• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaktüs almış:((

konu sahibi alemsin :) sen ogtemen deilmisinki niye banada al diyon adaama
eniste zekiymis maasallahh bide eglenceli :)
kizacak alinacak bisey yok bence oprtada :)

durduk yere sen bozmasın ağzının tadını simdi... ne gerek var eskileri açmaya hele ki hiç hoş olmayan bir durumda... eşin gene bile seni kirmamis eli boş gelmemis. tebrik etmeli...
ben öğretmen olduğum halde benim öküz kocam birak çiçeği kaktus almayı falan tebrik bile etmedi.

Ay ben çok gülerdim:))) değişik bişey yapmış işte:) eşlerin birbirine karşı böyle olması çok hoşuma gidiyor klişelerden uzak komik samimi:)) iyi bi eşiniz var bence:)

Esinizi tebrik ediyorum. Siz alay etmeye calismissiniz ama Eşiniz size gereken cevabı oyle güzel vermiş ki. Tam takdirlik.

İstemsizce ve hunharca güldüm kusura bakma ama :D
Bence sen kaşınmışsın eskidn yaptığı bir hatayı alay ederek söylemen ayıp kaçmış. Yine de üstünde çok durulacak bir konu değil.

Bu bilgi kesinse hemen kocamı uyandırıp bununla ilgili laf sokmayı düşünüyorum :KK70:
Konuya gelince; kötü niyetle aldığını sanmam o değişik gelmiştir gözüne.
Yok kız aksine onların büyük ama ve ağır tek fark onların beyninin içi su doluymuş boşa çalışıyor yani:KK53:

Ya gerçekten çiçek diye almış ya d haddinizi bildirmiş.
Bu insan kocanız, acısıyla dalga geçmeniz çok ayıp.
Eskiden üzülmüş, rencide edilmiş ve siz bunla alay etmişsiniz..

Sana cok bile demek istemis vah vah . :KK45: Bir kaktuse ne anlamlar yuklenmis sasirdim. Yerinde bir kaktus daha alirdim cift yapardim. :KK53:

Bence gayet sevimli :) bende hic takılmazdim. almış ya ona bak:) hatta guler gecerdim onunla. Radyasyona iyi zaten en güzeli bu

Merhaba arkadaşlar bugun öğretmenler günüydü... Öğretmen olan arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun. Ben öğretmen değilim bu arada. Eşimle aramızda bir diyalog geçmişti. İlk tanıştığımız zamanlar eski sevgilisinin öğretmen olduğunu okula öğretmenler gününde çiçek gönderdiğini ama okulda o isimde bir öğretmen olmadığını söylediklerini kızın kendisini kandırdığını anlatmıştı. Bugun de takıldım bugun bari bana bi hediye al da acın hafiflesin dedim. Ya da çiçek al diye takıldım. Akşam eve bi geldim. Küçük bir kaktüs o kadar ağırıma gitti ki anlatamam. Bu ne demek şimdi... Sordum o da çiçek değil mi vs dedi. Ama kendimi çok kötü hissediyorum
aman ben teşekkür ederdim. ne var bunda. çiçek çiçektir. erkekler anlamaz bu işlerden ki.

nasıl kendinize yakıştırabiliyorsunuz eski sevgili laflarını anlamıyorum.
eşim 11 yıldır hayatımda 2 yıldır da evliyiz.
eski sevgilisiyle ilgili tek bir şey bilmem.adı ,yaşı,nereli .......uzar gider.hiçbir fikrim yok.
onunda aynı şekilde.
konuşacak konu mu kalmadı.ne saçma.
eğer bişey ima etmek için aldıysa kaktüsü haketmişsiniz.
onun dışında benim en sevdiğim çiçektir ama sizinki biraz manidar olmuş.

ben olsam kaynana dili denilen çiçekten alırdım,daha çok yakışırdı bence:confused:

sen onu eski ilişkisi hakkında o kadar iğneleyip rahatsız etmişsin ki adam kaktüsü layık görmüş sana.

haklı.

Merhaba arkadaşlar bugun öğretmenler günüydü... Öğretmen olan arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun. Ben öğretmen değilim bu arada. Eşimle aramızda bir diyalog geçmişti. İlk tanıştığımız zamanlar eski sevgilisinin öğretmen olduğunu okula öğretmenler gününde çiçek gönderdiğini ama okulda o isimde bir öğretmen olmadığını söylediklerini kızın kendisini kandırdığını anlatmıştı. Bugun de takıldım bugun bari bana bi hediye al da acın hafiflesin dedim. Ya da çiçek al diye takıldım. Akşam eve bi geldim. Küçük bir kaktüs o kadar ağırıma gitti ki anlatamam. Bu ne demek şimdi... Sordum o da çiçek değil mi vs dedi. Ama kendimi çok kötü hissediyorum
Sana şunu söyleyebilirim,eşime çiçek aldırmak için eski sevgilisiyle olan acısını kendimle kıyaslatmak,bana kaktüs almasından daha acı.Öyle yoruma böyle çiçek der geçerim.

Back
X