benim oğlum da haftada bir yapıyordu , çok gazı da vardı , en son z... isimli bitkisel gaz damlasını kullanmasını başladım ve bir kaç gün sonra her şey normale döndü , ne gaz kaldı ne de kaka yapmama problemi...
Bende bitkisel bir gaz damlası kullanıyorum hatta kullanmayı ihmal ettim 3 gün önce çok kötü karnı şişti. İnşallah bir an önce normale döner ki normalde de çok kaka yapmazdı ama şuan hiç yapmaması beni çok üzdü

Zeytinyağı ile yap tatlim bu arada bebis ne yaptı kaka yapabildi mi
Bu zeytinyağıyla masajı günde birkaç kez yapabilirim dimi daha çabuk k rahatlasın Yaklaşık 1 saat önce yaptı ama böyle su gibi falandı normalde kakası öyle değildir şaşırdım bende yapmış görünmesi yetti bana :-) yarından itibaren masaj başlasın

Bu zeytinyağıyla masajı günde birkaç kez yapabilirim dimi daha çabuk k rahatlasın Yaklaşık 1 saat önce yaptı ama böyle su gibi falandı normalde kakası öyle değildir şaşırdım bende yapmış görünmesi yetti bana :-) yarından itibaren masaj başlasın
Gün-de 1 kere yapsan yeterlidir diye düşünüyorum canim bu arada hadi gözün aydın dünyalar senin olmuştur kakiş yapıldı ya bu gece rahatca uyursun artık:)))

Gün-de 1 kere yapsan yeterlidir diye düşünüyorum canim bu arada hadi gözün aydın dünyalar senin olmuştur kakiş yapıldı ya bu gece rahatca uyursun artık:)))
İnşallah uyurum :-) kakayı gördüğüm anda ağlamak geldi içimden o kadar beklemişim ki eşimin askerken yolunu böyle gözlememiştim :-)

Sakın sakın sakın bebeğin makatını bir şeyle uyarmayın. Kulak çöpü de ne demek Allah aşkına.

Back
X