- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
Evet o zaman yarın isteyeyim bakalım,o parayla bı dolu epilasyon kremı alırız demı
Zaten buradaki kız kardeslerımın aklı herkesten ıyı,herkesten guzel,çıkarsız ,ıyı nıyetlı bütün kk kadınları,iyi ki varsınız ya,ben buradakileri gördükçe,yazıları okudukça ınsanları daha bır cok sevıyorum,bence sanal alemın en ıyı ınsanları burada,sözlukculere de kapak olsun bu
kesinlikle krem için paramızda olur işte
aynen canım yıllardır bu forumdayım en sıkıntılı dönemlerimde buradaki arkadaşlar sayesinde feraha erdim onların verdikleri akıl ve düşüncelerle bir çok konunun üstesinden geldim o sebeple hiç gerek yok yani başka şeylere biz bize yetiyoruz burada
Canım çok merak ettim ne mesaj yazdırdı gerçekten ben oraya takıldım
Özel bır mesaj degıldı canım,tek mesaj da degıl,telefonlarımı acmıyordu
Mesela ona ıste (hıc mı hatırım yoktu,sen benı hıc sevmemıssın ) tarzı bır mesaj yazmıstım,bu da akşamına işte (ishil,sen bunları daha onceden dusunecektın,ıstemıyorum artık,arkadasta kalmak ıstemıyorum yeterınce acık mı?) tarzı bısey yazdı,sonra o gun kadınla konustum,cevap verme dedı,üç gun gectı cevap veremedim o da bışııı yazmadı napıcam dıye sordum kadına,bana şey yazdırdı(,mesajından hıcbısey anlamadım,o yüzden de cevap vermedim )yazdırdı,kendını ıfade etme durumuna düşsün dedı,benım kı cevap yazdı (,anlaman gereken bı sey yok zaten) dıye,,kadın cevap verme dedı,ertesı gun sadece soru ısaretı yaz gönder dedı,ben de yaptım,bır gun sonra aradı açma demıstı acmadım,acarsan arkadas kalamayız deyıp kapatacak,aklında ıfade edemedıgı kalsın dedı,ben de acmadım,dort gun sonra bı daha aradı yıne acmadım,bır kaç güne mesaj atacak dedı,geldı mesajı,ona uygun ertesı güne mesaj yazdırdı vs vs...açıklayıcı oldu mu bılmıyorum canım
Özel bır mesaj degıldı canım,tek mesaj da degıl,telefonlarımı acmıyordu
Mesela ona ıste hıc mı hatırım yoktu,sen benı hıc sevmemıssın tarzı bır mesaj yazmıstım,bu da akşamına işte ishil,sen bunları daha onceden dusunecektın,ıstemıyorum artık,arkadasta kalmak ıstemıyorum yeterınce acık mı?tarzı bısey yazdı,sonra o gun kadınla konustum,cevap verme dedı,üç gun gectı cevap veremedim o da bışııı yazmadı napıcam dıye sordum kadına,bana şey yazdırdı(,mesajından hıcbısey anlamadım,o yüzden de cevap vermedim )yazdırdı,kendını ıfade etme durumuna düşsün dedı,benım kı cevap yazdı ,anlaman gereken bı sey yok zaten dıye,,kadın cevap verme dedı,ertesı gun sadece soru ısaretı yaz gönder dedı,ben de yaptım,bır gun sonra aradı açma demıstı acmadım,acarsan arkadas kalamayız deyıp kapatacak,aklında ıfade edemedıgı kalsın dedı,ben de acmadım,dort gun sonra bı daha aradı yıne acmadım,bır kaç güne mesaj atacak dedı,geldı mesajı,ona uygun ertesı güne mesaj yazdırdı vs vs...açıklayıcı oldu mu bılmıyorum canım
naptınız paranızı aldınızmı ?
ayrıldınız mı ? barıstınız mı?
sonucu merak ediyorum bende
İyiymiş bu valla bak.Şu aptal erkeklerin illa kafasında soru işareti bırakmak gerekiyo demekki. Ben olsaydım sevdiğim adamın bana dönmesine en azından vesile oldu diye bırakırdım kalan parayı. belki sonraki zamanlarda yine işin düşer, o zaman danışmak için kullanabilirsin
Parayı yarın talep edicim,bu eskı bır olaydı canım,barıştık,duzeldık,o ayrılıktan sonra evlenme teklıfıyle geldı,kabul ettım,aileler tanıştı inşallah boyle gıderse nıkah bu sene ıcınde,bir ay sonunda söz yapıcaz
Canım valla cok mantıklı şeyler yaptırmış , vur kaç taktiği bir gun yaz üç gün bekle
Değmiş sonucta ben olsam paranın geri kalanını talep etmezdim cünkü anlasmanız zaten onun sana yardımcı olmasıydı, yardımcı da olmuş..
Yav ben , telefonda danışmanlı aldığı adam evlenme teklif etti diye anladım :26: niye öyle anladım ki, niye ben bir tek öyle anladım.. :26:
Aşkını kurtarmışsın 400 tl nedir ki boşveer mutluluğunun tadını çıkaar 🎉🎉🎉
Yav ben , telefonda danışmanlı aldığı adam evlenme teklif etti diye anladım :26: niye öyle anladım ki, niye ben bir tek öyle anladım.. :26:
Bende öyle anladım,telefonla danışmanlık aldım hemen bana evlenme teklifi etti anladım.Yav ben , telefonda danışmanlı aldığı adam evlenme teklif etti diye anladım :26: niye öyle anladım ki, niye ben bir tek öyle anladım.. :26:
Bende öyle anladım,telefonla danışmanlık aldım hemen bana evlenme teklifi etti anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?