Merhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
Üzülürdüm. Evde yiyeceği yok diye düşünürdüm.Merhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
Hayır annem kardeşim falan yer diye getiriyorum ki annemin de garibine gidiyor getirme diyor da işte...Benim eş ailesi benzer davranişlar yapiyor. Çöpten bile aldiklari seyler var. Ustelik durumlari cok iyi. Bana cok sacma geliyor. Kusura bakmayin hele ki yemeyeceginiz yemeği eve getirip cope mi atiyosunuz anlayamadim. Onun yerine bir fakirin yemesini saglayabilirsiniz en azindan
Anladığım kadarıyla eve getirip daha sonra yiyor en azından öyle bir his uyandırdı atmak için getirdiğini çöp niyetine kendine yük ettiğini düşünmüyorum.Benim eş ailesi benzer davranişlar yapiyor. Çöpten bile aldiklari seyler var. Ustelik durumlari cok iyi. Bana cok sacma geliyor. Kusura bakmayin hele ki yemeyeceginiz yemeği eve getirip cope mi atiyosunuz anlayamadim. Onun yerine bir fakirin yemesini saglayabilirsiniz en azindan
Karmakarışık koyup mu getiriyorsunuz bulamaç gibi mi oluyor yani yoksa ayrı koyup mu ? Eğer karmakarışık getiriyorsanız ondan tuhaf gözükür hani nasıl bişey çok karışırsa midemiz bulanır yiyemeyiz belki öyledirHayır annem kardeşim falan yer diye getiriyorum ki annemin de garibine gidiyor getirme diyor da işte...
Yaa evet yazmayı unutmuşum gerçekten bir ara onu da yapıyordum. Şeker atmıyorum ama atsaydım su kadar atardım diye alıp eve getirmişliğim çokturKesin şekerleride topluyorsundur.
Sadece tek bir çeşidiKarmakarışık koyup mu getiriyorsunuz bulamaç gibi mi oluyor yani yoksa ayrı koyup mu ? Eğer karmakarışık getiriyorsanız ondan tuhaf gözükür hani nasıl bişey çok karışırsa midemiz bulanır yiyemeyiz belki öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?