Kalan param

Çok komik. Kocaman insan olmuşsunuz saçma sapan şeylere para vermişsiniz hala da kalanini almalimiyim diye soruyosunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
​Psikoloğda mı değildi ben psikoloğ zannetmiştim.

Evet ya çok pahalı,yanı devlet hastanesının psılokojı servısıne gıt daha ıyı,ama ıse yaradı mı yaradı,buradakilerden farklı bır akıl verdı mı,hayır...erkek arkadasıma cok sonra bahsetmıstım,bana yarısını versen ben dönerdım dırek dıye dalga gecmıstı

Çok komik. Kocaman insan olmuşsunuz saçma sapan şeylere para vermişsiniz hala da kalanini almalimiyim diye soruyosunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğlenmenıze sevındım,mizah bölümü de var kk da,oraya da bır bakın ıstersenız

Evet evet,bunun ıcın değerlendırmek en ıyısı,sonra zaten bı daha görmem boyle ıslere,giden gıtsın çok da tın derım

Son düzenleme:
Üzerinden 8 ay geçmiş sanırım ben öyle anladim ozaman istememelisiniz.zaten size söz verdiği şeyi gerceklestirmis değişik bir akıl vermedi ozaman parami isteyebilirim diyemezsiniz bunu ozaman düşünüp vazgecmeliydiniz.akil alırken tatlı ihtiyaç kalmayıncaya tü kaka olurmu hiç ayıp. ...

Ben de ıstemeyıp kalan süreyı havadan sudan konuşarak degerlendıreyım dıyorum,tabı kabul ederlerse,fıyat cok pahalı geldı sonradan,düşününce çok ekstrem bı akıl da vermedı amaz dediğiniz gıbı oyle ya da boyle o donemde barıştık ,hoş barışacağı olmasa sanırım ne olsa barısmazdı gıbı gelıyo

şu numarayı bende alabilir miyim benim oduncukta da belki işe yarar da yola gelir azcık

Bence o parayi unutun ve rahatlayin aklınıza takıldikca huzursuz olacaksınız. Zaten hiç yapmamaliydiniz böyle birseyi eğitimi bile yokmuş. Önünüze ve mutluluğumuza bakın çılgın bi aşık hatasiydi o diye kapatın bu konuyu.sevgilinizle mutlu olun.....

şu numarayı bende alabilir miyim benim oduncukta da belki işe yarar da yola gelir azcık

Canım parana yazık ınan kı,bak buradaki bayanların cevaplarını oku,yüzde doksanı aynı şeyı söylüyor zaten,arama,cevap verme,haberin gitmesin vs

Ilgisiz eslere,sevgılılere de ustune düşme,geç cvp ver denıyor kı alacağın akıl aynısı,sorunun neyse burda emınım yakın bır sorunu olan olmuştur,onları tarat,bedavaya aynı taktıklerı alırsın,İnan kı hıc bır farkı yok burda alacağın cevaplardan

Aynen,zaten çok dalga gecmıştı arkadaşlarım,Allah ınsanı caresız bırakmasın,falcılara hocalara da hep bu yüzden gıdıyoruz ya,hepsi aynı ,para tuzagı

benim ki azbiraz odundur kendileri sağolsun romantik nedir bilmez mesala sinamaya gideriz iki film varsa biri romantik dieri dövüş biz dövüşe gireriz sonra 6 yıldır tek bi çiçek almadı bana al dedimdede senden güzel çiçek bulamam ki sana nasıl çiçek alayım der sıyrılır işin içinden

Ay canımmmmmmm,bak ne guzel ıltıfat etmıs,oraya verecegın sekız yüz lıraya sekız kere yemek yeerseniz guzel bı yerde,ilişkiniz daha sağlam hale gelır,sana Sadık mı,zor anında yanın da mı,senı sevıyor mu,bunlara bak sen,sonra al sevdıcegını koluna,sıkı sıkı sarıl onunla hayata,gerısı bos tatlım

Bastan niye hop diye 800 verdin ki psikiyatr bile seansina 100 150 aliyor. Iliski danismaniymis. Ay Allahim ya. Neyse sadakan olsun

Etsen de vermeyecektir muhtemelen. Öyle çalışıyo çünkü o koçlar danışmanlar filan.
Saatlerini başkasına devredebilirsin. Birine hediye edebilir veya satabilirsin bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Subliminal mesaj gibi, mesaj icinde baska mesajlar barindiriyor.

bence vermez parani
sende amacina ulasmisin unut artik o paarayi , dugune odaklan
400 lirayla çeyizime sunu bunu alirdim diyede dusunme :))

ben olsam geri istemezdim. ha baştan hiç de vermezdim zaten orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…