- 4 Mayıs 2014
- 595
- 9
- 118
Bak sımdı de almayayım dıyorum ,bı de kadının bedduası tutar falan demı![]()
Bence de boşver gitsin yaaa keyfini çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak sımdı de almayayım dıyorum ,bı de kadının bedduası tutar falan demı![]()
Kadındı danısmanım,erkek arkadasım teklıf ettı bajım![]()
Küçükkurbağa04 çok tatlısıııın :)
Akşam akşam güldürdün beni Rabbim de seni güldürsün inşaalah![]()
Bende öyle anladım,telefonla danışmanlık aldım hemen bana evlenme teklifi etti anladım.![]()
​Aradan 8 ay geçmiş ya kadın vermek istemezse sonuçta elinizde anlaşma yok.Inanın burda verilen akıllardan daha farklı bir şey söylenmedi ama işte ınsan o dönemde boyle seylerden medet umuyor,evet aslında sonuç olumlu,istesem verilir gibi geliyo bıraz ama işte etik olur mu onu bilemedim,aynen üstüne gitme vs dedi bi de msj vs yazdırdı,o mu döndürdü yoksa donecegı mı vardı bilmiyorum ama adam döndükten sonra aşığımlar çıcekler vs Allah bozmasın sekız ay gectı üstünden cok ıyıyız,burda bı konuya yorum yaparken aklıma geldı,kalanı saatlerimin tutarı 400 tl falan
​Aradan 8 ay geçmiş ya kadın vermek istemezse sonuçta elinizde anlaşma yok.
İşte verebılırde vermeyebılır de ama kuzenim aracılığıyla olduğu ıcın kendısını tanıyor verme ıhtımalı var aslında,hakettiği para mı haketmedıgı para mı ona karar verememıştım
Yav ben , telefonda danışmanlı aldığı adam evlenme teklif etti diye anladım :26: niye öyle anladım ki, niye ben bir tek öyle anladım.. :26:
kaç sate 400 lira diye anlaştın
ben de öyle anladımmm. :)
en kilit nokta![]()
bence reklam.
ilişki danışmanına gitmiş de, o da öyle bir mesaj attırmış ki dönmeyen adam evlenme teklif etmiş de.
millet de merak edip ısrar edicek kim o danışman diye, o da "ısrarlara dayanamayıp" bazılarına özel mesajla söylicek.
he canım he.
bence reklam.
ilişki danışmanına gitmiş de, o da öyle bir mesaj attırmış ki dönmeyen adam evlenme teklif etmiş de.
millet de merak edip ısrar edicek kim o danışman diye, o da "ısrarlara dayanamayıp" bazılarına özel mesajla söylicek.
he canım he.
kaç sate 400 lira diye anlaştın
kız naptın sen, meğerse gerek yokmuş, aynı aklı burdada alırdım diyor konu sahibi
![]()
Walla bravo nasıl anladın ya,maşallah ,şapka çıkartıyorum zekana
800 lira çok pahalı değil mi üstelik yüz yüze bile değil,telefonda danışmanlığı da ilk defa duydum.4 saat sekız yüzdü ,üstelik sadece telefonla,yüzyüze bıle degıl,zaten bır saatı kendını anlatmakla gecıyo
Kuzenin bu durumdan rahatsız olacaksa, e madem 8 ayda geçmiş üzerinden istememen daha mantıklı... ama kuzenin hiç tınlamıyorsa bi şansını dene. ben aslında napardım biliyormusun geçmişteki bilinç altımdaki sıkıntıları vs o kalan saatle tamamlardım... Evet kk da iyi fikirler çıkıyor ama yanlış bir cümlende vaaaay yandın, üstüne bir geliyorlar, o zaman işte gireceğin depresyondan çıkmak için bi daha 400 lira bayılmak zorunda kalırsın ...![]()
800 lira çok pahalı değil mi üstelik yüz yüze bile değil,telefonda danışmanlığı da ilk defa duydum.
800 lira çok pahalı değil mi üstelik yüz yüze bile değil,telefonda danışmanlığı da ilk defa duydum.
Dogru dıyosun bak.kalan saatım duruyo,bu anlamda kullanırsam hem kadının hem benım hakkım yenmemıs olur ama söyle bır sorun var,kadını psikolog degıl yanı sadece söyle yap erkegı tavla tadında yorumları var,oyle derınlemesıne uzman bırı degıl ama bosa gıdecegıne bu şeklide degerlendırebılırım,harıkasın bunu yapıcam