• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan param

Bir kaç saatte ıkı satırla gerı dönen
:ssz:

iki çift sözlede 10 dakıkada dönüp gider
:ssz:
sonucta sızın ıp bır yerınden kopmuş baglamıssınız ama hasar var
:31::31:

Inanın burda verilen akıllardan daha farklı bir şey söylenmedi ama işte ınsan o dönemde boyle seylerden medet umuyor,evet aslında sonuç olumlu,istesem verilir gibi geliyo bıraz ama işte etik olur mu onu bilemedim,aynen üstüne gitme vs dedi bi de msj vs yazdırdı,o mu döndürdü yoksa donecegı mı vardı bilmiyorum ama adam döndükten sonra aşığımlar çıcekler vs Allah bozmasın sekız ay gectı üstünden cok ıyıyız,burda bı konuya yorum yaparken aklıma geldı,kalanı saatlerimin tutarı 400 tl falan
​Aradan 8 ay geçmiş ya kadın vermek istemezse sonuçta elinizde anlaşma yok.

​Aradan 8 ay geçmiş ya kadın vermek istemezse sonuçta elinizde anlaşma yok.

İşte verebılırde vermeyebılır de ama kuzenim aracılığıyla olduğu ıcın kendısını tanıyor verme ıhtımalı var aslında,hakettiği para mı haketmedıgı para mı ona karar verememıştım

İşte verebılırde vermeyebılır de ama kuzenim aracılığıyla olduğu ıcın kendısını tanıyor verme ıhtımalı var aslında,hakettiği para mı haketmedıgı para mı ona karar verememıştım

kaç sate 400 lira diye anlaştın

bence reklam.
ilişki danışmanına gitmiş de, o da öyle bir mesaj attırmış ki dönmeyen adam evlenme teklif etmiş de.
millet de merak edip ısrar edicek kim o danışman diye, o da "ısrarlara dayanamayıp" bazılarına özel mesajla söylicek.
he canım he.

Kuzenin bu durumdan rahatsız olacaksa, e madem 8 ayda geçmiş üzerinden istememen daha mantıklı... ama kuzenin hiç tınlamıyorsa bi şansını dene. ben aslında napardım biliyormusun geçmişteki bilinç altımdaki sıkıntıları vs o kalan saatle tamamlardım... Evet kk da iyi fikirler çıkıyor ama yanlış bir cümlende vaaaay yandın, üstüne bir geliyorlar, o zaman işte gireceğin depresyondan çıkmak için bi daha 400 lira bayılmak zorunda kalırsın ... :9::9:

bence reklam.
ilişki danışmanına gitmiş de, o da öyle bir mesaj attırmış ki dönmeyen adam evlenme teklif etmiş de.
millet de merak edip ısrar edicek kim o danışman diye, o da "ısrarlara dayanamayıp" bazılarına özel mesajla söylicek.
he canım he.

kız naptın sen :9: , meğerse gerek yokmuş, aynı aklı burdada alırdım diyor konu sahibi :1:

bence reklam.
he canım he.

Walla bravo nasıl anladın ya,şapka çıkartıyorum

Son düzenleme:
4 saat sekız yüzdü ,üstelik sadece telefonla,yüzyüze bıle degıl,zaten bır saatı kendını anlatmakla gecıyo
800 lira çok pahalı değil mi üstelik yüz yüze bile değil,telefonda danışmanlığı da ilk defa duydum.

Kuzenin bu durumdan rahatsız olacaksa, e madem 8 ayda geçmiş üzerinden istememen daha mantıklı... ama kuzenin hiç tınlamıyorsa bi şansını dene. ben aslında napardım biliyormusun geçmişteki bilinç altımdaki sıkıntıları vs o kalan saatle tamamlardım... Evet kk da iyi fikirler çıkıyor ama yanlış bir cümlende vaaaay yandın, üstüne bir geliyorlar, o zaman işte gireceğin depresyondan çıkmak için bi daha 400 lira bayılmak zorunda kalırsın ... :9::9:

Dogru dıyosun bak.kalan saatım duruyo,bu anlamda kullanırsam hem kadının hem benım hakkım yenmemıs olur ama söyle bır sorun var,kadını psikolog degıl yanı sadece söyle yap erkegı tavla tadında yorumları var,oyle derınlemesıne uzman bırı degıl ama bosa gıdecegıne bu şeklide degerlendırebılırım,harıkasın bunu yapıcam

800 lira çok pahalı değil mi üstelik yüz yüze bile değil,telefonda danışmanlığı da ilk defa duydum.

evet çok pahalı, ben de duymuştum ama telefonla olan yüz yüze olandan daha uygun diye biliyordum... Bir de normal psikolog değil demekki fiyatları bilmiyoruz.. e şimdi konu sahibi 400 e anlaştığına göre 2 saate 400 vermiş, saati 200 lira, psikologların da saati 150 lira, ee tamam fiyat yakın çıkıyor birbirine..

Pahalı tabı,şimdiki aklım olsa yazardım buraya ama ıste ask ,umutsuzluk neler yaptırıyo,farklı şehırlerdeydık,zaten oyle özüne ınmıyo konunun,sunu yap bunu de,egıtımlı psıkolog falan degıldı,bi nebî rahatlatıyordu ıste,çok acaıp taktıkler vermedı zTen

Dogru dıyosun bak.kalan saatım duruyo,bu anlamda kullanırsam hem kadının hem benım hakkım yenmemıs olur ama söyle bır sorun var,kadını psikolog degıl yanı sadece söyle yap erkegı tavla tadında yorumları var,oyle derınlemesıne uzman bırı degıl ama bosa gıdecegıne bu şeklide degerlendırebılırım,harıkasın bunu yapıcam

evet, ilşikini devamlılığı için, hatta ve hatta evlilik aşamasında mutlu evlilik için falan konuş, boşa gitmesin, birde aklında yer eder yani, sonuçta bilinen şeylerdir belki ama bire bir konuşmak daha kalıcı ve ikna edici olur..

Back
X