- 8 Şubat 2025
- 12
- 4
- 1
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaktüsleri cok seviyorum cok yogun is hayatim var bakamiyorum duzgun sulayamam diye o yuzden kaktus istemistimNeden kaktüs almış ki
Çok su sevmiyor diye biliyorum kuruya yakın nemli toprak olması yeterli
Altın fıçı kaktüsü diye biliniyor.Merhaba acaba bu kaktüsün türü nedir hanımlar bilen var mı? Erkek arkadaşım hediye olarak almisti bakimini duzgun yapmak icin arastiricam fakat bilmiyorum ne oldugunu.
Evin içinde bakacaksanız toprağı iyice kurudukça 10-15 te bir az az sulayabilirsiniz kapalı balkon gibi ya da açık balkonda soğuk yerde kaktüsler kışın uyur yani iki ayda bir ayda bir az sulamak yeterli olur bahar gelince rutin sulamaya devam ederseniz birden uyanıp gelişim gösterir çiçek açan bir türse çiçek bile açarMerhaba acaba bu kaktüsün türü nedir hanımlar bilen var mı? Erkek arkadaşım hediye olarak almisti bakimini duzgun yapmak icin arastiricam fakat bilmiyorum ne oldugunu.
Sekiz senelik kaktüsüm var yüzlerce yavru aldım onlarca kez çiçeğini gördüm üstüne kar bile yağdı kaktüsler ilgiden hoşlanmaz nekadar sıkışık saksı okadar yavru.Sulama yaparken haşlanmış yumurta suyundan kullanın besin takviy3si gibi oluyorgelişmi güzel olur
Yapay zekaya atın 7 ceddini anlatırben kaktüsleri cok seviyorum cok yogun is hayatim var bakamiyorum duzgun sulayamam diye o yuzden kaktus istemistim![]()
3vet haklısın, içeriyi de sevmiyorlar ben balkonumu kapattirdiktan sonra malesef geriledilerSekiz senelik kaktüsüm var yüzlerce yavru aldım onlarca kez çiçeğini gördüm üstüne kar bile yağdı kaktüsler ilgiden hoşlanmaz nekadar sıkışık saksı okadar yavru.
Yağmur yağıp içi göl olmasın ve dona mağruz kalmasın hiçbirşey olmaz açık havada3vet haklısın, içeriyi de sevmiyorlar ben balkonumu kapattirdiktan sonra malesef gerilediler![]()
Hicbirsey yapmana gerek yok 1 ay su verme yine yaşar, nemli ortamda bulundurmaMerhaba acaba bu kaktüsün türü nedir hanımlar bilen var mı? Erkek arkadaşım hediye olarak almisti bakimini duzgun yapmak icin arastiricam fakat bilmiyorum ne oldugunu.
Fotoğrafı chatgbt ye atın, türünü ve bakımını anlatıyor. Ben çiçeklerimde öyle yapıyorumMerhaba acaba bu kaktüsün türü nedir hanımlar bilen var mı? Erkek arkadaşım hediye olarak almisti bakimini duzgun yapmak icin arastiricam fakat bilmiyorum ne oldugunu.